Ben mi yanlış anlıyorum?

Eski eşin başını yakmışlar ana oğul işte.

Bilmediğiniz şeyler var burda hepsini tabiki anlatamıyorum.Nişanlım ve ailesi çok iyi insanlar.Ben sordum tabiki anlatacak olayın ne olduğunu neden söylemesin ki ?

Ne haddine size böyle seyler söylüyor.
Ağzının payını verseydiniz.
Kiskaniyor belli ki.Huzur bozmak icin olumsuz konusuyor.Bu fesatlarin rahatlama yöntemidir.

Eskisi kadar göremez sonuçta onu kastettim.
Eski Eşiyle çok sıkıntı yasamış olabilir ama sonuçta arada bir çocuk bağı varsa çocuğun annesiyle muhattap Olmalı. Benimde anne babam ayrı pek çok zorluklar yasadılar uzun zaman ayrılamadılar vs ama herseye rağmen biz söz konusu olduğumuzda doğrudan annem babam irtibat halinde olurdu çünkü olması gereken de bu bence.
Ama illa nişanlımın doğrusu bu diyorsan da bşy diyemeyeceğim.
Arkadaşınızı da dert etmeyin çok istiyorsanız görüşmeyin olsun bitsin.

Bunu anlatmaya çalıştım konu sahibi.
Nasıl evlendiği konusunu bilmediğim için kesin yorum yapamam ama çocuğunun annesiyle araya aracı koyması konusunda tam ifade edememiş olsam da vende bunu demeye çalıştım.

Kıskanıyor olabilirmi. Patavatsız biride olabilir. Çocuğunun olması evliliği sadece ve sadece nişanlıni ilgilendirir. Seni bile biryere kadar ilgilendirir. Ama özel alana müdahalede çok iyiyizdir. Istemiyorsan görüşme. Kimseyide özellikle arkadaşlarına kararlarını ve seçimini eleştirmesi icin fazla tevazu gösterme bence. Sende 30 undasın sanırım

Nilanlımın tercihi birşey diyemiyorum.Benden önce olan bir düzen

Yaş farkınız çok yok
30-38 normal
eski sevgiliye ne olursa olsun yardım etmesi iletişimde olması doğru değil
demekki iletişimleri devam ediyor
arkadasınla özelini paylaşma ama siz evlenince cocuk ve eski eş sorun olarak evinizin orta yerine düşecek.

Evet 30 yaşındayım.

Sanmıyorum farklı bir düzenleri var çünkü ama tabi hayat ne getirir bilemem

1. insan sadece ailesi icin ve hic sevmedigi biriyle evlensede cocuk yapmaz diye düsünüyorum.
2. biraz sivri dilli ama art niyetli mi bilemem...
3. madem sen art niyetli buluyorsun neden özelini anlatiyorsun sonra istemedigin bir cvp alinca alinan yine sensin ...

Arkadaşın bunu sürekli söylememiş olsa bir kere söylese bile sen aynı tepkiyi verirdin bence.Çünkü sen de emin değilsin bu durumdan bana kalırsa.Emin olsan konuşan konuşsun der geçer buraya konu açacak kadar takılmazdın arkadaşının söylediği şeye.

Arkadaşına gelince kıskanmış da olabilir gerçek fikirlerini de söylüyor olabilir.Aşkın gözü kördür derler , senin göremediğini dışarıdaki insanlar pat diye görebiliyor buna emin ol.

Arkadaşım nişanlımı tanımıyor ki farklı şehirlerdeyiz o sadece yüzeysel konuşuyor.

Arkadaşım nişanlımı tanımıyor ki farklı şehirlerdeyiz o sadece yüzeysel konuşuyor.
Yani bak yüzeysel konuştuğu halde çok önemseyip buraya konu açacak kadar düşünmüşsün bu konuyu.Sen emin olsan yüzeysel konuşuyor der geçerdin diyorum yani.Sen kendi seçiminden kararından eminsen insanların düşüncelerini umursamamalısın.Mutluluklar dilerim.

Arkadaşın haklı bence.Boşanmış,çocuklu adamlarla evleniyorsunuz sonra burda konu açan acana..Yarın cicim ayları bitince,adamın kendi oğluna harcadığı para bile gözüne batacak senin.Bekarsin,çocuğun yok,kendin gibi birini bulsana.

Çoook yakın kız arkadaşınızın bunu size söylemesinde kötü bir amaç yok bence. Ama ben 20 yaşında bir erkek çocuğunun zorla evlendirildiğine inanmadım. Diğer erkek kardeşlerini de ( varsa ) o şekilde zorla evlendirmişler mi mesela?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…