- 10 Haziran 2016
- 675
- 168
- 103
- 26
- Konu Sahibi meraklimelahatbirisi
Selam, 24 yaşındayım evliyim, eşimle ilişkimiz çok eski çocukluk aşkı diyebilirim, akrabayız ama uzaktan, yani kendisini tanımıyorum sonradan tanıştım öyle söyleyeyim. Eşim de 29 yaşında, üniversite arş görevlisi ben de sağlık personeliyim. Bizim çok sağlam eskiye dayanan bi ilişkimiz var, kendisi babasını kaybetmiş, ben de 3 sene evvel kaybettim. Hep deriz yaralarımız bile aynı yerden, çok benziyoruz aslında ikizler burcuyuz ikimiz de. Ama son zamanlarda biz çok tartışıyoruz. Yani öncesinde de tartışmalar oluyordu, fakat artık yıkıcı olmaya başladı ve ben onu çok seviyorum yıllarımız birlikte geçti çok mutluyduk yani mutlu olmamız gerektiğini düşünüyorum. Tabi bazı zıt noktalarımız var, o biraz çok çevreyi düşünüyor o ne der bunu yapmamız lazım ayıp olur öyle etmemiz lazım laf ederler herşey düzenli olsun temiz olsun kurallı kaideli herşeyinden haberim olsun herşeyini bileyim ailemin ağzına laf verme vs vs ben de pek insanlar ne der sallamam içim dışım biraz fazla birdir umursamam kim ne der insanlar her halükarda konuşur çünkü, ben neşeliyimdir güler yüzlüyümdür eşim bi tık daha ağırdır, çok sancılı dönemlerimiz oldu kişiliklerimizde çok benzediğimiz yanlar gibi çok zıt yanlar da var. Ama ben biraz rahat yetiştirildim o daha kurallı sıkı yetişmiş ben kadınım alışveriş severim sosyal medya ilgi alanımdır nerde ne satılır nerde ne var ne ucuz ne marka kim kimle bilirim ama boş biri değilim 2 kez atandım mesleğimi iyi yapıyorum kitap okurum belgesel izlerim ben de temiz ve düzenli biriyim ama o biraz yetişme biçimiyle ve kişiliği dolayısıyla biraz bunaltıyor beni evlilik bu tolere etmeye çalışıyoruz tabi ama, son zamanlarda çok tartışıyoruz açıkcası nası anlatayım dağınık biraz ben de bilmiyorum sabah uyandım yanına gittim o uyanmıştı konuştuk vs çiçeğimin resmini çekmiştim bi bakıp karşılaştırayım diye telefonunu aldım onun telindeydi resim, bakarken bir kaç resim gördüm doktora teziyle alakalı 20-30 kez aynı poz bir resim çekilmiş arkadaşıyla ama tezle alakalı oraya konulması gereken bir resim. Anlamadım çok olmasını niye bu kadar çok var falan dedim merakımdan düşün bakalım aklında bir ton boş iş var biraz düşün söylemiycem falan dedi ben de üzüldüm ve sinirlendim hani ne alaka anlayamadım bağdaştıramadım dedim boş olup naptım ben ağladım biraz o da çekti kapıyı çıktı, kendisi bana çok agresif olduğumu çok gergin bi insan olduğumu söylüyor hep çok gamsızsın kimseyi umursamıyorsun hep kendi doğruların var diyor ama bana göre herkesin her dediği yapılmaz ailemizden bahsediyorum, o öyle değil mecbur annem demiş yaparım ederim her türlü alanı veriyor bana çok ters ben vermem kendi anneme bile kendi alanıma sokmamaya çalışırım. Siz sorun ben cevaplayayım bilmiyorum ne yapacağımı eşimi çok seviyorum ama beni çok yordu bu bahsettiğim son tartışma çok sudan sebeplerle çok büyük kavgalar ediyoruz ben biraz dik başlıyım o da bunu kaldıramıyor ve büyüyor bilmiyorum karışık oldu ama ne yapacağımı şaşırdım ben de