Ben ne yapacağım bu geçimsizle ya?!

Ayrılmak istemiş anlamamissin

ben neden bu adama ihtiyaç duyacak kadar boşluk içindeyim? neden sevgi eksikliği yaşıyorum ki ona ihtiyaç duyacak kadar...

Bunun birçok sebebi olabilir.

Kötü geçen çocukluk, vaktiyle acı vermiş sosyal ya da özel ilişkiler, etraftaki mutlu çiftlerin yarattığı baskı, vs. uzar gider.

Sebebi ne olursa olsun muhatabınız sonuç olarak ortaya çıkan sevilme ihtiyacını keşfetmiş ve bu açığı iyi değerlendiriyor.

Doğal olarak onun sizde yarattığı his şu, "ben ne yaparsam yapayım sen bana tabi olacak, beni sayacak ve egomu tatmin edeceksin", hipnotize etmiş gibi, ruhunuzu ele geçirmiş gibi.

Sadece siz değilsiniz ki dışarıdan ne kadar manasız olduğu çok net ortada olan birlikteliklerinde ısrar eden sürüyle genç kız var.

Bu kızların da iki yolu...

Ya bir gün " ben kendime bunları nasıl layık görmüşüm" diyerek uyanıp tecrübeli, cin gibi, olgun ve güçlü bir kadına dönüşürler.

Ya da onlardan başka kimsenin çekmeyeceği çöp ruhlu adamlarla evlenip ömürlerini ziyan ederler.

İkinci grup daha kalabalık...

Umarım siz ilk gruba dahil olacak basireti kazanırsınız.

Sen buninla sevgi ihtiyacini gideriyorsan demek normal adamla cok mutlu olursun bence sen yasaya yasaya normal kabul etmissin oda sindirmis seni bak en ufak lafta saygisizlik yapma diyor pek gururlu onurlu sana sunu soylim en son boyle gurur yapmadiginda 18 19 yasindaydim sevdim katlandim saygisizlikta zirve yapti arkadas bana bir sey katmadi bu alttan almalarim bilakis cook sey goturdu uzatmadan ayril dinle kimse sana senaryo yazmiyor yasadigini bildigini aktariyor

Çok terbiyesiz biri .
Sen o kadar kızılacak küfür edilecek bir şey yapmamışsın ki .
Madem affettin en azından bundan sonra hiç üstüne düşme , fazla takma onu .

sana şıllık diyor sen de barışalım diyorsun.oldu o zaman ben biraz kumda oynayım

Ne şıllık mı ? Dehle gitsin , ne peşine düşüyon , bugün şıllık diyen yarın ne demez ki, aklını başına al

Niye meşgule atınca ısrarla ısrarla arıyorsun ki? Sapık gibi...Erkek arkadaşının yerinde olsam ben de aynı tepkiyi verirdim...

Şıllık mı
Ve hala barışmak istemek mi??
Anlamıyorum kimle berabersiniz vazgeçmesi bu kadar zor?
Yazık vallahi

Niye meşgule atınca ısrarla ısrarla arıyorsun ki? Sapık gibi...Erkek arkadaşının yerinde olsam ben de aynı tepkiyi verirdim...
meşgule attı ben ısrarla aramadım aradan baya süre geçti aradım. yine meşgule atınca yine bekledim baya süre geçti tekrar aradım. endişelendim hastayım demişti bana. meşgule atılınca ısrarla aramak gibi bir durum yok

Bankada kuyrukta herkesin icinde acamadi ama herkesin icinde sillik diyebildi. Emin misin bankada oldugundan? Herkrsin icinde olmasa bile kit akilli ve sillik diyebiliyorsa bunun arkasi da gelir. Saygi kalmamis. Salin evrene gitsin. Kimsenin seni incitmesine izin verme.

ARAMA. Niye merak ediyorsun? En kötü ölür, kötü haber tez duyulur derler, haberin olur. Ne olacak yani senin ona ulaşmanı gerektiren acil durum ne????

Bacım deli misin divane misin yaaa
Sen kendine değer vermiyorsun ki adam sana değer versin!
Şıllık ne ya? Anaya küfretmek ne?

Anasının yetiştiremediğini sen değiştirebileceğini mi sanıyorsun?

Hem haklısın hem özür diliyorsun aferin sana tebrik ederim!

Evlen bence bu adamla, sevgi ihtiyacını çok iyi giderir emin ol. Tam bir ruh öküzü

herkesin içinde değil eve geldikten sonra aradı beni o zaman konuştuk

SANA "ŞILLIK" DİYOR.

SEN NAPICAM BEN DİYORSUN.

HEY ALLAHIM YAAA. .

AKIL FİKİR SIFIRRRR...

YARIN BAŞKA KIZLA BASARSIN BURDA AĞLARSIN DERSİN ADLINDA BENİ SEVIYO DA KIZ ONU KANDIRMIŞ MUŞ MİŞ. ..

KENDİNİZİ KANDIRMAYA DEVAM..
DURMAK YOK..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…