Merhaba kizlar...cidden kafam allak bullak sorun bende mi diye şüpheleniyorum...
sorun annem ve kızkardeşim. Kızkardeşim hem çocuk parası hem eşinden nafaka hemde izine ayrıldığı için maaş alıyor. İyi de kazancı var ama...elindekini savuruyor resmen. Kıyafete bebek kıyafetine vs en lüks şeylere para harcıyor. Her şey en lüksünden olacak ta arabasına kadar. Tamam bu onun zevki karışılmaz ama gelelim asıl meseleye...bu böyle savurduğu için evine eşyalarını bile alamadı, her şeyi babama borçlanarak aldı. Babama da borcunu ödemiyor, epey bi miktar birikti. Hep alıyor alıyor ama vermiyor ona giden bir daha geri gelmiyor. Bana bir defa yapmaya kalkıştı bir daha tövbe bir şey vermedim ama aramız bozuldu. Borcu geri istedim diye çıkarmadığı rezillik duymadığım hakaret kalmadı. Iletişimim yok onunla hanımefendi beni her yerden bloklamış aylardır bu böyle. Neyse annem ona ziyarete gidip geliyor ve onun maddi durumundan bahsetti. Evi çok kötü bir haldeymiş vs süpürge bile alamayacak durumdaymış evinin her yer pis kıl içerisinde imiş vs. Tabiki dayanamadık çocuğa yazık en başta. Ona süpürge aldı babam. Annem ise benim çocuğun küçük gelenlerini toplamış vermiş. Buraya kadar neyse ama...benim oğlanın ceketini bana sormadan ona vermiş. Temizlik mendilleri yetiştirememeye başladım bu ara meğer bu bana sormadan alıp ona veriyormuş. Nereden biliyorsun derseniz kendisi dedi annem. Temizlik bezi bile alamıyor dedi. Bu hafta tam 7 paket gitti! Bu nereye gidiyor diye kuşkulandım...Sesimi çıkartmadım ihtiyacı vardır diye ama bugün kızkardeşim geldi bize ve ne göreyim. Hanımefendi kendini baştan aşağa yeniletmiş en son moda kıyafetler montlar vs ve bebeği de. Birde üstelik hava atıyor bebeğime lüks mağazanın yeni koleksiyonundan aldım diye. Yine alışverişe gidiyorum bebek mağazası var kürk alacağım bebeğime diyerek ayrıldı yanımızdan. Anneme mevzuyu açtım ve omun da yaptığını doğru bulmadığımı söyledim. Bana sormadan yaptıkları şeyleri kast ediyorum. Ve annem kopardı yaygarayı...Önce inkar etti...sonra bana hakaret etmeye başladı...kakmalarına devam etti.ben nankörmüşüm. İşe gittiğimde çocuğuma bakıyor ya onu başıma kaktı, artık bakmayacakmış vs. Onu suçsuz yere suçluyormussum vs. Ama kesinlikle öyle bir şey yok bana sormadan benden alıp benim çocuğuma ait kullandığı eşyaları neden kızkardeşime veriyor? Birde üstelik kullandığı şeyleri “o küçük geliyordu zaten hem seninkinin çok var” diyerek beni aptal yerine koyuyor. Geçen de benim oğluma aldığım eşyalardan bahsederek “zaten ben almıştım” dediğini duydum, onları da ona veriyordu.
Bende mi sorun var anlamıyorum? Annemle küsüz şuanda konuşma benimle bir daha dedi. Ama bunu yapmaya hakkı varmı onun?
Not: kendime ayrı bir ev tuttum fakat daha tam yerleşemediğim için ailemde kalıyorum...