Kızlar şu an çok sinirliyim.. Yanlış bir kelime yazarsanm kusura bakmayın.. Eşimin abisi yüklü bir miktarda bizden borç almıştı.. Eşim esnaf ve kriz sebebiyle sıkıştı banka borcu, kira borcu derken çok zor durumda kaldık ve abisinden parayı istedi.. Abisi telefonlarımıza bile çıkmadı birde üstelik kayınvalidemlere yalan söylemiş öyle bir borç yok diye.. Sonra biz umudumuzu kestik ve arabamızı sattık, annemlerden borç aldık borcumuzu ödedik.. Eşime çok kızgındım az para değildi çocuklarımın hakkı sonuçta.. Sonra bana, sana yemin ederim bir daha onunla konuşmuyacağım yüzüne bile bakmayacağım dedi..
Ama yarım saat önce eşimin cafesini aradım tel. abisi çıktı..:1shok: Şok oldum sonuçta daha 1 ay öncesi atılan afedersiniz ama bir kazık var.. Eşimi istedim onun seside gayet neşeli geliyordu.. Keyfiniz yerinde maşallah dedim ... Evet abim maç izlemeye gelmiş demesinmi?Çok sinirlendim arkadaşlar. Tamam abisi ondan vazgeçemez ama olay bu kadar yeniyken ne bu pişkinlik ya..:uhm: Şuan kafam allak bullak akıl verin bana bu durumda ben ne yapmalıyım sizce
Ama yarım saat önce eşimin cafesini aradım tel. abisi çıktı..:1shok: Şok oldum sonuçta daha 1 ay öncesi atılan afedersiniz ama bir kazık var.. Eşimi istedim onun seside gayet neşeli geliyordu.. Keyfiniz yerinde maşallah dedim ... Evet abim maç izlemeye gelmiş demesinmi?Çok sinirlendim arkadaşlar. Tamam abisi ondan vazgeçemez ama olay bu kadar yeniyken ne bu pişkinlik ya..:uhm: Şuan kafam allak bullak akıl verin bana bu durumda ben ne yapmalıyım sizce