• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben ne yapacağım bu geçimsizle ya?!

nasıl dayandım bilmem.. daha 3 4 aylık bir ilişkimiz varken saçma sapan bir kıskançlık yaptı sabah 6 da whatsappta ne işin var kesin sen beni aldatıyorsun bu ilişki burada bitti babanı arayıp her şeyi anlatacağım demişti ben iki göz iki çeşme yalvarmıştım nolur babama anlatma diye. değişen bir şey yokmuş şu an fark ettim de neye emek verdiysem...

Ilk aylardan böyle olan su anda da bu raddeye gelebilen biri evlenince siddet dahi uygulayabilir. Gerçekten kendini bu adamdan kurtarmani istiyorum su an :) ki sen de herseyin farkindasin. 4 yılı silmek zor gelir tabi insana ama su an 22 yaşındasib en azından. Çocuklu ve ya cocuksuz 28 yaşında ayrılmaya kalksan 10 yılını sileceksin bu seferde degil mi. Sevgiliyken bu durumda bile ayrilamiyorsan ozaman ayrilabilecegini hic sanmam. yillarini buba katlanmaya calismakla gecirmek daha kötü

O kadar ana kuzusu adamlar esine saygi duymayabiliyorsa ki burda da okuyoruz, annesine saygı duymayanin sana saygili olmasini nasil sağlayacaksin ki canim? En fazla köprüyu geçene kadar

doğru... ayrıca ailesinden de saygı görmemiş bir insan. saygıyı öğrenmemiş. babasının annesine ailesine yaptıklarını öğrenmiş. onu rol model alıyor. bana saygı duymasını beni sevmesini beklemek hata olur.

Ilk aylardan böyle olan su anda da bu raddeye gelebilen biri evlenince siddet dahi uygulayabilir. Gerçekten kendini bu adamdan kurtarmani istiyorum su an :) ki sen de herseyin farkindasin. 4 yılı silmek zor gelir tabi insana ama su an 22 yaşındasib en azından. Çocuklu ve ya cocuksuz 28 yaşında ayrılmaya kalksan 10 yılını sileceksin bu seferde degil mi. Sevgiliyken bu durumda bile ayrilamiyorsan ozaman ayrilabilecegini hic sanmam. yillarini buba katlanmaya calismakla gecirmek daha kötü

evet zaten şiddet uygulamakla tehdit ediyordu. kızgınlıkla saçmalıyor diye düşündüm hep. kadınlara değer veren erkek var mı bence yok hepsi aynı...

haklısınız. şimdi ayrılma gücü bulamazsam ileride evlensem çocuğum olsa hiç ayrılamam herhalde.

Var canim neden olmasın. Sen sadece bu adamı gördün ve herkesin oyke olabileceğini düşünmen dogal ama tanıdığım cok insan var eslerine sevgililerine karşı bu adamın tam tersi iyi davranan. Siddeti şimdiden ağzına alabilen bir insanin uygulamasi da daha kolay olur bence. Ailesinde oyle gordu ona oyle davranildi diye düşünüp onun yaptıklarına karşı kalbini de yumuşatma. Arkadasimin babasi senin erkek arkadaşından bin beterse kardesi de o kadar zitti bir insan. Insanin karakteriyle alakali bu durum. Cok daha iyilerine layiksin.

Ben olsam ilk bağırısta höst ulan der kapatırdım bidahada bana ulasmasına izin vermezdim köpek gibi yalvarana kadar.. sen ne yaptın bacım şıllık ne kelime senin kudurman lazım arama beni bida demen lazım.. alttan alacağına... sevmiyor er geç ayrılır bu senden..

kızım senin hiçmi gururun yok sen onu merak edip arayacaksın o sana şıllik diyecek bide uzerine özrdileyecen bu lafı yedirebiliyomusun kendine hakaret ettigi an tlfnu kapatacaktın unutacaktın o terbiyesizi burak nehali varsa görsun

Şıllık mı? Sürekli kullandığı bi kelime mi? Adam resmen bağırmadıyla suçunu örtmüş kim bilir neyaptı

""şıllık" nedir ya? Adamın ağzı artık nasıl bozuksa baya baya normalleşmiş gözünüzde. 22 yaşındasınız yapmayın, etmeyin, sizi ananız elin dengesizleriyle uğraşmak için mi doğurdu. Böyle bir karaktere 4 yıl nasıl dayanılır acaba? Bir de üstüne özür dilemişsiniz, yok artık!

merhaba arkadaşlar direk olaya gireceğim. erkek arkadaşım bu sabah bana hasta olduğunu söyledi ben de şöyle yap böyle yap tavsiye verdim konuştuk biraz, neyse aradan bir süre geçti ben de merak ettim nasıl oldun diye yazdım whatsapptan mesaj iletilmedi. demek ki dışarıda diye düşündüm çünkü interneti yok evdeki internetten bağlanıyor. aradım meşgule attı. bi yarım saat sonra ses çıkmayınca tekrar aradım yine meşgule attı. ama başka bir işaret de yok yani müsait değilim sonra arayayım seni falan yok sadece meşgule atıyor.
neyse biraz daha bekledim tekrar aradım açmadı bu sefer meraklandım iyice. tekrar arayınca açtı ve 'müsait olunca ararım seni hadi by' gibi bir şey söyledi sert bir sesle. mesajlar da iletilmişti bu arada eve dönüp öyle açtı yani aramamı. ben de tamam dedim bekledim ama beklerken de mesaj attım neden böyle yaptın ki ben sana bir şey mi yaptım da kızdın, ulaşamadım kaç saat falan bir sürü mesaj attım. mesajlara bakıp bakıp çıkıyor. sonra aradı bağırdı ben sana ne dedim müsait olunca arayacağım dedim sen ne ısrarla mesaj atıyorsun anlaman mı kıt... bir sürü hakaret.

