• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben napmalıyım?para mı mutluluk mu?

çocuğun velayetını ona vermene gerek yok babanın bakmakla yukumlu olduğu kişiler arasında olduğu için zaten sağlık sigortasından yararlanır...çocuğun.

biraz çocuğu da bırakıp yenı bir hayat kurmak için olmasın o velayetı vermek isteyişin?

çocuğun velayetını ona vermene gerek yok babanın bakmakla yukumlu olduğu kişiler arasında olduğu için zaten sağlık sigortasından yararlanır...çocuğun.

biraz çocuğu da bırakıp yenı bir hayat kurmak için olmasın o velayetı vermek isteyişin?

arkadaşım benim ne hayatım olur çocuğumsuz ya..okumadınızmı ondan başka ailem mi var benim bırakayım...velayeti baba istiyo ama sende kalsın çünkü benden faydalansın çocuk diyo..yoksa ne çıkarım olcak...cidden bu konuyu açtığıma açacağıma pişman oldum..burda amacınımız dertleşmek yol göstermek...inanın bikaç kişinın yazdığı cümleler dışında kimse beni anlayamamış...

1-çocuk bende
2-velayeti baba istiyo
3-ben para falan istemiyorum eşimin tercihi kira..

anlaşılmıştır umarım..

çocuğa bakmak mı nafakamı?
sadece ödeyeceği kira...

çocuk bende kalıyor bazı arkadaşlar babada sanmış..babası kendinden faydalansın diye velayetii kendi sitedi yoksa insan evladını nasıl atar saçmalık anlamadan yazmanız..

asıl saçmalık 2013 zamanında internet kullanan bi kadının çocuğunun sağlık sigortasını araştırmayıp babaya velayetını verirse ondan faydalanacağını sanmasıdır

aklınız eşinizi aldatmaya yetiyor ama bu konulara nedense yetmiyor..
atın çocuğunuzu başınızdan zaten babasına benziyorsa çocuk baktıkça onu hatırlarsınız

evli kadınla düşüp kalkan adamdan yenı bi çocuk yaparsınız bu ılkını de bayramda belki görür belki görmezsiniz

siz kimi kandırıyorsunuz allasen...

arkadaşım benim ne hayatım olur çocuğumsuz ya..okumadınızmı ondan başka ailem mi var benim bırakayım...velayeti baba istiyo ama sende kalsın çünkü benden faydalansın çocuk diyo..yoksa ne çıkarım olcak...cidden bu konuyu açtığıma açacağıma pişman oldum..burda amacınımız dertleşmek yol göstermek...inanın bikaç kişinın yazdığı cümleler dışında kimse beni anlayamamış...

1-çocuk bende
2-velayeti baba istiyo
3-ben para falan istemiyorum eşimin tercihi kira..

anlaşılmıştır umarım..

kardeşim bende sana vermene gerek yok havada karada o sağlık sigortasından çocuk faydalanacak diyorum

çocuk çocuk diyorsun oğlum kızım bile demiyorsun bilmem anlatabildim mi...

kardeşim bende sana vermene gerek yok havada karada o sağlık sigortasından çocuk faydalanacak diyorum

çocuk çocuk diyorsun oğlum kızım bile demiyorsun bilmem anlatabildim mi...

haklıısn arkadaşım bişi demicem eline sağlık..derdi yaşayanın kendisi bilir..karşıdan göründüğü gibi değil hiçbişi..ama dediğim gibi haklısınız..

Birgün şu başlığa şunları yazacağım aklıma gelmezdi..
2009 temmuz annesi diye başladığım sitede şimdi bu başlıkta olmamın nedeni-nedenleri!!!

yazıyor oluşum sizlerin yorumlarını tecrübe bilgilerini edinmek ve bana yol göstermeniz...

