- 22 Ağustos 2015
- 1.341
- 3.149
- 48
- Konu Sahibi karpuzkiraz
Aynen katılıyorumHata sizde kusura bakmayın ama. Neden bu kadar açıklama yapıyorsunuz? Siz yapsanız aynısını,telefonunu meşgule atıp,mesajlarına cevap vermeseniz,o size açıkmama mı yapar merak ettim vs diye,birde üzerine özür mü diler? Hayır tabiki,ortada birşey yokken size o lafı edip telefonu suratınıza kapatan adam,daha ağır hakaretler eder emin olun.
Böyle adamlara bu kadar değer vermeyin,kendini birşey sanmış siz bu denli üzerine düşünce. Üste çıkmak için birde sıkıldım diyor,kimbilir ne dolaplar çeviriyor,sizide böyle sindiriyor.
Bankada olduğuna falan da inanmazdım ben olsam!
Bıktım senden falan diyorsa muhtemelen kendine yenisini bulmuş, sen bu kadar derdini çekerken bulduğu kişi de nazlının biridir ona prensesler gb davranır emin ol.
İnsan iki satır msj yazıp bankadayım arayacağım derdi ama sizi insan yerine koymadığı için gerek görmemiş, niye gerek görsün ki? Afedersin ağzınıza şey etse özür dilerim aşkım tam açamadım ağzımı diyeceksiniz!
Yemişim 4 senesini! Demek ki o 4 sene sadece sizin için kıymetli, karşıdakinde zerre değer yok!