• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben ne yapacağım bu geçimsizle ya?!

merhaba arkadaşlar direk olaya gireceğim. erkek arkadaşım bu sabah bana hasta olduğunu söyledi ben de şöyle yap böyle yap tavsiye verdim konuştuk biraz, neyse aradan bir süre geçti ben de merak ettim nasıl oldun diye yazdım whatsapptan mesaj iletilmedi. demek ki dışarıda diye düşündüm çünkü interneti yok evdeki internetten bağlanıyor. aradım meşgule attı. bi yarım saat sonra ses çıkmayınca tekrar aradım yine meşgule attı. ama başka bir işaret de yok yani müsait değilim sonra arayayım seni falan yok sadece meşgule atıyor.
neyse biraz daha bekledim tekrar aradım açmadı bu sefer meraklandım iyice. tekrar arayınca açtı ve 'müsait olunca ararım seni hadi by' gibi bir şey söyledi sert bir sesle. mesajlar da iletilmişti bu arada eve dönüp öyle açtı yani aramamı. ben de tamam dedim bekledim ama beklerken de mesaj attım neden böyle yaptın ki ben sana bir şey mi yaptım da kızdın, ulaşamadım kaç saat falan bir sürü mesaj attım. mesajlara bakıp bakıp çıkıyor. sonra aradı bağırdı ben sana ne dedim müsait olunca arayacağım dedim sen ne ısrarla mesaj atıyorsun anlaman mı kıt... bir sürü hakaret.

ben de aramadım ki mesaj attım müsait olunca bakarsın diye dedim. bağırıp durdu bağırma kavga edecek bir şey yok falan dedim. ''şıllık'' dedi bana yüzüme kapattı telefonu.

ağladım uzun süre sonra mesaj attım kötü bir niyetim yoktu ulaşamayınca merak ettim üst üste mesaj attığım için özür dilerim falan dedim cevap yok. aradım birkaç kere açmadı. sonra cevap yazdı işte sen benim sorunlarımla ilgilenmiyorsun bencilsin istemiyorum seni samimiyetine inanmıyorum bıktırdın artık kaç gündür yetti falan yazdı. ben de açıkladım işte gerçekten kötü bir niyetim yoktu ısrarla mesaj attım çünkü seni merak etmiştim ulaşamayınca endişelendim kızacağını düşünemedim özür dilerim barışalım falan dedim aradım sonra. iyi tamam barışalım dedi sonra alelacele kapatmak istedi okula gideceğim geç bile kaldım falan dedi konuşmak istemedi benimle.
ben de üzüldüğümle ağladığımla kaldım! ne gerek vardı bu kadar büyütmeye?
Ayrılmak istemiş anlamamissin

ben neden bu adama ihtiyaç duyacak kadar boşluk içindeyim? neden sevgi eksikliği yaşıyorum ki ona ihtiyaç duyacak kadar...

Bunun birçok sebebi olabilir.

Kötü geçen çocukluk, vaktiyle acı vermiş sosyal ya da özel ilişkiler, etraftaki mutlu çiftlerin yarattığı baskı, vs. uzar gider.

Sebebi ne olursa olsun muhatabınız sonuç olarak ortaya çıkan sevilme ihtiyacını keşfetmiş ve bu açığı iyi değerlendiriyor.

Doğal olarak onun sizde yarattığı his şu, "ben ne yaparsam yapayım sen bana tabi olacak, beni sayacak ve egomu tatmin edeceksin", hipnotize etmiş gibi, ruhunuzu ele geçirmiş gibi.

Sadece siz değilsiniz ki dışarıdan ne kadar manasız olduğu çok net ortada olan birlikteliklerinde ısrar eden sürüyle genç kız var.

Bu kızların da iki yolu...

Ya bir gün " ben kendime bunları nasıl layık görmüşüm" diyerek uyanıp tecrübeli, cin gibi, olgun ve güçlü bir kadına dönüşürler.

Ya da onlardan başka kimsenin çekmeyeceği çöp ruhlu adamlarla evlenip ömürlerini ziyan ederler.

İkinci grup daha kalabalık...