6 yıllık evliyim ve eşimle alışkanlıkların getirdiği bi süreçten sonra evlendim ve internette tanışıp üniversiteyi beraber bitirdik ve nişan evlilik..nişan attım rahmetli teyzem el alem ne der diye baskıdan tekrar nişanı geri aldım...annesi hiç bi zaman istemedi beni..sevmedi..hakaret küfür etti...soğuttu kendinden oğlundan..
eşime hiç bir zaman cinsel istek duymadım..kendisi beni çok sevdi ama ben hep gerideydim..
evlendik ve cinsel beraberlik yaşayamadım vajınısmus başlıklarına baktım durdum...
derken ilk 3 ay deneme faslında hamile kaldım...ve şimdi allaha şükür 4 yaşında oğlum var..

eşim de değil sıkıntı benim sevgisizliğimde...eşimi sevemiyorum..kadınlık yapamıyorum...

derken bu günlere geldik....boşanma....

ailem yok....annem babam vefat ve beni büyüten teyzem de 2 yıl önce beni ne yazıkki yalnız bıraktı...memlekette bir kardeşim var başka kimsem yok...aile bağlarımız teyze hala dayı amca maalesef olmadı...

şimdi sizlerden gelecek önerilerle yardımınızı istiyorum...
1-ailem yok ama boşanmak istiyorum
2-eşimi sevmiyorum kadınlık yapamıyorum
3-boşanırsam babamdan alacağım ssk maaşı ve kalkmış araştır diyolar bu konuyu bilmiyorum ama ancak o parayla ve çalışarak düzene girer hayatım düşüncesindeyim
4-sevmediğim bi eşle ömrümü çocuk uğruna heba etmek gençliği maffetmek istemiyorum ben de mutlu olmak istiyorum
5-eşimin de en güzel yıllarını yemek istemiyorum ( 30 yaşında kendisi 27 yaşında ben)
6-ailesi fedakarlık yap çocuk için evliliğini sürdür ailen yok diyolar ama ben eşimle aynı odada yatmayalı yıllar var
7-bundan sonraki planım ise eşimden ayrılıp kiramı ödemesi benimde babamdan maaşım ve bi işte çalışmak isteyişim..

eşimle aramızda aşılmaz sorunlar var....ben onunla beraber olamıyorum çünkü bu süre zarfında 2 yıldır hayatımda kendimi güvende hissedeceğim mutlu edeceğine inandığım ki etmese de evlilik gibi acil planımın olmadığı ne yazıkki görüştüğüm biri var...eşime hissetmediğim duyguları kendisine hissedip ona yakınlığımdan dolayı kendimden yeri geldi utandım ama onsuz bi mutluluk huzur düşünmem mümkün değil şuanda...
eşimin maddi durumu yerinde..velayet anlaşmalı babada olucak...özel sağlık imkanlarından faydalansın diye ama şöyle bi tehditte var eğer evlenirsen çocuğu alırız gibi sözylemleri var...
ailem yok....mutlu değilim....hayatımda önem verdiğim kişi bi oğlum bi de ne yazıkki görüştüğüm bana mutluluk veren kişi...

Kendimi sağlama aldım kocama da tekmeyi basarım diyosun. Elin adamı için velayeti babaya vermeye razı olduğuna göre ateş bacayı sarmış. BU ne rahatlık, bu ne özgüven.

haklıısn arkadaşım bişi demicem eline sağlık..derdi yaşayanın kendisi bilir..karşıdan göründüğü gibi değil hiçbişi..ama dediğim gibi haklısınız..

şurada desen ki ben bunu bılmıyordum araştırcam eğer söylediğin gibiyse oğlumu kımseye vermem benımle kalır desen ama gelmiş uzaktan davulun sesi hoş gelir diyorsun...

yazık o deniz bebeğe.

belkide eşin biliyor aldatıldığını onun için mecbur vereceksin çocuğu çünkü aldatan eşe çocuk vermiyorlar. bu daha mantıklı senın bahanenden.

özgüven yada tekme değil???

peki napılmalı???

