• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben napmalıyım?para mı mutluluk mu?

anladığım kadarıyla eşiniz adamı biliyor. bu durumda tam bir türk aile yapısına sahip değil yaş.am şekliniz. onada bir şey diyemem. çünkü her erkeğin bunu kabul edip ben üstüme düşeni yaparım diyeceğini pek düşünemiyorum.
ayrıca çirkeflik kelimesi burada yorum yapan arkadaşlar için biraz ağır olmuş.
nasılki biz bu bölümde eşini aldatan kocalara demediğimizi bırakmıyoruz. hemcinsimizi kayırmamız bizi taraflı duruma düşürürdü.
umarım diğer adam bekardır. cevabımı alamadım çünkü..

Sanırım arkadaşın çirkefleşmeden ve hakaretten kastı evlilik biterken eşler arasında olabilecekler.:44:

Başlıktaki para nedir? Bugüne kadar seni eşinin yanında tutan sey para mıydı?

Bende nerede para nerede aşk demeye geldim..
Konuyu okudum okudum okudum, bir insana yakışmayacak davranışların dışında, ne aşk ne de para gördüm.. :/

Bende bunu anlamıyorum..Bır konu açılıyor.Desteklı yorumlar gelınce konu guzel gıdıyor.

Ama begenılmeyen yorumlar gelınce hemen konu sahıbı kapatıyor..

Boyle bır olayı cevrede bılenler emın ol burdakı yorumlardan daha kırıcı yorumlar yapıyorlardır..

Burdakı uyeler en azından yuzunuze soyluyor..

Kımse kımsenın ne cektıgını bılemez...Herkes kendı çapında ne acılar cekıyor...Kımısı eşınden kımısı kayınvaldesınden kımısı hastalıktan vs vs

Sızınkıde sevgısızlık bencede buyuk bır sorun ama..Bu sıze başka bırıyle hemde ıkı sene boyunca konuşma hakkı vermez....

Hatanın cok buyuk...Ya bundan sonra hemen boşanırsınız..Yada o adamla ılışkınızı bıtırıp eşınıle en azından başka ıyı yonlerını dusunerek oglunuzla yaşarsınız onun evınde....

Ama bır an once karar vermelısınız

Mutsuzsunuz , eşinizi de mutlu edemiyorsunuz , ayrılmak istiyorsunuz.
Sanırım maddi planlarınızı da yapptınız hepsine eyvallah ta;
İki senedir hayatınızda başka biri var, muhtemelen de evli ve eşiniz bunu biliyor.....:53:
Bu medeniyet beni aşar arkadaşım. Siz bildiğiniz gibi yaşamaya devam edin ama
Bu benim anlamadığım ve fikir vermeye yetmediğim durumlar.

Her ne yasanirsa yasansin kimse aldatilmayi haketmiyor diye dusunuyorum iki taraftan bakmaya calisiyorum hatta uc taraftan. Esinizin gozuyle bakinca 1. adam aldatiliyor. 2. ayni yatagi bile paylasmiyorsunuz ama demekki cok seviyor hala bu evlilik devam etmekte 3. eger gercekten siddet vs olsa hic kacirmaz yazardiniz diye dusunuyorum.
Birlikte oldugunuz adamin gozunden bakincada ben olsan dusunurdum 1. cocugu oldugu ve evli oldugu halde benimle gorusuyor bana yapmayacagi ne malum ? 2. evlat herseyden once gelir evladinizi bile yok saymis bulunmaktasiniz. Adam istese sizi her türlü kandirabilir. Sizin gozunuzdende bakinca Cesaretmi diyeyim yoksa ne kullanayim kelime bilemedim yani. ben olsam asla cesaret etmezdim onuda gectim yani biriyle olmayi ben esimden baskasina erkek gozuyle bile bakamiyorum disarda. Yani ben okuyorum 18 yasindayim 1 senelik evliyim. okulda gelip kackisi burda numarami istiyor bilseniz. Cevap bile vermiyorum yuzugumu gosterip uzaklasiyorum. Eger bir insani sevmiyorsaniz ayrilirsiniz kimle olursaniz olursunuz yani. Siz hem esinize hem cocugunuza hem kendinize hemde o adama ihanet ediyorsunuz acikcasi. Hemen bitirin evliligi derim. Ve o para pul meselelerinide gecin kendi ayaklarinizin ustunde durmayi dusunun. Erkekler para makinasi degildir. Herseyden once o cocuk buyuyecek.. Sonrada bizler diyoruz ki erkekler neden kadinlara guvenmiyor. Iste bu yuzden.. en azindan mertce gidin soyleyin derim. ayrilalim bitsin gitsin diyin. Bu yaptiginizin Allah katindada yeri yok, vicdani olarakta yok.. Allah yolunuzu acik etsin. Umarim dilekleriniz olur ne diyeyim.

