• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben ne yapacağım bu geçimsizle ya?!

Hata sizde kusura bakmayın ama. Neden bu kadar açıklama yapıyorsunuz? Siz yapsanız aynısını,telefonunu meşgule atıp,mesajlarına cevap vermeseniz,o size açıkmama mı yapar merak ettim vs diye,birde üzerine özür mü diler? Hayır tabiki,ortada birşey yokken size o lafı edip telefonu suratınıza kapatan adam,daha ağır hakaretler eder emin olun.
Böyle adamlara bu kadar değer vermeyin,kendini birşey sanmış siz bu denli üzerine düşünce. Üste çıkmak için birde sıkıldım diyor,kimbilir ne dolaplar çeviriyor,sizide böyle sindiriyor.
Aynen katılıyorum
Bankada olduğuna falan da inanmazdım ben olsam!
Bıktım senden falan diyorsa muhtemelen kendine yenisini bulmuş, sen bu kadar derdini çekerken bulduğu kişi de nazlının biridir ona prensesler gb davranır emin ol.
İnsan iki satır msj yazıp bankadayım arayacağım derdi ama sizi insan yerine koymadığı için gerek görmemiş, niye gerek görsün ki? Afedersin ağzınıza şey etse özür dilerim aşkım tam açamadım ağzımı diyeceksiniz!
Yemişim 4 senesini! Demek ki o 4 sene sadece sizin için kıymetli, karşıdakinde zerre değer yok!

O adam size hakaret etmemiş siz kendinize bunu layık gormussunuz!
Kocam davranamaz bana böyle bu daha flört ya
Sizin gibi genç kızlar oldukça daha çok ekmek yer bu erkekler. .
Ben çocuğa kizmiyorum çünkü buna müsade eden kendinsin. ..
O kadar kızıyorum ki sizin gibi kendini anca bir adam arar sorarsa ""değerli "" zannedene!
Ananiziniz babanızın bu kadar nazini cekmezsiniz ...şillik diyecek ve de hâlâ barisalim diyeceğim ha ben ölsem daha iyi
Hiç mi gurur onur yok ya bi kendi kıymetini bilsene
Neyin uğruna hangi yuva için fedakarlıkta bulunuyorsun neyin gayreti bu?

alışkanlık oldu çok emek verdik 4 yıl az değil ki... 4 yılda çok şey paylaştık silip atmak acı geliyor.

şimdi silip atmazsan ilerde daha da zor olabilir, alışkanlıklardan kurtulmak kolay değil ama bu adam sana zarar veriyo baksana o kadar laf yedikten azar işittikten sonra nasıl bi de özür dilersin sen.

böyle davrandıkça ona yaranmak yerine onu daha çok tepene çıkarırsın, ayrılmak istemiyorsan da ezdirme kendini.
ona karşı bu kadar ezik, mahcup davranmamalısın emin ol o zaman daha kıymetli olursun.

Neden bu kadar ezdiriyosun kendini basının bi kelligimi var o hadsize karşı neden seni assagilamasina izin veriyosun haklarını korumuyosun adamin seni istemediği ortada hatta aldatiyo bile denebilir ama sen hala yalvariyosun senden ayrılıyor diye bi kadın olarak gururunu korumalisin boylelerine boyun egiyosunuz sonra evlenince dayak yiyorum şiddet uyguluyor diyosunuz adam zaten rengini belli etmiş şıllık ne demek ya ne kadar çirkin bir kelime bir adam sevdiği kadına bu lafı yakistirmaz bırak ne hali varsa görsün bacim bu kadar ezdirmeyin kendinizi şu erkek musfettelerine

aldatıyor bile denebilir? bu sonuca nasıl vardınız ki?

Aynen katılıyorum
Bankada olduğuna falan da inanmazdım ben olsam!
Bıktım senden falan diyorsa muhtemelen kendine yenisini bulmuş, sen bu kadar derdini çekerken bulduğu kişi de nazlının biridir ona prensesler gb davranır emin ol.
İnsan iki satır msj yazıp bankadayım arayacağım derdi ama sizi insan yerine koymadığı için gerek görmemiş, niye gerek görsün ki? Afedersin ağzınıza şey etse özür dilerim aşkım tam açamadım ağzımı diyeceksiniz!
Yemişim 4 senesini! Demek ki o 4 sene sadece sizin için kıymetli, karşıdakinde zerre değer yok!

bankada olduğu doğru. ama bankadayım sonra ararım gibi bir mesaj yazmamasının sebebi sabahki ilgisiz davranışım ve kendine göre haklı olması...

O kadar lafın arasından bu kelimeyi seçip bana soru yönelttiğine göre sen bu adamı takıntı yapmişin ayrılınca yapamayacağını dusunuyosun

Çünkü böyle sorunlu bi adamdan hersey beklenir bence kurtarın kendinizi geleceginiz bu adamla pek parlak durmuyo

daha önceleri kızdığı zaman seni aldatacağım kendime başka kadın bulacağım diyordu. ben de konuşmuyordum onunla ama sonra özür diliyordu kızgınlıkla söyledim, insan kızgınlıkla söylediği her şeyi yapıyor mu sanki kızınca neler neler söylüyoruz diyordu. ben de olabilir ben de kızıyorum ama benim ağzımdan neden böyle şeyler çıkmıyor kabul etmem ben böyle bir şeyi dedim ve bir daha demedi. bu sefer de küfür ediyor ağzına geldiği gibi bunu durduramıyorum.

