- 20 Ekim 2009
- 7.427
- 11.070
- 498
- Konu Sahibi karpuzkiraz
ben kendimi bu ilişkide böyle değersiz hissedersem ve ezilirsem böyle devam ederse haklısınız, ama çıkış yolu mutlaka olmalı..
Bak güzel kardeşim. Normalde fazla detay açık etmeyi sevmem ancak aenin iyiliğin için anlatacğım bir kaç şey.
Yıl 2007. Birini çok sevdim. Öyle böyle değil hani öl dese de ölsem diye ağzının içine baktım. Her hareketim her sözüm her kararım o'nun açısından suç ve kabahatti. Ne kadar ödün verirsem vereyim asla yaranamadım.
Bana ettiği küfürleri, hakaretleri burada yazmaya dilim varmıyor.
En küçük hakareti finocuk fino muç muş neredeymiş finocuk (bunlar sevgi sözü olarak söylenmiyor. Benim hep ona yalvarmamdan bahsediyor).
E küçük küfrü de beni kendi cinsel organına benzetmesiydi. Adım öyleydi. Canı sıkıldıkça bıktıkça öyle hitap ederdi bana.
İlişki süresince epey bir dayandım. Ha aptallığımdan ha cahilliğimden ha ilk aşkım son olsun derdinden.
Ama sonunda bitti ve bitiren de o'ydu.
Ben bu pislik herif yüzünden tam 2.5 sene depresyonun dibinde kaldım.
Ne özgüven
Ne yaşama arzusu
Ne hayattan beklenti
Hepsi kocaman bir sıfır.
Şimdi diyorsun ya acaba kızdırdım mı diye hiç ilgisi yok. Nefes almaya korkardım aman kızmasın diye ama küfrü de yerdim. O kadar kızıyorum ki kendime şimdi, o kadar üzülüyorum ki kaybettiğim zaman için. Ah keşke biri o zaman bana gerçek bir ilişki böyle olmaz vazgeç deseydi.
Farzedelim ki çokkk kızdırdın, çok kızdı sana köpürüyor.
İşte 2. Örneğim.
2. İlişkim ilkinden tam 6 sene sonra oldu. Hayatımda tanıdığım en iyi niyetli insandı. Ayrıldık zorundaydık aileleri aşamadık vs vs. İçimde en ufak bir kırgınlığım yok o'na.
Örneğe geçelim
İlişkimiz devam ederken onu çok ama çok zor duruma düşürecek bir şey yaptım. Öyle ki işinden olmasına sebep olacak kadar büyük bir şeydi. Buna rağmen ne hakaret ne küfür ne de en ufak bir şey duymadım. Bana sadece "e aferin unfortunate insan azcık dikkat eder" dedi.
Adam işini kaybetmek üzereyken bile bana tek kötü söz söylemedi.
Ama adam gibi adamdı ama insan gibi insandı.
Bu kötülüğü yapma kendine güzel kardeşim yapma.
Şu an zor gibi görünüyor ama inan bana ilerisi çok daha zor.
Gençliğine, kadınlık gururuna, onuruna yazık.