• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben ne yapacağım bu geçimsizle ya?!

zaten çok küfür eder pis bir ağzı var. hocalarına bile sınavdan düşük aldığı için o.. olsa iş yapamayacaklar gelmiş hoca olmuşlar gibi şeyler söyler. bu çok rahatsız ediyor beni ama nasıl anlatsam bunu 'kızgınlıkla söylenen şeyler' olarak görüyor.

adamın kadınlara bakış açısı belli.. ne köy olur bundan ne kasaba .. kızgınlıkla söylediği şeyler nedense şıllık, o.. gibi kelimeler ve kim bilir daha neler..
bu erkek bozuntusunu hayatınızdan çıkarın bir an önce..

Bu adam size daha ne yaparsa tavır alıp soğur ve hatta ayrılırsınız?
Cevap 'hiç bir zaman' değil mi?
Bakalım şıllık ve okumadığımız diğer hakaretlere daha neler eklenecek? Bir insan bu kadar kendini aşağılatmaz.
Mutluluklar dilerim size.
bakın ben gayet samimi şekilde derdimi paylaştım. belki bu stockholm sendromudur belki bağımlılıktır belki başka bir şey ama rahatsızlık duyduğum kesin. öncelikle yardımcı olmanızı isterim yargılamaktansa. kestirip atmak yerine düzeltmek amacı ile hareket ettim hep. o sürekli bende hata buldukça ben ezildim sanırım ve çabalayan ben oldum böyle durumlarda. çünkü baskın bir insan, ne olursa olsun kendini haklı çıkarmayı becerebiliyor. aldatırsa ayrılırım diye düşünüyorum hep. onun dışındakiler çözümlü şeyler diye düşündüm. ama yanlış düşünüyorum sanırım.

zaten çok küfür eder pis bir ağzı var. hocalarına bile sınavdan düşük aldığı için o.. olsa iş yapamayacaklar gelmiş hoca olmuşlar gibi şeyler söyler. bu çok rahatsız ediyor beni ama nasıl anlatsam bunu 'kızgınlıkla söylenen şeyler' olarak görüyor.

Ayy bu nasıl insan siz nasıl bunları söyleyen biriyle birliktesiniz
mideniz bulanmıyor mu yüzüne bakınca

size etmediği hakaret kalmamış bide ağzı pistir diyosunuz hiç arkanıza bakmadan uzaklaşın barışalım diye yalvaracağınıza sevgiliyken herşeyini kabullendiğiniz adamın evlendiğinizde hiçbirşeyiyle baş edemezsiniz sonra buralara boşanmayla ilgili konular açarsınız yol yakınken vazgeçin böyle bi insandan böyle birinin ne kendisine ne size hayrı dokunur kendinizi bu kadar küçültmeyin

merhaba arkadaşlar direk olaya gireceğim. erkek arkadaşım bu sabah bana hasta olduğunu söyledi ben de şöyle yap böyle yap tavsiye verdim konuştuk biraz, neyse aradan bir süre geçti ben de merak ettim nasıl oldun diye yazdım whatsapptan mesaj iletilmedi. demek ki dışarıda diye düşündüm çünkü interneti yok evdeki internetten bağlanıyor. aradım meşgule attı. bi yarım saat sonra ses çıkmayınca tekrar aradım yine meşgule attı. ama başka bir işaret de yok yani müsait değilim sonra arayayım seni falan yok sadece meşgule atıyor.
neyse biraz daha bekledim tekrar aradım açmadı bu sefer meraklandım iyice. tekrar arayınca açtı ve 'müsait olunca ararım seni hadi by' gibi bir şey söyledi sert bir sesle. mesajlar da iletilmişti bu arada eve dönüp öyle açtı yani aramamı. ben de tamam dedim bekledim ama beklerken de mesaj attım neden böyle yaptın ki ben sana bir şey mi yaptım da kızdın, ulaşamadım kaç saat falan bir sürü mesaj attım. mesajlara bakıp bakıp çıkıyor. sonra aradı bağırdı ben sana ne dedim müsait olunca arayacağım dedim sen ne ısrarla mesaj atıyorsun anlaman mı kıt... bir sürü hakaret.