O kadar lafın arasından bu kelimeyi seçip bana soru yönelttiğine göre sen bu adamı takıntı yapmişin ayrılınca yapamayacağını dusunuyosun

evet ayrılırsam yapamam diye düşünüyorum... halbuki bir sebep de yok yani. ben de farkındayım tüm söylenenlerin aslında...

O adam size hakaret etmemiş siz kendinize bunu layık gormussunuz!
Kocam davranamaz bana böyle bu daha flört ya
Sizin gibi genç kızlar oldukça daha çok ekmek yer bu erkekler. .
Ben çocuğa kizmiyorum çünkü buna müsade eden kendinsin. ..
O kadar kızıyorum ki sizin gibi kendini anca bir adam arar sorarsa ""değerli "" zannedene!
Ananiziniz babanızın bu kadar nazini cekmezsiniz ...şillik diyecek ve de hâlâ barisalim diyeceğim ha ben ölsem daha iyi
Hiç mi gurur onur yok ya bi kendi kıymetini bilsene
Neyin uğruna hangi yuva için fedakarlıkta bulunuyorsun neyin gayreti bu?

ben ona hakaret etmedim ki o bana hakaret ediyor ne yaptım da ona müsade ettim bana böyle davranmasına..?

merhaba arkadaşlar direk olaya gireceğim. erkek arkadaşım bu sabah bana hasta olduğunu söyledi ben de şöyle yap böyle yap tavsiye verdim konuştuk biraz, neyse aradan bir süre geçti ben de merak ettim nasıl oldun diye yazdım whatsapptan mesaj iletilmedi. demek ki dışarıda diye düşündüm çünkü interneti yok evdeki internetten bağlanıyor. aradım meşgule attı. bi yarım saat sonra ses çıkmayınca tekrar aradım yine meşgule attı. ama başka bir işaret de yok yani müsait değilim sonra arayayım seni falan yok sadece meşgule atıyor.
neyse biraz daha bekledim tekrar aradım açmadı bu sefer meraklandım iyice. tekrar arayınca açtı ve 'müsait olunca ararım seni hadi by' gibi bir şey söyledi sert bir sesle. mesajlar da iletilmişti bu arada eve dönüp öyle açtı yani aramamı. ben de tamam dedim bekledim ama beklerken de mesaj attım neden böyle yaptın ki ben sana bir şey mi yaptım da kızdın, ulaşamadım kaç saat falan bir sürü mesaj attım. mesajlara bakıp bakıp çıkıyor. sonra aradı bağırdı ben sana ne dedim müsait olunca arayacağım dedim sen ne ısrarla mesaj atıyorsun anlaman mı kıt... bir sürü hakaret.

ben de aramadım ki mesaj attım müsait olunca bakarsın diye dedim. bağırıp durdu bağırma kavga edecek bir şey yok falan dedim. ''şıllık'' dedi bana yüzüme kapattı telefonu.

ağladım uzun süre sonra mesaj attım kötü bir niyetim yoktu ulaşamayınca merak ettim üst üste mesaj attığım için özür dilerim falan dedim cevap yok. aradım birkaç kere açmadı. sonra cevap yazdı işte sen benim sorunlarımla ilgilenmiyorsun bencilsin istemiyorum seni samimiyetine inanmıyorum bıktırdın artık kaç gündür yetti falan yazdı. ben de açıkladım işte gerçekten kötü bir niyetim yoktu ısrarla mesaj attım çünkü seni merak etmiştim ulaşamayınca endişelendim kızacağını düşünemedim özür dilerim barışalım falan dedim aradım sonra. iyi tamam barışalım dedi sonra alelacele kapatmak istedi okula gideceğim geç bile kaldım falan dedi konuşmak istemedi benimle.
ben de üzüldüğümle ağladığımla kaldım! ne gerek vardı bu kadar büyütmeye?
ayrılacaksınız net.

evet ayrılırsam yapamam diye düşünüyorum... halbuki bir sebep de yok yani. ben de farkındayım tüm söylenenlerin aslında...
Bir kitap tavsiyem var naçizane. Ben okudum kendi değerini tekrar hatırlaman ve etrafındaki ilişkilere sağlıklı bakabilmek için. Ve ben yapamam ayrılırsamdediğin için. Aynı yollardan geçtim .kitabin ismi "Az seçilen yol " kendi değerini tekrar hatirlaman dileğiyle.

