ben napmalıyım?para mı mutluluk mu?

nesquik_24

Deniz Bebeğin Annesi
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2008
1.578
2
116
39
İstanbul
Birgün şu başlığa şunları yazacağım aklıma gelmezdi..
2009 temmuz annesi diye başladığım sitede şimdi bu başlıkta olmamın nedeni-nedenleri!!!

yazıyor oluşum sizlerin yorumlarını tecrübe bilgilerini edinmek ve bana yol göstermeniz...

6 yıllık evliyim ve eşimle alışkanlıkların getirdiği bi süreçten sonra evlendim ve internette tanışıp üniversiteyi beraber bitirdik ve nişan evlilik..nişan attım rahmetli teyzem el alem ne der diye baskıdan tekrar nişanı geri aldım...annesi hiç bi zaman istemedi beni..sevmedi..hakaret küfür etti...soğuttu kendinden oğlundan..
eşime hiç bir zaman cinsel istek duymadım..kendisi beni çok sevdi ama ben hep gerideydim..
evlendik ve cinsel beraberlik yaşayamadım vajınısmus başlıklarına baktım durdum...
derken ilk 3 ay deneme faslında hamile kaldım...ve şimdi allaha şükür 4 yaşında oğlum var..

eşim de değil sıkıntı benim sevgisizliğimde...eşimi sevemiyorum..kadınlık yapamıyorum...

derken bu günlere geldik....boşanma....

ailem yok....annem babam vefat ve beni büyüten teyzem de 2 yıl önce beni ne yazıkki yalnız bıraktı...memlekette bir kardeşim var başka kimsem yok...aile bağlarımız teyze hala dayı amca maalesef olmadı...

şimdi sizlerden gelecek önerilerle yardımınızı istiyorum...
1-ailem yok ama boşanmak istiyorum
2-eşimi sevmiyorum kadınlık yapamıyorum
3-boşanırsam babamdan alacağım ssk maaşı ve kalkmış araştır diyolar bu konuyu bilmiyorum ama ancak o parayla ve çalışarak düzene girer hayatım düşüncesindeyim
4-sevmediğim bi eşle ömrümü çocuk uğruna heba etmek gençliği maffetmek istemiyorum ben de mutlu olmak istiyorum
5-eşimin de en güzel yıllarını yemek istemiyorum ( 30 yaşında kendisi 27 yaşında ben)
6-ailesi fedakarlık yap çocuk için evliliğini sürdür ailen yok diyolar ama ben eşimle aynı odada yatmayalı yıllar var
7-bundan sonraki planım ise eşimden ayrılıp kiramı ödemesi benimde babamdan maaşım ve bi işte çalışmak isteyişim..

eşimle aramızda aşılmaz sorunlar var....ben onunla beraber olamıyorum çünkü bu süre zarfında 2 yıldır hayatımda kendimi güvende hissedeceğim mutlu edeceğine inandığım ki etmese de evlilik gibi acil planımın olmadığı ne yazıkki görüştüğüm biri var...eşime hissetmediğim duyguları kendisine hissedip ona yakınlığımdan dolayı kendimden yeri geldi utandım ama onsuz bi mutluluk huzur düşünmem mümkün değil şuanda...
eşimin maddi durumu yerinde..velayet anlaşmalı babada olucak...özel sağlık imkanlarından faydalansın diye ama şöyle bi tehditte var eğer evlenirsen çocuğu alırız gibi sözylemleri var...
ailem yok....mutlu değilim....hayatımda önem verdiğim kişi bi oğlum bi de ne yazıkki görüştüğüm bana mutluluk veren kişi...

Kadinlarin da erkeklerin de ikiyuzlulugune dayanamiyorum!

Sen kendini garantiye aldiktan sonra bosanmayi kafaya koymussun.
Eminim gorustugun adam olmasaydi bosanmak aklindan gecmeyecekti...

Cunku esini sevmeyen insan 6 yil dayanamaz

Lutfen bosan ve ne yapiyorsan yap
Esin ogrense tazminat davasi acar ,
oglunun velayeti de esin de olur sana omur boyu gostermezler...

Onu gectim buyuyunce oglunun yuzune nasil bakacaksin?

Son düzenleme:

Evliliğiniz fiilen bitmiş,resmen bitirmekte geç kalmayın derim.
Diğer adam sizin evli olduğunuzu bile bile sizle görüşüyorsa ondan da hayır gelmez bence.

siz zaten seciminizi yapmissiniz .baska birini seni seven birini secmissin.ama unutmaki evlat her seyin önünde cocugun olmadan beraber yasaybilirsin o erkekle kendini tart ona göre davran. sonra kendin üzülürsün .