ben de aramadım ki mesaj attım müsait olunca bakarsın diye dedim. bağırıp durdu bağırma kavga edecek bir şey yok falan dedim. ''şıllık'' dedi bana yüzüme kapattı telefonu.

ağladım uzun süre sonra mesaj attım kötü bir niyetim yoktu ulaşamayınca merak ettim üst üste mesaj attığım için özür dilerim falan dedim cevap yok. aradım birkaç kere açmadı. sonra cevap yazdı işte sen benim sorunlarımla ilgilenmiyorsun bencilsin istemiyorum seni samimiyetine inanmıyorum bıktırdın artık kaç gündür yetti falan yazdı. ben de açıkladım işte gerçekten kötü bir niyetim yoktu ısrarla mesaj attım çünkü seni merak etmiştim ulaşamayınca endişelendim kızacağını düşünemedim özür dilerim barışalım falan dedim aradım sonra. iyi tamam barışalım dedi sonra alelacele kapatmak istedi okula gideceğim geç bile kaldım falan dedi konuşmak istemedi benimle.
ben de üzüldüğümle ağladığımla kaldım! ne gerek vardı bu kadar büyütmeye?
Kendisi haber vermedigi icin merak etmissin. Dolayisiyla senin hatan olmayan konuyu bile buyutmus. Fakat sana sillik gibi hakaretler ettigi halde sende gormezden gelmissin. Sonuc olarak ikinizde ayarsizsiniz.iyi tamam Barisalim nedir ya. Hala sevgilin nasil olur sana bu sekilde kufur eden saygi duymayan biri?

Ayy bu nasıl insan siz nasıl bunları söyleyen biriyle birliktesiniz
mideniz bulanmıyor mu yüzüne bakınca

valla defalarca uyardım. bak ben küfürbaz insanları sevmem efendice konuşmayı severim saygılı olmayı severim diye. her seferinde tamam dedi ama tekrarladı. üstelik bu anlattığım insan hukuk okuyor ya. nasıl bu kadar iletişimsiz olur her durumda üste çıkar karşısındakini ezer bir insan. sınavlarına son gün çalışıyor o da çalışmak denmez yarım saat bakıyor notlara amannn biliyom bunları yeaaa havasına girer sonra sınavdan düşük alınca da bu hocalar o... k...k ş.siz bir sürü şey yani yazmıyım diyorum ama içimi dökmek istiyorum artık. böyle söyleme diyorum ama öyleler o... olsalar iş yapamazlar gelmişler hoca olmuşlar falan bağırıp sövüyor. yani o sırada o kadar sinirliyken sen de doğru düzgün çalışmadın bundan sonrakilere iyi çalış yaparsın geçersin diyemiyorum çünkü bir küfür de ben yerim biliyorum.

Saygisiz! Birde sen niye üstüne özür dilliyorsun. Merak etmeyeceksin, aramayacaksin, sormayacaksin böylesini.

Şimdi adam şıllık vs demiş siz de özür dilemişsiniz. Böyle durumlarda aklıma üç ihtimal geliyor ama yazmayacağım. Çünkü banlanmak istemiyorum. He yazacaklarım bir işe yarasa yazarım banlanırım ne olacak da hiçç işe yaramayacak biliyorum

Kendisi haber vermedigi icin merak etmissin. Dolayisiyla senin hatan olmayan konuyu bile buyutmus. Fakat sana sillik gibi hakaretler ettigi halde sende gormezden gelmissin. Sonuc olarak ikinizde ayarsizsiniz.iyi tamam Barisalim nedir ya. Hala sevgilin nasil olur sana bu sekilde kufur eden saygi duymayan biri?

ya özür dileme sebebim merak edip ayarsız bir şekilde mi üstüne düştüm acaba diye düşündüm o çok kızınca böyle düşündüm

Şimdi adam şıllık vs demiş siz de özür dilemişsiniz. Böyle durumlarda aklıma üç ihtimal geliyor ama yazmayacağım. Çünkü banlanmak istemiyorum. He yazacaklarım bir işe yarasa yazarım banlanırım ne olacak da hiçç işe yaramayacak biliyorum

özelden yazar mısınız. ben çözüm için yazdım buraya.