çocuk için nasıl bir düzene girilmeli?
nasıl değişilmeli?

bi eş karşı tarafı nasıl istemeli?

yani sorun hep bende gibi yazılıyo da yapılacak en mantıklı şey ayrılmak değilmi?

özgüven yada tekme değil???

peki napılmalı???

çocuk için nasıl bir düzene girilmeli?
nasıl değişilmeli?

bi eş karşı tarafı nasıl istemeli?

yani sorun hep bende gibi yazılıyo da yapılacak en mantıklı şey ayrılmak değilmi?

boşan o adamla evlen onda sıkıntı yok ama çocuğu vermek nıye? bunu mantıklı açıkla kendine, verme çocuğunu, yoksa ikinci adam çocuğu istemiyor mu?

şurada desen ki ben bunu bılmıyordum araştırcam eğer söylediğin gibiyse oğlumu kımseye vermem benımle kalır desen ama gelmiş uzaktan davulun sesi hoş gelir diyorsun...

yazık o deniz bebeğe.

belkide eşin biliyor aldatıldığını onun için mecbur vereceksin çocuğu çünkü aldatan eşe çocuk vermiyorlar. bu daha mantıklı senın bahanenden.

söylediğiniz doğru dedimya size zaten...eşim çocuğu bana zaten ben istediğim için vericek yoksa neden almasın her durumda alır maddi gücü ailesi benden kat kat üstün arkadaşım..sadece özel sağlık için benim üzerimde olsun demişti onun dışında ben çocuğumu versem sizce çok mu mutlu olurum....anne yok baba yok aile dağılmış...yani uzaktan göründüğü gibi değil derken bunu kastetmim size...

boşan o adamla evlen onda sıkıntı yok ama çocuğu vermek nıye? bunu mantıklı açıkla kendine, verme çocuğunu, yoksa ikinci adam çocuğu istemiyor mu?

çocuğu verme olayı yokki...ben onu anlatmaya çalışıyorum ben oğlumsuz nasıl yaparım kimsem yokken...
ayrıca baştada yazdım benim yakın planda evlenme gibi niyetim yok kendi ayaklarımın üzerine basmalıyım kimseyle yaşamaya yada o sorumluluğa kendime paldır kültür atıcak da değilim...keşke anlatabilsem size de anlayabilseniz...

Arkadaşım hadi kendini kandırdın bizi ne diye kandırmaya calısıyosun ki?

Sen eşini orda burda aldat sonra adam da senin kiranı ödesin! Var mı böyle bir dünya? Sevgili bulmadan önce boşasaydın kocasını sıkıyoduysa? Kimse sevmediği insanla aynı evin icinde yaşayamaz. Hiç kimse! Duyguların değişmiyorsa boşansaydın, o zaman haklı olurdun. Şimdi karşımıza gecmiş "yaşadıklarımı kimse bilemez" diyorsunun. Ne yaşadın yaa? Bir adamdan bulamadığın sevgiyi başka adamda aradın? O adam sana nasıl güveniyor pes doğrusu? Sizin gibi kolaycı kadınlar yüzünden erkeklerin rahatlığı....

Madem o kadar boşanmak istiyorsun eşine de söyle bakalım, biriyle görüşüyorum, sana karşı bişiler hissetmiyorum diye, neler oluyor!

Arkadaşım hadi kendini kandırdın bizi ne diye kandırmaya calısıyosun ki?

Sen eşini orda burda aldat sonra adam da senin kiranı ödesin! Var mı böyle bir dünya? Sevgili bulmadan önce boşasaydın kocasını sıkıyoduysa? Kimse sevmediği insanla aynı evin icinde yaşayamaz. Hiç kimse! Duyguların değişmiyorsa boşansaydın, o zaman haklı olurdun. Şimdi karşımıza gecmiş "yaşadıklarımı kimse bilemez" diyorsunun. Ne yaşadın yaa? Bir adamdan bulamadığın sevgiyi başka adamda aradın? O adam sana nasıl güveniyor pes doğrusu? Sizin gibi kolaycı kadınlar yüzünden erkeklerin rahatlığı....

