• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benden alip ona veriyor!

Kizkardesimle de annemlede suan küsüm. Varya ne rahatim. Hiç te düşünmüyorum onlar düşünsün. konusunca basliyolar tuhaf seyler yapmaya çok kalbimi kırıyorlar. Özellikle annem mesela kızkardeşime ziyarete gider gelir bu napar bilmiyorum ama sanırım orada kızkardeşim annemi bana karşı dolduruyor. Geldikten sonra sinirli oluyor azarlıyor birde evin içinde emrediyor sunu et bunu et sanki ben hizmetciyim cocugum. Birkac defa söyledim neden azarlıyorsun beni sürekli diye. Daha çok bağırıyor bu sefer. Küsünce en azından bu gibi seyler bitti. Hiç te konuşmasın.
En iyisini yapmışsın bence de kız kardeşin dolduruyor yoksa bir anne bu kadar evlat ayırmaz senin adına çok üzüldüm insallah ailen senin de onların evladını olduğunu görür ve sana hakettiğin değeri verirler

Sen ayrımcılık yapıyorsun diyince bana daha çok bağırıyor sinirleniyor. Bagirmadan konuşamıyor. Kesinlikle sorun annemde çünki dengeyi sağlamasını bilmiyor. Bunu bana masus yapiyor çünki kizkardesimi eski kaynanasi fitlemisti “seni önemsemiyor ailen, hep ablani seviyorlar, sen umurlarinda degilsin bile” diye.sirf annem benimle birlikte olan bir resmimizi paylasti diye. Bu kulagimiza geldiginden beri annemin tavri çok degisti bana karsi. Sanki bana kötü davranarak kizkardesime ve baskalarina bir sey ispat etmeye calisiyor gibi. Lazim değil böyle aile.
Simdi cok da umrundaydi kardesiniz eski kv sinin...diyelim ki anneniz size daha yakindi daha iyi davraniyordu bunda sizin sucunuz ne..kendi kabahatini mi temizliyor simdi.bence uzak durun.insanin psikolojisini bozar bu turseyler

Olabilir ha. Hastalik degilde huy zannederdim ama hiç normal degil. Kesinlikle psikolojik bir sey simdi daha bir inandim...
Kesinlikle bence oyle .kardesinde bir garip normal insanlar cocuguda varsa dahada az harcar birikim yapar oda sevgi ve tamamlanmislik hissini alis verisde parayi car cur etmekde buluyor en iyi magzadan alinan kazak bizi mutlu etmez ama tatmin eder bence kardesiniz elindekini savurup kisa bir mutluluk yasayio sonra perisan oluyor aldatildimi yada seviyormuydu kocasini (cok ozel olmassa)annenizi ve kardesinizi bir doktora gosterin bence olan size oluyor cunku

Back
X