Gayet güzel geçiniyorsunuz canım. O sana hakaret ediyor sen özür diliyorsun falan...:KK34:

Tekmeyi koy gitsin. Böyle biri için üzülmeye inan ki değmez. Ayrıca neden özür dilediğini hiç anlamadım ....

size etmediği hakaret kalmamış bide ağzı pistir diyosunuz hiç arkanıza bakmadan uzaklaşın barışalım diye yalvaracağınıza sevgiliyken herşeyini kabullendiğiniz adamın evlendiğinizde hiçbirşeyiyle baş edemezsiniz sonra buralara boşanmayla ilgili konular açarsınız yol yakınken vazgeçin böyle bi insandan böyle birinin ne kendisine ne size hayrı dokunur kendinizi bu kadar küçültmeyin

evlenince daha kötü olur değil mi uğraşmaya değmez. neden ayrılma cesareti bulamıyorum peki her şeye rağmen?

valla defalarca uyardım. bak ben küfürbaz insanları sevmem efendice konuşmayı severim saygılı olmayı severim diye. her seferinde tamam dedi ama tekrarladı. üstelik bu anlattığım insan hukuk okuyor ya. nasıl bu kadar iletişimsiz olur her durumda üste çıkar karşısındakini ezer bir insan. sınavlarına son gün çalışıyor o da çalışmak denmez yarım saat bakıyor notlara amannn biliyom bunları yeaaa havasına girer sonra sınavdan düşük alınca da bu hocalar o... k...k ş.siz bir sürü şey yani yazmıyım diyorum ama içimi dökmek istiyorum artık. böyle söyleme diyorum ama öyleler o... olsalar iş yapamazlar gelmişler hoca olmuşlar falan bağırıp sövüyor. yani o sırada o kadar sinirliyken sen de doğru düzgün çalışmadın bundan sonrakilere iyi çalış yaparsın geçersin diyemiyorum çünkü bir küfür de ben yerim biliyorum.

siz onun ebeveyni değilsiniz
bu saatten sonra düzeltemezsiniz
böyle biriyle insan içinde birlikte görülmek bile istemem ben sahsen kendime yakıştırmam

bakın ben gayet samimi şekilde derdimi paylaştım. belki bu stockholm sendromudur belki bağımlılıktır belki başka bir şey ama rahatsızlık duyduğum kesin. öncelikle yardımcı olmanızı isterim yargılamaktansa. kestirip atmak yerine düzeltmek amacı ile hareket ettim hep. o sürekli bende hata buldukça ben ezildim sanırım ve çabalayan ben oldum böyle durumlarda. çünkü baskın bir insan, ne olursa olsun kendini haklı çıkarmayı becerebiliyor. aldatırsa ayrılırım diye düşünüyorum hep. onun dışındakiler çözümlü şeyler diye düşündüm. ama yanlış düşünüyorum sanırım.

Sevgilim dediği adamdan bu kadar ağır sözler işitip yine de hep alttan alan birinin, benim gayet üsturuplu 'sadece silkelemek' maksadıyla yazdığım yoruma yargılamayın diye içerlemesi çok ilginç gerçekten.

Bir hemcinsimin daha sürekli kadınlara özgü aşağılamalar ile etrafına saran ezik birine kendini ezdirmesine bozuldum. Burada kaç konu var böyle. Hepsi de beni hayrete düşürüyor. İlk sorumu da gayet merakla yazmıştım. Yanlış düşünüyorsunuz evet. Aldatmaya kadar çok şey var sevgiyi bitiren.

Baskın karakter değil, muhtemelen hayatının bir döneminde pasifize edilmiş aşağılık kompleksi olan biri o. Mabadına tekme atılası birini daha fazla yüceltmeyin.

Stockholm sendromu denen hastalık da sizin benzettiğiniz kadar basit değil. Siz sadece sevgiyi yanlış yerde arıyorsunuz. Aşk ve sevgi bu değil.