Teyzeniz sizi bırakmasaydı yine elalem der miydi acaba? Keşke o nişanı geri takmasaymışsınız zamanında. Evliyken bi başkasına karşı zaafiyetin oluşu hiç hoş olmamış. Kaldı ki böyle olmasının en büyük sebeplerinden biri de o bence. Ona güvenip eşinizi ikinci plana atmışsınız. Hatta hayatınızdan çıkarıyorsunuz. Yazık olmuş, seni geçtim eşinin ve oğlununda hayatıyla oynamış olacaksın.

boşanmak için elde tutulur bir sebep sunmak gerekiyor üstelik evli olduğun halde birisiyle görüşüyorsan bu seni kusurlu duruma sokar yani boşansan bile kusurlu olduğundan nafaka tazminat alamazsın ama sevmediğin adamla evli kalmak da çok acı en iyisi anlaşmalı boşanma yolu gibi görünüyor.

arkadaşım uzaktan konuşmak kolay gelir her zman..... neler yaşadıgını sen bilirsin ancak......
ama burda doğru olmayan şeyin sende farkındasındır hala evlisin ve biriyle görüşüosun...... her ne kadar kocanla aranızda herşey bitmiş olsa bile onun evinde onun soyadı altında yaşıosun...... burda kızdığımız adamların tipik davranışlarını göstermişsin....
hoş zaten ayrılmayı kafana koymuşsun ki doğru olanı bu şu an için hemde en yakın zmanda ama eşin biriyle görüştüğünü öğrendiğinde hala ev kiranı ödermi?
başlığındada paramı mutlulukmu demişsin?
sanırım para eşin mutlulukta görüştüğün kişi oluyo ......... senin hala evli oldugunu bildiği halde seninle görüşmesi çok saçma çünkü snein o evde ne yaptıgnı bilmio?????? evet eşinle ayrı yatıosun aranızda herşey bitmiş falan ama bu ,adam bunu yüzde yüz bilemez ve evli birile görüşüo

sorduğun soruya cevap verim önce ne para ne mutluluk yani ne eşin ne görüştüğün kişi
eşinden ayrılmalısın çünkü ona resmen ihanet ediosun çünkü hala evlisin
görüştüğün kişiden de ayrılmalısın bugün seninle evliyken konuşan yarın seninleyken başka evli bi kadınla görüşebilir!!!!!!!!!!!!

eşinden ayrıl kendi ayaklarının üstünde dur madem svemiosun çalış ve kendine bak kiranı öde çocuğuna sahip çık ilerleyen zmanda karşına biri çıkarmı bilinmez ??
onu o zman değerlendirirsin ama ne eşin nede görüştüğün kişi ben tercihimi ikisinden yanada kullanmazdım!

sanırım girizgahı sana acıyalım ve yorumlarımız yumuşak olsun diye yazdın ama işin özü son paragraf,sen eşini 2 senedir aldatıyosun olay bu,nişan attım baskıdan tekrar taktım diyosun yani çevre baskısı seni nişanlıyken etkilemiş ama evli ve çocuklu bi bayanken çevre ne der falan demiyosun hayatında biri var, bide adam boşandıktan sonra kirayı ödicek, çocuğuda babaya bırakıyosun özel sağlık imkanını falan geç lütfen, ohhhh mis

üzülerek söylüyorum ama sizi KINIYORUM esiniz sizi severken ona eslik yapamamanizi bi kenara koydum birde evliyken baskasiyla görüsmeniz bu duruma sizi getirtcek neoldu bilemem ama siz seciminizi yapmissiniz burda fikir vericek birsey yok siz zaten herseyi planlamissiniz

eşinle mutlu değilsen hemen ayrılsaydın o yuva yıkan adam hayatına girer girmez eşini boşamalıydın o adam seni kocanla paylaşırken rahatsız olmuyor sen de bu adamdan medet umuyorsun.

bi tezatlık var sanırım yada hesaplamanda bi problem var arkadaşım

6 yıllık evlisin
3 aylık evliyken hamile kalıosun
4 yaşında oğlun var?