Bir kitap tavsiyem var naçizane. Ben okudum kendi değerini tekrar hatırlaman ve etrafındaki ilişkilere sağlıklı bakabilmek için. Ve ben yapamam ayrılırsamdediğin için. Aynı yollardan geçtim .kitabin ismi "Az seçilen yol " kendi değerini tekrar hatirlaman dileğiyle.

teşekkür ederim

merhaba arkadaşlar direk olaya gireceğim. erkek arkadaşım bu sabah bana hasta olduğunu söyledi ben de şöyle yap böyle yap tavsiye verdim konuştuk biraz, neyse aradan bir süre geçti ben de merak ettim nasıl oldun diye yazdım whatsapptan mesaj iletilmedi. demek ki dışarıda diye düşündüm çünkü interneti yok evdeki internetten bağlanıyor. aradım meşgule attı. bi yarım saat sonra ses çıkmayınca tekrar aradım yine meşgule attı. ama başka bir işaret de yok yani müsait değilim sonra arayayım seni falan yok sadece meşgule atıyor.
neyse biraz daha bekledim tekrar aradım açmadı bu sefer meraklandım iyice. tekrar arayınca açtı ve 'müsait olunca ararım seni hadi by' gibi bir şey söyledi sert bir sesle. mesajlar da iletilmişti bu arada eve dönüp öyle açtı yani aramamı. ben de tamam dedim bekledim ama beklerken de mesaj attım neden böyle yaptın ki ben sana bir şey mi yaptım da kızdın, ulaşamadım kaç saat falan bir sürü mesaj attım. mesajlara bakıp bakıp çıkıyor. sonra aradı bağırdı ben sana ne dedim müsait olunca arayacağım dedim sen ne ısrarla mesaj atıyorsun anlaman mı kıt... bir sürü hakaret.

ben de aramadım ki mesaj attım müsait olunca bakarsın diye dedim. bağırıp durdu bağırma kavga edecek bir şey yok falan dedim. ''şıllık'' dedi bana yüzüme kapattı telefonu.

ağladım uzun süre sonra mesaj attım kötü bir niyetim yoktu ulaşamayınca merak ettim üst üste mesaj attığım için özür dilerim falan dedim cevap yok. aradım birkaç kere açmadı. sonra cevap yazdı işte sen benim sorunlarımla ilgilenmiyorsun bencilsin istemiyorum seni samimiyetine inanmıyorum bıktırdın artık kaç gündür yetti falan yazdı. ben de açıkladım işte gerçekten kötü bir niyetim yoktu ısrarla mesaj attım çünkü seni merak etmiştim ulaşamayınca endişelendim kızacağını düşünemedim özür dilerim barışalım falan dedim aradım sonra. iyi tamam barışalım dedi sonra alelacele kapatmak istedi okula gideceğim geç bile kaldım falan dedi konuşmak istemedi benimle.
ben de üzüldüğümle ağladığımla kaldım! ne gerek vardı bu kadar büyütmeye?

Benim eski adı lazım olmayan sevgili iken bana asla kufyr etmedi nişan taktiktan sonra etti senin durumu dusunemiyrum bile.. Hiç mi grurun yok ben olsam ayrılırdı m bu adamdan hayır mi gelir. Ben böyle birine dayanamazxim tercih sizin ama pişman olmayın derim. Bir sey daha sizi sevdiğine inanmıyorum seven kaybetme korkusu olan insan bu şekilde davranmaz mutluluklar

ben ona hakaret etmedim ki o bana hakaret ediyor ne yaptım da ona müsade ettim bana böyle davranmasına..?

ona kendini haddinden fazla önemli bir kişi ve vazgeçilmez bir adam olduğunu hissettirdiğiniz için böyle davranıyor size.hakaret ettiğini kabul ediyorsunuz,niçin o sizden özür dilemek yerine siz ondan özür diliyosunuz,

B
ya biliyor musunuz eskiden çok bağlanmıştım çok seviyordum ama artık onu çok sevmiyorum. yaptıkları bunca yıl ondan bir nebze soğumamı sağladı evet. ama benimle hayaller kurup üstüne bu kadar mutsuz edip gidip bir gün başkasıyla benimle kurduğu hayalleri yaşarsa bunu kaldıramam.
Bence boyle onsuz yapamam bunu yaparsa yaşayamam kaldıramam demeyin. Gayet tabii yaşarsınız. Ben de zamanında çok büyük bi ask acisı cektim onu biriyle gorursem yaşayamam diyordum. Gördüm sonunda. Cidden üzüldüm ama bibhafta sonra ciddi ciddi unutmak için caba verdim. Ben ilgili bir sevgiliydim o yüzden Sevilmedim. Erkeklere ilgi gostermeyeceksiniz sevginizi belli etmeyeceksiniz ki kıymet bilesiniz . ama siz üstüne üstlük onun hakaretlerine boyun eğip hakli olduğunuz halde özür dilemiş egildilce egilmissiniz. Size artik saygı duyar mi saniyosunuz

Olmamış, şıllık lafı üzerine bir de özür dileseydin.
Hoş barışalım diyerek ona getirmişsin işi zaten.

Daha çok ağlarsın sen üzgünüm ama..

Çok üzüldüm size.. Kendinizi bu kadar degersizlestirip ezdirmenize. Yapmayın Allah aşkına. Kimse kimsenin yokluğunda ölmüyor. Zor zamanlar oluyor ama geçiyor. Bir ömür böyle bir insan(?) çekilmez. Mutlu olmak için bazen çekip gidebilmek, birakabilmek gerekir.

Back