Tekmeyi koy gitsin. Böyle biri için üzülmeye inan ki değmez. Ayrıca neden özür dilediğini hiç anlamadım ....

o bana ''ben sana müsait olunca arayacağım dedim sen neden ısrarla mesaj atıyorsun'' diye kızınca ben de olayın büyümesini istemedim özür diledim. bir de o kadar kızınca acaba abarttım mı fazla mı üstüne gittim diye düşündüm. bir de ilgilenmiyorsun sıkıntılarımı umursamıyorsun vs deyince de kalbini kırmışım demek ki diye düşünüp özür diledim. güleceksiniz belki okuyunca ama böyle

evet hata yaptım sanırım üst üste herkes aynı şeyi söyleyince artık anlamaya başladım o hakaretten sonra benim özür dilemek bir yana özür beklemem gerekirdi. ama bunu yapmaktaki sebebim sanırım şu o küfür etmeyi kızgın olunca yapılabilecek bir şey olarak görüyor. yani ben de kızgınlıkla söylemiştir pişman olur sonra diye düşündüm. ama of kendimden tiksindim şu an.

Kızgınlıkla olabilecek bir şey olarak görüyormuş küfrü, hakareti hatta siz de böyle düşünmüşsünüz, eşinden şiddet görenler hatta kadın cinayetlerinin kurbanları da bunu düşünüyor, sonrası malum.

Ama üstüne -sebebiniz ve niyetiniz ne olursa olsun, o ayıbından utanıp telafi etmeden- özür dilemeniz, çocuğu küfretti diye takdir edip ödüllendirmek ve bu akıl alır gibi değil.

Küfür=ahlak eksikliği.

Yani karşımızda sinirlenince ahlakını kaybeden biri var.

Oysa bir insan ya terbiyeli ve ahlaklıdır ya da terbiyesiz ve görgüsüz.

Duruma göre huy değiştiriyorsa sakin zamanlardaki halini baz almak gereksiz iyi niyet olur.

Kim sakin ve her şey yolundayken sorun çıkarır ki "sinirlenince oluyor, geçer diye düşündüm" denilebilsin?

Yine şu gerçeği aydınlatıyor konu.

Toplumdaki kaba saba, öfke kontrolünden aciz adamları sinir anında alttan alan Anneler yetiştiriyor, üstüne özür dileyen sevgilileri de iyice arsızlaştırıyor.

Bu şahıstan bu kadar saygısızlık üstüne mideniz almaz diye varsayarak size fayda gelmez diyorum.

Ama umarım hayatına sizden sonra girecek kişi o lafları bir güzel yedirir ona.

Size de kendinize bu lafları ettirmeyecek öz saygıyı kazandıktan sonra yeni bir ilişkiye başlamanızı tavsiye ederim.

Sevgilim dediği adamdan bu kadar ağır sözler işitip yine de hep alttan alan birinin, benim gayet üsturuplu 'sadece silkelemek' maksadıyla yazdığım yoruma yargılamayın diye içerlemesi çok ilginç gerçekten.

Bir hemcinsimin daha sürekli kadınlara özgü aşağılamalar ile etrafına saran ezik birine kendini ezdirmesine bozuldum. Burada kaç konu var böyle. Hepsi de beni hayrete düşürüyor. İlk sorumu da gayet merakla yazmıştım. Yanlış düşünüyorsunuz evet. Aldatmaya kadar çok şey var sevgiyi bitiren.

Baskın karakter değil, muhtemelen hayatının bir döneminde pasifize edilmiş aşağılık kompleksi olan biri o. Mabadına tekme atılası birini daha fazla yüceltmeyin.

Stockholm sendromu denen hastalık da sizin benzettiğiniz kadar basit değil. Siz sadece sevgiyi yanlış yerde arıyorsunuz. Aşk ve sevgi bu değil.

hayır yok ben yanlış anlamışım öyleyse, yargılayıp umursamayıp gittiğinizi düşündüm içerlemek değildi. cevabınız için çok teşekkür ederim, haklısınız...

Back