Madem o kadar boşanmak istiyorsun eşine de söyle bakalım, biriyle görüşüyorum, sana karşı bişiler hissetmiyorum diye, neler oluyor!

canım eğer arkanda destek ailen kimsen yoksa evet sevmediği adamla yıllarca yaşar...
eşim zaten hissediyo sonuçta ayrılmak ve boşanmak konumuz cinsellik...
ben eşimi sizin deyiminizle orda burda aldatmadım hanfendi..lütfen saygınızı bozmayın...burda suçlamak için yazmıyoruz...nasıl yara almadan yara vermeden sıyrılabiliriz diye konuşuyoruz..ben hemen ayrılır ayrılmaz beni mutlu edeceğini düşündüğüm adama herhalde koşmak gibi niyetim yok olaylar farklı boyutlarda..lütfen rica ederim DOĞRU YOL DA Ayorum yapmayın...

LÜTFEN YORUM YAZMAYIN...PİŞMAN OLDUM DOĞRU YOL DA AYRILMAK ZATEN...HERKESE TEŞEKKÜRLER...ELİNİZE SAĞLIK..

Bekara karı boşamak kolay derler ama yinede söylemeliyim fikirlerimi.. Tamam mutlu değildiniz, çocuk için dayandınız vs buraya kadar anladım, peki o adam hayatınıza girince yani 2 yıl önce nede ayrılığı düşünmediniz? Şimdi ne olduda ayrılma kararı aldınız? Bunun altında yatan başka sebepler olduğunu düşünüyorum.. Üstelik o adamda evli bir kadınla 2 yıl nasıl olmuş vallahi yazıklar olsun, aynı şeyi nikahlı eşide ona yapsında ozaman göreyim onu!.. Demek ki neymiş erkeklerin sevgililerine klasik ''evliyim ama mutsuzum boşanıcam'' safsataları yalnız onlara mahsus değilmiş!!

bekara karı boşamak kolay derler ama yinede söylemeliyim fikirlerimi.. Tamam mutlu değildiniz, çocuk için dayandınız vs buraya kadar anladım, peki o adam hayatınıza girince yani 2 yıl önce nede ayrılığı düşünmediniz? şimdi ne olduda ayrılma kararı aldınız? Bunun altında yatan başka sebepler olduğunu düşünüyorum.. üstelik o adamda evli bir kadınla 2 yıl nasıl olmuş vallahi yazıklar olsun, aynı şeyi nikahlı eşide ona yapsında ozaman göreyim onu!.. Demek ki neymiş erkeklerin sevgililerine klasik ''evliyim ama mutsuzum boşanıcam'' safsataları yalnız onlara mahsus değilmiş!!

ayrılma kararı artık eşimin mutsuzluğu ayrı zevklerimiz gezilerimiz...
Benim zararımı yapamadığım kadınlığı belki yeni hayatında kurar düşüncesi..

canım eğer arkanda destek ailen kimsen yoksa evet sevmediği adamla yıllarca yaşar...
eşim zaten hissediyo sonuçta ayrılmak ve boşanmak konumuz cinsellik...
ben eşimi sizin deyiminizle orda burda aldatmadım hanfendi..lütfen saygınızı bozmayın...burda suçlamak için yazmıyoruz...nasıl yara almadan yara vermeden sıyrılabiliriz diye konuşuyoruz..ben hemen ayrılır ayrılmaz beni mutlu edeceğini düşündüğüm adama herhalde koşmak gibi niyetim yok olaylar farklı boyutlarda..lütfen rica ederim DOĞRU YOL DA Ayorum yapmayın...

LÜTFEN YORUM YAZMAYIN...PİŞMAN OLDUM DOĞRU YOL DA AYRILMAK ZATEN...HERKESE TEŞEKKÜRLER...ELİNİZE SAĞLIK..