ben de aramadım ki mesaj attım müsait olunca bakarsın diye dedim. bağırıp durdu bağırma kavga edecek bir şey yok falan dedim. ''şıllık'' dedi bana yüzüme kapattı telefonu.

ağladım uzun süre sonra mesaj attım kötü bir niyetim yoktu ulaşamayınca merak ettim üst üste mesaj attığım için özür dilerim falan dedim cevap yok. aradım birkaç kere açmadı. sonra cevap yazdı işte sen benim sorunlarımla ilgilenmiyorsun bencilsin istemiyorum seni samimiyetine inanmıyorum bıktırdın artık kaç gündür yetti falan yazdı. ben de açıkladım işte gerçekten kötü bir niyetim yoktu ısrarla mesaj attım çünkü seni merak etmiştim ulaşamayınca endişelendim kızacağını düşünemedim özür dilerim barışalım falan dedim aradım sonra. iyi tamam barışalım dedi sonra alelacele kapatmak istedi okula gideceğim geç bile kaldım falan dedi konuşmak istemedi benimle.
ben de üzüldüğümle ağladığımla kaldım! ne gerek vardı bu kadar büyütmeye?
İnanamıyorum valla size.hakaret etmiş, kaba davranmış ve siz kalkıp özür dilemişsiniz:KK12:
O şıllık kelimesinden sonra mesaj atıp bitti diyip güzel bir tekme atmanız ve ne aramalarına ne mesajlarına cevap yazmamanız, o lafı onun burnundan getirmeniz gerekirdi. Kendinizi çoook düşürmüşsünüz

Fazla arama bunaltma ! Hele iyilik yapmak için hiç arama yaranılmaz bunlara.. Ve hele ŞILLIK lafından sonrası bitmiştir. Biz bitmiş diyoruz ama sen bunu görmeyecek kadar bağlısın :KK59: Sonunda üzüleceğini söyleyelim sana..

Yok artık ya... O küfürden sonra ne demek barışalım. Niyetim kötü değildi falan... Kendinizi bu kadar aşağılamayın artık. Seni de zerre kadar sevmiyo. O adamdan da bi nane olmaz.

Var canim neden olmasın. Sen sadece bu adamı gördün ve herkesin oyke olabileceğini düşünmen dogal ama tanıdığım cok insan var eslerine sevgililerine karşı bu adamın tam tersi iyi davranan. Siddeti şimdiden ağzına alabilen bir insanin uygulamasi da daha kolay olur bence. Ailesinde oyle gordu ona oyle davranildi diye düşünüp onun yaptıklarına karşı kalbini de yumuşatma. Arkadasimin babasi senin erkek arkadaşından bin beterse kardesi de o kadar zitti bir insan. Insanin karakteriyle alakali bu durum. Cok daha iyilerine layiksin.

ailesinde öyle gördü de onun aklı var sonuçta taklit etmek zorunda değil ki. ailesini taklit ettiğini ve geleceğinin onlar gibi olduğunu düşünüyorum sadece. her ne kadar kendisinin ailesi gibi olmadığını iddia etse de.

""şıllık" nedir ya? Adamın ağzı artık nasıl bozuksa baya baya normalleşmiş gözünüzde. 22 yaşındasınız yapmayın, etmeyin, sizi ananız elin dengesizleriyle uğraşmak için mi doğurdu. Böyle bir karaktere 4 yıl nasıl dayanılır acaba? Bir de üstüne özür dilemişsiniz, yok artık!

doğru valla baya bozuk ağzı. ne kadar uyardımsa da düzelmedi. yıllardır ağzından envai çeşit küfür duya duya normalleşmiş olabilir haklısınız...

Fazla arama bunaltma ! Hele iyilik yapmak için hiç arama yaranılmaz bunlara.. Ve hele ŞILLIK lafından sonrası bitmiştir. Biz bitmiş diyoruz ama sen bunu görmeyecek kadar bağlısın :KK59: Sonunda üzüleceğini söyleyelim sana..

çok haklısınız ne diyebilirim ki..

Yok artık ya... O küfürden sonra ne demek barışalım. Niyetim kötü değildi falan... Kendinizi bu kadar aşağılamayın artık. Seni de zerre kadar sevmiyo. O adamdan da bi nane olmaz.

burada bir başkası bu konuyu açsaydı ben de ona aynen böyle şeyler söylerdim. ama ben yapamadım küfürden sonra rest çekemedim. keşke alttan almayıp orada rest çekip bitirecek kadar güvenseydim kendime. özsaygımı kaybetmişim ben bu ilişkiyle. çok kötü bir durum.

Back