tgc156 çok sağolasın.
eşimin yanında olduğumu her fırsatta hissettiriyorum, onu çok seviyorum. ben onun herşeyi olmaya hazırken onun içki içmesini pek kabullenemiyorum malesef.
sizin için çok sevindim, inşallah benim eşimde bir an önce kendi sektöründe iyi bir iş bulurda içinde bulunduğu psikolojiden çıkar.
bizde rahat bir nefes alırız.
bir sürü işim var hiç birine odaklanamıyorum.
sadece düşünüyorum dalık dalıp gidiyorum.
ne yapacağım, böyle nereye kadar gidecek, nasıl olacak hiç birşeyi kestiremiyorum
daha salı günü konuştuk bu halde olmamın suçlusu benim, benim eşşekliğim dedi. sen herşeyi idare ettin hep yanımda oldun bundan sonra herşey güzel olacak. bak iyi bir işte buldum dedi. o kadar konuştuk ya. sadece 24 geçti üstünden.
eve gidince sızmış buldum onu. Ailemin verdiği emekleri elalem ne der olayını düşünmesem yemin ederim ya canıma kıyarım ya da alır başımı çok uzaklara giderim.
annem zaten kanser hastası bu aralar iyi de değil üstelik, nasıl aileme açıklayayım durumumu.
bilmiyorum ya. ama sadece kendime kızıyorum.
ailemi dinlemediğim için
sevgiliyken onu iiyi analiz edemediğim için
flört dönemi boyunca hiç birikim yapmadan evlendiğimiz için
kendi maaşımdan kuruş kenara koymadığım için
evin erkeği gibi olduğum için
bu hayatı yaşamayı kendim seçtiğim için
o kadar pişmanım ki.
içkiyi bıraksa hiç içmese aslında ben yine evin sorumluluğunu elimden geldiğince götürürüm ama içki beni deli ediyor. şişeyi gördüğüm zaman deliriyorum. o zaman benim yaptıklarım ve onun yapmadıkları geliyor aklıma.
işini ehliyetini kaybetti içki yüzünden ama yine içki şişesi gördüm ya.
gerçi 15 gündür falan para olmadığı için yudum içtiğini görmedim ama belki ben evde değilken içti ondan emin değilim ama niye içiyor ya. bir insan bu kadar mı bağlı olur içkiye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?