Ne münasebet, bir kadının kendi ayakları üstünde durması icin illa bir destek mi lazım? Eş zaten boşanmaya razıysa ne desteginden bahsediyorsunuz? Kendinizi kandırmayın.

Kimseyi suclamak gibi bir niyetim yok. Cünkü benim tarafımdan suclanmaya ihtiyacınız yok. Neyse biz ne desek boş.

arkadasım kımse sana saygısızlık yapmıyor sadece hakettıgın cumlelerı kuruyor nasıl kı erkek aldattıgında bızler burda saydırıyorsak kadının ne farkı varkı bunca sey yazmıssın ama oyle sevgılın oldugu ıcın cokta pısman oldugunu yazmamıssın belkı yazsan sana hata yaptıgın ve hatanı fark ettıgın ıcın daha ılımlı yaklasırdık sonucta bızlerde robot degılız ınsanız ama sen sevgılın konusunda hayli rahat gorunuyorsun bu dunyanın altı varsa ustude var bıze hesap vermek zorunda deılsın tabıkı peki ölunce rabbımın karsısınada nasıl hesap vereceksin onu dusundunmu ?

Burada kocasını aldatan hemde 2 yıldır aldatan birine kimse iyi yapıyorsun demez.
Neden sormaz , dert dinlemez.
Sebep ne olursa olsun hak vermez.
Aldatmak erkek için nasıl küfür edilecek bir şeyse bir kadın içinde öyle.
Madem hislerin bitti boşan.
Nasıl yakıştırıyorsun başkasının nikahındayken bunu yapmayı ?
Çivisi çıkmış dünyanın .

ayrılma kararı artık eşimin mutsuzluğu ayrı zevklerimiz gezilerimiz...
Benim zararımı yapamadığım kadınlığı belki yeni hayatında kurar düşüncesi..

Eşiniz mutlu olsaydı siz, eşiniz ve gerçekte sevdiğiniz adam beraber 3 kişilik bir ilişkiyi mi devam ettirecektiniz?

Bir de şunu anlamadım, eşiniz 2 senedir başka birini sevdiğinizi biliyor mu yani? Eşim anlıyor tarzında bir cümle kurmuşsunuz da.

Ayrıca ben de sizin "evlilik düşünmeseniz dahi" hayatınızda olacak bir erkek varken eşinizin sizin kiranızı ödemesini hiç ama hiç doğru bulmadım. Sevgiliniz var, gececek tozacaksınız, belki dost hayatı yaşayacaksınız, kocanız da sizin kiranızı ödeyecek. Var mı böyle bir dünya? Çocuğu sizden alsa yeridir bence kusura bakmayın, ben sizin zihniyetinizi hiç düzgün bulmadım.

Eşinizi sevmeseniz, yıllarca çocuğunuz için aynı evi paylaşsanız, başka birini sevdiğinizi anlayınca da ayrılma mevzusunu ortaya atsanız kesinlikle saygı duyacağım ama bu detaylarla ortada saygı duyulacak bir durum kalmıyor.

Baska biriyle gorusuyorum kismini okuyana kadar haline uzulmustum dogrusu.
?
Egri oturup dogru konusmak gerekirse senin durumunda olan yani esini sevmeden evliliklerini yuruten bir cok insan var. ama hepsi senin gibi esini parasi icin bir kosede tutup, icinde biriktirdigi duygularini gizlice bir baskasiyla yasamiyor. Seni zorla verdilerse zorla da tutan yok ki! Ne olursa olsun hic kimse aldatilmayi hak etmez.
Simdi gizliyorsun belki ama bosandiktan sonra ortaya cikmayacak mi bu?
Gorustugun kisi de bekardir umarim.
Igrenc bir durum esin icin uzuldum acikcasi.

Yataklarinizi ayirmissin, sevmiyorsun falan esin nasil katlaniyor bu duruma?
Yok yok en iyisi sen bir psikologa gorun.

Son düzenleme:
Back