Umarım siz ilk gruba dahil olacak basireti kazanırsınız.

evet ama o kendisine çok saygı bekliyor. mesela gülerek ''ya saçmalamaa'' desem bile sen ne saygısızsın benimle düzgün konuş falan der. ama kendisine zaman zaman bak sen kendine saygı bekliyorsun ben de bekliyorum bana böyle hakaret küfür edemezsin diyorum. bu saygısızlık değil diyor. ben onu sinirlendirmeyecekmişim ki o da küfür etmesinmiş...
hadi ben neyse. annesi ya... bir gün iki arabayla önlü arkalı annesi onu takip edeceği şekilde gidiyorlarmış. erkek arkadaşım sağa sinyali geç vermiş ve annesi sağa dönüşü kaçırmış düz gitmiş. kadın da araba kullanmayı çok iyi bilen biri değil. insan endişelenir kadın tek başına nereye gitti yol bilmez çok iyi kullanamıyor falan diye düşünür... bu açmış kadına telefon ağzına geleni söylemiş sen neden beni takip etmiyorsun diye. küfürler etmiş.
ben neden bu adama ihtiyaç duyacak kadar boşluk içindeyim? neden sevgi eksikliği yaşıyorum ki ona ihtiyaç duyacak kadar...
Sen buninla sevgi ihtiyacini gideriyorsan demek normal adamla cok mutlu olursun bence sen yasaya yasaya normal kabul etmissin oda sindirmis seni bak en ufak lafta saygisizlik yapma diyor pek gururlu onurlu sana sunu soylim en son boyle gurur yapmadiginda 18 19 yasindaydim sevdim katlandim saygisizlikta zirve yapti arkadas bana bir sey katmadi bu alttan almalarim bilakis cook sey goturdu uzatmadan ayril dinle kimse sana senaryo yazmiyor yasadigini bildigini aktariyor

Çok terbiyesiz biri .
Sen o kadar kızılacak küfür edilecek bir şey yapmamışsın ki .
Madem affettin en azından bundan sonra hiç üstüne düşme , fazla takma onu .

sana şıllık diyor sen de barışalım diyorsun.oldu o zaman ben biraz kumda oynayım :confused:

KOY TEKMEYİ
d08eb9a187144c986ae02e92d0cdcaf2

Ne şıllık mı ? Dehle gitsin , ne peşine düşüyon , bugün şıllık diyen yarın ne demez ki, aklını başına al

Niye meşgule atınca ısrarla ısrarla arıyorsun ki? Sapık gibi...Erkek arkadaşının yerinde olsam ben de aynı tepkiyi verirdim...

Şıllık mı o_O
Ve hala barışmak istemek mi??
Anlamıyorum kimle berabersiniz vazgeçmesi bu kadar zor?
Yazık vallahi

Niye meşgule atınca ısrarla ısrarla arıyorsun ki? Sapık gibi...Erkek arkadaşının yerinde olsam ben de aynı tepkiyi verirdim...
meşgule attı ben ısrarla aramadım aradan baya süre geçti aradım. yine meşgule atınca yine bekledim baya süre geçti tekrar aradım. endişelendim hastayım demişti bana. meşgule atılınca ısrarla aramak gibi bir durum yok

Bankada kuyrukta herkesin icinde acamadi ama herkesin icinde sillik diyebildi. Emin misin bankada oldugundan? Herkrsin icinde olmasa bile kit akilli ve sillik diyebiliyorsa bunun arkasi da gelir. Saygi kalmamis. Salin evrene gitsin. Kimsenin seni incitmesine izin verme.

meşgule attı ben ısrarla aramadım aradan baya süre geçti aradım. yine meşgule atınca yine bekledim baya süre geçti tekrar aradım. endişelendim hastayım demişti bana. meşgule atılınca ısrarla aramak gibi bir durum yok
ARAMA. Niye merak ediyorsun? En kötü ölür, kötü haber tez duyulur derler, haberin olur. Ne olacak yani senin ona ulaşmanı gerektiren acil durum ne????

Bacım deli misin divane misin yaaa
Sen kendine değer vermiyorsun ki adam sana değer versin!
Şıllık ne ya? Anaya küfretmek ne?

Anasının yetiştiremediğini sen değiştirebileceğini mi sanıyorsun?

Hem haklısın hem özür diliyorsun aferin sana tebrik ederim!

Evlen bence bu adamla, sevgi ihtiyacını çok iyi giderir emin ol. Tam bir ruh öküzü

Bankada kuyrukta herkesin icinde acamadi ama herkesin icinde sillik diyebildi. Emin misin bankada oldugundan? Herkrsin icinde olmasa bile kit akilli ve sillik diyebiliyorsa bunun arkasi da gelir. Saygi kalmamis. Salin evrene gitsin. Kimsenin seni incitmesine izin verme.

herkesin içinde değil eve geldikten sonra aradı beni o zaman konuştuk

SANA "ŞILLIK" DİYOR.

SEN NAPICAM BEN DİYORSUN.

HEY ALLAHIM YAAA. .

AKIL FİKİR SIFIRRRR...

YARIN BAŞKA KIZLA BASARSIN BURDA AĞLARSIN DERSİN ADLINDA BENİ SEVIYO DA KIZ ONU KANDIRMIŞ MUŞ MİŞ. ..

KENDİNİZİ KANDIRMAYA DEVAM..
DURMAK YOK.. :KK14:

Back