• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben ne yapacağım bu geçimsizle ya?!

burada bir başkası bu konuyu açsaydı ben de ona aynen böyle şeyler söylerdim. ama ben yapamadım küfürden sonra rest çekemedim. keşke alttan almayıp orada rest çekip bitirecek kadar güvenseydim kendime. özsaygımı kaybetmişim ben bu ilişkiyle. çok kötü bir durum.
yanında büyük ihtimal başka bi kız vardı, banka srasında bekleyen adam bankadayım çıkınca arıycam der kapar, yalan söylüyor, kalıbımı basarım.

yanında büyük ihtimal başka bi kız vardı, banka srasında bekleyen adam bankadayım çıkınca arıycam der kapar, yalan söylüyor, kalıbımı basarım.

sabahki ilgisizliğime tavır yapıyormuş da ondan açmamış. nereye gittiğini falan da söyler normalde zaten.

Kendini yerlere sermissin resmen bukadar yapisik kadinlari sevmez erkekler ve bu cocuk senden nefret ediyo bence sillik demis daha ne ozuru sevgisi bekliyon ki bu adamdan ,yapmayin yaa kendinizi bukadar alcaltmayin

alışkanlık oldu çok emek verdik 4 yıl az değil ki... 4 yılda çok şey paylaştık silip atmak acı geliyor.
Sen 4 yil emegini dusunuyorsun da geri kalan omrunu hice mi sayiyorsun? Bu nasil bir mantik? Boyle bir adamla emek verdim diye evlenip emek verdim diye dayak olursa ona da mi katlanacaksin? Belli ki adam sana emek vermemis ki emeklerine hic acimayip seni asagilayabiliyor. Cunku biliyor ki sen gidemezsin. Gitmeyecegini bildigi icin de istedigi gibi sana kotu davranabiliyor. Sen sindirilmissin. Boyle giderse kisiligini de kaybedersin. Adam etmedigini birakmiyor, sen ozur diliyorsun. Karsidan kendini bir seyretsene. Sence bu normal mi? Senin bir eksikligin mi var da adam ne yaparsa yapsin bitiremiyorsun? Cok mu matah biri ki bu adam? Cok mu zor bulunacak biri? Soyleyecek bir sey bulamiyorum, kisi ne ederse kendine edermis. Dogru soyluyorlar. Sen ezik degilsin. O da seni hak etmiyor. Sillik ne demek ya? Bir defa boyle bir kelimeyi hazmedememen lazim.

Son düzenleme:
Adam ayrilmak istiyor yapismayin bu kadar bence adam sillik diyor ustune mesaj atiyorsunuz nedir bu ya ??? Bu kadar mi erkeksiz kaldiniz

Uffff hiç uzulmuyorum böyle insanlara adam küfür etcek bide ben Özür dilicem yüzüne bakmam. Benimde bi arkadaşımın sevgilisi buna benzer bi küfür etmişti sadece ona değil ailesine ne laflar etmişti kız tuttu affetti. Hic anlamıyorum bu kadar gurursuz olmak,bi erkeğe bu kadar göz yummak neden ?

burada bir başkası bu konuyu açsaydı ben de ona aynen böyle şeyler söylerdim. ama ben yapamadım küfürden sonra rest çekemedim. keşke alttan almayıp orada rest çekip bitirecek kadar güvenseydim kendime. özsaygımı kaybetmişim ben bu ilişkiyle. çok kötü bir durum.

Üzülme.. insan bazen iyi niyetinden acımasızca kaybedebiliyor. Bunlar da bize ders oluyor :KK66:

Sana şıllık diyen adama bir de "kötü niyetim yoktu" diye mesaj mı attın??
Sen bu ilişkiden bir şeyler bekleme. Evlenmeden önce ne kadar hakareti yutarsan evlendikten sonra çok daha fazlasına hazır olmak gerek. Bırak ne hali varsa görsün!

Ayyyy ben bile okurken sıkıldım senden bune yaaaa adam sana ŞILLIK diyor seni budenli basit görüyor sendaha özür diledim barışalım dedim diyorsun hiçmi gurur yok kızımsende bu kadar basitleştirme kendini biraz ağır ol.O adam sana en son iyi tamam barışalım demiş ya barışmasını kabul etmezsen daha özür dileyip mesajlar,aramalar falan bıktıracan diye o anı geçiştirmek için demiş

Adam sana hakaret ediyor seni yok sayıyor bir sürü laf sende ezikçe özür diliyorsun bi hata yapmışsın gibi dik dur lütfen karşısında ezikçe durma.

Ailen seni bu yaşa densizin birinin hakaretlerine maruz kalasın diye mi getirdi? Bi erkeğin sana küfür etmesine nasıl izin verir üstelik bi de haksız olan senmişsin gibi özür dilersin?! Aklını başına al biran önce.
Sevgilinin sana saygı duymasını sağla vs. bile demiyorum kesinlikle bu ilişkiyi bitirmelisin o adamın saygısını tekrar kazanman imkansız. Ayrıca da bundan sonraki hayatında bir duruşun olsun kimsenin sana saygısızlık etmesine izin verme. Sana saygısını geçtim kadına da mı saygı duymuyo o pis herif.
Sevgili diye gezdirmeyin şu insanları yanınızda gözünüzü seveyim ya!

hatalı olan o, ama sen özür dilemişsin, bu saatten sonra sana saygı duyması iyice zorlaşmış demektir:(

daha önceleri kızdığı zaman seni aldatacağım kendime başka kadın bulacağım diyordu. ben de konuşmuyordum onunla ama sonra özür diliyordu kızgınlıkla söyledim, insan kızgınlıkla söylediği her şeyi yapıyor mu sanki kızınca neler neler söylüyoruz diyordu. ben de olabilir ben de kızıyorum ama benim ağzımdan neden böyle şeyler çıkmıyor kabul etmem ben böyle bir şeyi dedim ve bir daha demedi. bu sefer de küfür ediyor ağzına geldiği gibi bunu durduramıyorum.
Önce inan kendine güven ve ayrıl bu adamla devam edersen ilerde çok pişman olacaksın dönüşün kolayken dön ilerde dönüşün zor olacak

Aşk bu değil. Elbette bazı şeyleri görmezden geleceksin, kusursuz insan olmaz neticede ama bu affedilecek bir söz değil.
Şıllığın kelime anlamını biliyorsun değil mi ?

Back