Aynen ona bozuldum zaten kızım çorba yaptım sanada demesini beklerdim en basitinden veya gel burda hazırla ne istiyorsan diyebilir diye düşünüyorumKayınvalide niye ikinize çağırmıyor da sadece eşini gel ye diye. Eşinde koşa koşa gidiyor
Yiyemediğim için yapmadım ama çok isterdim :)Ortada suc varsa bile esinde. Sensiz gitmemesi lazimdi. Orada biseyler atistirabilirdin. Gerci ben olsam hazir o yokken kendime sofra doser o gelene kadarda basindan kalkmazdim
Kara lahanayı püre gibi yapıyoGeçen gene kendime dert arıyorumdur ...
Pırasa mı yemek ıspanak mı nedir merak ettim. Biraz acıktım da şu an
Tek sevmiyorum yiyemiyorum sıkıntı orda gündüz bile doğru düzgün yemiyorum zaten işteyken eşim nesfit filan anca
Öyle zaten ben sadece KP çagırsam ne hisseder acabaYazdığımı begenmemisler size yonelmisler ama çok saçma. Evlilikte olmasi gereken nedir yemek yaptim gelindir. Bir kayinvalide sadece ogluna o yemeği yapip sadece onu cagriyorsa sizi takmiyordur. Esinizde buna göz yumuyordur. Siz eşinizle birbirinize söz verdiğiniz için burda en büyük suç Esinizde. Ben olsam alınırım bile eşimi insan yerine koymadığı için
Hayır nesfit nesquik gibi şeyler yiyorum anca yaniKocanız 3gün gelmese 3gün aç mısınız yani?
Siz bence eşinize kizin. Annemler sadece beni cagirsa ne hissedersin deÖyle zaten ben sadece KP çagırsam ne hisseder acaba
Ya sen harikasınBen sizin gibi insanların Allah başınıza vermesin ama gerçek sıkıntılarla karşılaştığında ne yaptıklarını çok merak ediyorum.
ne var yahu bunda?
Tartışmadım bile zaten ama kırıldımEsim yeni evli toy haliyle giderdi.Evliligi anlamis artik olgunlasmis hali ben gitmezsem ne işim tek giderim der surat yapar ama gitmezdi.Zamanla düzelecek eşiniz mantikli kavgasız konuşun
Bunlarla beslenmeyı bırakın. Hıcbır besleyıcılıgı olmayan gecıstırme gıdalar. Ayrıca kv cok saygısız bır kadınmıs. Evlendırdıgı evladını kımse tek kısı sayamaz. Kızım sana ozel bırsey yapamadım ama bızde baska bırseyler yerız beklıyorum da dıyebılırdı ama en domuzumsu yolunu bulur cımbızla cekerler ıclerınden bılırımHayır nesfit nesquik gibi şeyler yiyorum anca yani
Yemeği yapmamasi degil sorun cagirmamis bile.Bu kadar abartmayın ben tarhana yemem,başka şehirde kv gidince tarhana yapıyor diye sorun mu cikartayim yemem olur biter. Ne güzel eşiniz sevdiği yemeği yemiş sevinin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?