• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben ne yapacağım bu geçimsizle ya?!

Ya varya ağzım açık kaldı ŞILLIK öylemi :KK57::KK57::KK57:
Ve siz hala munasebetsize kendinizi açıklama gereği duyuyosunuz iyimisiniz siz ?
Neyin savunmasını yapıyorsunuz siz bu adama !! yanlış anlamaymış !!

Siz daha bu adama tekmeyi basmadınız mı ?

yaaa sen iyimisin neyin kafasındasın .ben bazı kadınları anlamıyorum.neden esiri oluyorsunuz erkeklerin.hadrazam torunumu bu.
akllı ol biraz GURURLU ol sana ŞILLIK demiş ŞILLIK
bana psikolojisi bozuk görümcem dedide 1 yıldır ne kaynanamı ne görümcemi eve sokuyorum.ne ölüme ne ölülerine deyip kesip attım.ben evliyim çocugum var ne kadar zor biliyormusun senin flörtün akıllı gururlı onurlu ol ne diyim ben sana
bu kadar düşme bide aramış özür dilemiş.kızım erkek kıtlığımı var sokakda

Yahu bazen hakikaten bazı şeyleri hak eden kadınlar var
Adam telefonu red ediyor, tamam anlarım müsait değil.
Sen ne demeye üst üste arayıp duruyorsun.
Yetmiyor, adam bir kaç red den sonra açıp müsait değilim diyor, hala ısrar kıyamet açıklama yapacağım diye bir tarafınızı yırtarcasına mesaj atıyorsunuz.
Adam terbiyesizleşip hakaret ediyor, bitsin, sıkıldım bıktım diyor ama siz hala kendinizi anlatmanın peşindesiniz.
Vallahi hanginize kızayım bilemedim.
Hadi o denyo, peki ya sen?
Neden bu kadar taviz taviz taviz, bu kadar kendini eziklemen neden?
ADam atar mı yaptı, öyle atar olmaz al böyle olur deyip koyacaksın postayı arkadaş yahu.
Kaldırıyorsunuz bunların totolarını sonra kafanıza ediyorlar.

yaaa sen iyimisin neyin kafasındasın .ben bazı kadınları anlamıyorum.neden esiri oluyorsunuz erkeklerin.hadrazam torunumu bu.
akllı ol biraz GURURLU ol sana ŞILLIK demiş ŞILLIK
bana psikolojisi bozuk görümcem dedide 1 yıldır ne kaynanamı ne görümcemi eve sokuyorum.ne ölüme ne ölülerine deyip kesip attım.ben evliyim çocugum var ne kadar zor biliyormusun senin flörtün akıllı gururlı onurlu ol ne diyim ben sana
bu kadar düşme bide aramış özür dilemiş.kızım erkek kıtlığımı var sokakda
ki bunu görümcem yüzüme söylese ona şıllıgın nasıl olduğunu uygulamalı öğretirdim inan.sokakta bile görsem kafamı çeviyorum.benim yüzüm değil hakkımda konuşurken kzım duymuş. insan bu hayatta onuru gururu için yaşar.hatta eşime beni bu görüşmeme yüzünden boşayabilirsin de dedim ki eşimle ilgili hiiiç problemim yok çok şükür.

ki bunu görümcem yüzüme söylese ona şıllıgın nasıl olduğunu uygulamalı öğretirdim inan.sokakta bile görsem kafamı çeviyorum.benim yüzüm değil hakkımda konuşurken kzım duymuş. insan bu hayatta onuru gururu için yaşar.hatta eşime beni bu görüşmeme yüzünden boşayabilirsin de dedim ki eşimle ilgili hiiiç problemim yok çok şükür.
Yok yahu benim aklım almıyor, bazen okuduklarıma iyi olmuş bu size müstahak diyesim geliyor.
Nedir yani mokunda boncuk mu var bunların, ağızlarına etse kimisi hala seviyorum ne yapayım diyor ifrit oluyorum.
Arkadaş önce şunu kafaya koyacaksın, kimse ama kimse benim canımdan, gururumdan, namusumdan, onurumdan kıymetli değil.
Gidecek mi,miktirolsun gitsin.

Bilmiyorum ben mi çok kötü niyetliyim.
Yorumları pek okuyamadım,başka benim gibi düşünen var mı bilmiyorum ama büyük ihtimal başka bir kizlaydı erkek arkadaşın,o yuzden bu kadar rahatsız oldu..

Sabah hasta oldugunu soyledi ki fazla rahatsiz etmeyesin..
Sen arayınca yaninda başka bir kadın vardı muhtemelen.
Arayinca o yuzden hemen mesgule attı.Ve zaten hep evdeydi ama netini kapatmıstı.
Ne yazdigini merak ettiğinden netini actı bakti.
Sen de üstüste mesaj atinca yanindaki kadina 'ya basıma musallat oldu biri 'dedi.
Kadın şuphelenmesin diye bu kadar mesajdan.
Kadin fazla uzerine gitti demek ki bu yuzden sana şıllık dedi onun yanında.

Kadına hani '' bak umrumda değil o beni rahatsiz eden biri'' yaptı bence..

Sen uzun süre sonra arayip barisalim dediginde işi bitmisti tamam barısalim dedi..
Çok mu paranoyağim :KK14:

nasıl dayandım bilmem.. daha 3 4 aylık bir ilişkimiz varken saçma sapan bir kıskançlık yaptı sabah 6 da whatsappta ne işin var kesin sen beni aldatıyorsun bu ilişki burada bitti babanı arayıp her şeyi anlatacağım demişti ben iki göz iki çeşme yalvarmıştım nolur babama anlatma diye. değişen bir şey yokmuş şu an fark ettim de neye emek verdiysem...

Whatsapta sabah 6 da online olunca neden aldatiyor oluyorsun?
Cunku kişi kendinden bilir işi.Adamin hayatinda baskası da var bence..Hem bu kadar kaybetmekten korkmamasinıda açiklar hem de bu telefonu acmaması durumunuda netleştiriyor bu durum..

Back