Maalesef kadında da olsa erkekte de olsa en nefret ettiğim şeyi yapıyorsun eşini aldatıyorsunuz ne yaşamış olursan ol bu yaptığın seni haklı çıkarmaz sevmiyorsan boşanırsın olur biter sonra kimle istersen gez toz bu arada evladını babaya bırakmanda takdire şayan! Özel sağlık sigortası da neymiş rabbimin izniyle evlâtlarımın sigortası benim bir kere .....4 yaşındaki çocuk onu bırakıp gidince neler yaşayacak hiç düşündünüz mü diğer şahıs ( adam diyemiyorum evli bir kadınla ilişki kurduğu için) buna değecek mi kurulu düzeninizi yıkıp evladınızı bırakınca sevmiyorsanız bile bu şekilde aptal yerine koymaya hakkınızın olmadığı eşinizden boşanınca iflah olur musunuz acaba? Rabbim huzur mutluluk verir mi karşılıksız mı kalır yaptıklarınız hiç düşündünüz mü?

niye işin kolayı dururken zor olanı seçeriz ki
eşine madem ilk günden beri sevgi duymuyodun neden boşanmadın ya da şöyle söyleyeyim neden evlendin.
elalem ne der korkusu diceksin, peki şimdi eşini aldattığın duyulsa elalem ne der soruyorum sana:26:
boşanmalısın , eşini aldattığın için, onu sevmediğin için boşanmalısın.
ama sonun ne olur bilemicem, iyi olur kötü olur Allah biliri ama şu an için en doğrusu bu

eşin kötü bir eş değil elinde tutulur bir neden yok buna rağmen ona kadınlık ve eşlik yapmıyor, boşanmayı düşünüyorsun ve aldatıyorsun, ayrıca da para için sadece kendini düşünerek ayrılıp ayrılmamayı değerlendiriyorsun. bende kınadım , bu arada görüştüğün kişi sen boşanınca da yanında olacak mı acaba. bu tür erkekler sorumluluk olmaısn da sırf zevk alayım diye yürütüyorlar ama sizin birlikte olmanıza engel olan nedenler ortadan kalkınca bence o da toz olur gider. kendisine dert olmayacak başka bir evli kadın bulur

Acikca;
Evliyim ama baska bir adama asik oldum, cocugumda var ama kendimi güvence altina alip bosanmak istiyorum ddeyin.
Madem basindan beri esinize karsi hicbirsey hissetmiyodunuz, ayni yatakta yatmak bile zul geliyorduda o cocuk nasil oldu.
Bizi gectim bari kendinize dürüst olun bari.
Madem baska bir adama asik oldunuz, bosanin ne haliniz varsa görün.

neden kiranı sevmedıgın aldattıgın aynı odada bıle yatmadgın neredeyse bır embesıl gıbı gordugun adama odettırıyorsunki senı seven yanında mutlu oldgun adam odesın madem senı sevıyor o halde durumu olmasa bıle daha cok calısır senın kıranı oder nekadar garıp bır ınsansınız bukadar cıkarcılık olur ancak dıkkat et tatlım o adamda senı baskası ıcın bırakmasın ancak ozman anlarsın herhalde kocana yaptıgını sana sevmedgın bır adamla kal demıyorum senın yerınde olsam sevmedgım bır adamla 1 sn bıle aynı evde kalmam ama senın yaptıgın gıbı hem baska adama sevgımı verıp hemde sevmedgım adamın cuzdanına goz dıkmmem sahsen karakterıme cokça aykırı bır sey bu sana allahtan ıcıne hıdayet vermesını dılıyor evladının o masum yuzune bakarak hatanı fark etmenı dılıyorum

her arkadaş kendince yorumlarda bulunmuş..
ne yaşanmış nasıl yaşanmış yaşayan biliyor..

anlaşmalı boşanınca eşimin çocuğumuza para vermesi saçmamı geliyor?

yada şöle söylim zoraki giden bi evlilik ortamında çocuk ne kadar mutlu olabilir?

birde son sorum eşime karşı hislerim nasıl değişir?

ben ailem yok...eşim kirayı vericek çocuğu olduğu için dedim..ben eşimden para ev araba mal istiyorum demedim ki arkadaşlar?

hem kocayı aldat....
hem kiranı ödesin...
çocuğuna baksın....
nafakanı ödesin...
sonra paramı mutluluk mu diye sorgula???

git boşan mutluluğu seç (kendince)
kocandanda tek kuruş alma..

paramı mutluluk mu diyosun boşansan bile her ikisindende kopamıyosun...bu ne tezatlık böylee

gurursuzluk,terbiyesizlik,ahlaksızlıktır bu yaptığın..

Evli olduğu halde başka bir erkekle görüşen kadınla beraber olan bir erkeğe nasıl güvendiniz?

çocuğa bakmak mı nafakamı?
sadece ödeyeceği kira...

çocuk bende kalıyor bazı arkadaşlar babada sanmış..babası kendinden faydalansın diye velayetii kendi sitedi yoksa insan evladını nasıl atar saçmalık anlamadan yazmanız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…