Ben mlsf sızde aşırı bencıllık gordum...hayatınızın merkezınde; daha cok sızın mutluluğunuz&begenılerınız&ısteklerınız....bu arada çocuğunuza esınıze neler oluyor? gerçekten cok da umursuyor musunuz? hem bakalım o çocuk sıze verılse bıle ılerıde sızı haklı bulacak mı ? ayrıca kocanız eger sızın boşandıktan sonra bırlıkte bır hayat yasadıgınızı ıspatlarsa o cocugu elınızden alabılır...neyse hayat herkesın kendı secımlerınden oluşuyor tabii ve yıllar sonra cok pısman da olabılırsınız ama bır de bu acılardan bakmanızı tavsıye ederım....

Son düzenleme:
akılınızı başınıza alın
kocanız size iyi davranıyor velayeti verin diye,
velayeti verince çocuğunuzu elinizden istediği anda alır
o adamda sizi oratda bırakır
olan size olur ben size söyleyim
rezil olduğunuzla kalırsınız
bi de evlilik sabırdır arkadaşım sabır
sevgi paylaşmak aşk vs değildir
sabırdır, ve emektir
evlilik amerikan filmi değildir, aklınızı başınıza alın

bi de anna karenina filmini ya da kitabını öneririrm size, çok şeyler bulacaksınız kendinizden

aslında kocanızın yapacaklarını bence çoktan haketmişiniz ama belki aklınız başınıza gelir, çocuğunuza da yazık olmaz diye yazdım

Koskoca 2 yıldır eşine ihanet ediyorsun. Ama hala kendini garanti altına alma peşindesin.

Eşine daha ne kadar kötülük edebilirsin acaba bir düşün. Bir de para mı mutluluk mu demişsin?
boşan ve adamdan ne nafaka ne tazminat al. Mutluluğu bilmem ama eşinin parasını zerre haketmiyorsun...

Sizin gb kadınlardan Allah korusun,sevgiliniz gb erkeklerden de tabi.evli ve anne olan bir kadınsınız ama utanılacak bir annesiniz,övünülecek değil.eş olarakta.madem bu durumdasınız sizin eşiniz sizinle nasıl yaşıyor?ona eşlik yapmazken.tabi aldatıldığını bilmediği için size katlanıyordur bu durumunuza.zina eden kadın kadar zavallı olabildiğinize göre her şekilde güvenilmezsiniz.bu arada yazdıklarımı okuduktan sonra bana kızmayın kendinize kızın...

Bu konuya ne yazılırsa yazılsın konu sahibi - aldatmaya - kendini haklı görmeye - en önemlisi de kendine bunu yakıştırmaya - devam edecek.
Utanmıyor çünkü ezilmiyorda bu yanlışın altında.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben size bir şey diyeyim mi?

Kocası aldattıgını biliyor ses etmiyor ya, kesin kocası da onu aldatıyor,
konu sahibi de biliyor , ses etmiyordur...

Benim eski okulumda bir arkadaşım böyleydi.
Eşi sürekli kendisini aldatıyordu, kendisi de eşini aldatıyordu.
Ve ikisi de biliyorlardı.
2 de çocukları vardı ama boşanmıyorlardı da...
Ortak hiç bir paylaşımları yoktu.
Kocası çok zengindi. Kadın para için, adam da çocukların annesi diye ayrılmıyordu.

Bu durum tam da konu sahibinin durumu...

Son düzenleme:
Ben size bir şey diyeyim mi?

Kocası aldattıgını biliyor ses etmiyor ya, kesin kocası da onu aldatıyor,
konu sahibi de biliyor , ses etmiyordur...

Benim eski okulumda bir arkadaşım böyleydi.
Eşi sürekli kendisini aldatıyordu, kendisi de eşini aldatıyordu.
Ve ikisi de biliyorlardı.
2 de çocukları vardı ama boşanmıyorlardı da...
Ortak hiç bir paylaşımları yoktu.
Kocası çok zengindi. Kadın para için, adam da çocukların annesi diye ayrılmıyordu.

Bu durum tam da konu sahibinin durumu...

Yorumların birinde yazmış canım zaten onun da hayatında biri var diye.

Al gülüm ver gülüm.

Back