H Hayallerdeyim Aktif Üye Kayıtlı Üye 28 Mayıs 2021 1.245 426 34 3 Ağustos 2024 Konu Sahibi Hayallerdeyim #21 Böyle mutlu hayat dolu düzenli bir annem olsun isterdim
H Hayallerdeyim Aktif Üye Kayıtlı Üye 28 Mayıs 2021 1.245 426 34 3 Ağustos 2024 Konu Sahibi Hayallerdeyim #22 Bunun ortası ne bilmiyorum ama annemin hiç ev umrunda değilim ben temizledi pim de düzen devam ettirse neyse ama benim zaten kendi evinde var.
Bunun ortası ne bilmiyorum ama annemin hiç ev umrunda değilim ben temizledi pim de düzen devam ettirse neyse ama benim zaten kendi evinde var.
H Hayallerdeyim Aktif Üye Kayıtlı Üye 28 Mayıs 2021 1.245 426 34 27 Ağustos 2024 Konu Sahibi Hayallerdeyim #23 tugcemma .!.: Yorgunluğunuzu annenizi kırmadan onunla paylaşın. Maddi durumumuz nasıl? Annenize destek olması için arada bir evi toparlayacak birisi ile anlaşsanız? Genişletmek için tıkla... Şuan kredi ödüyorum ben de düşündüm onu ama çok istemiyor onu da
tugcemma .!.: Yorgunluğunuzu annenizi kırmadan onunla paylaşın. Maddi durumumuz nasıl? Annenize destek olması için arada bir evi toparlayacak birisi ile anlaşsanız? Genişletmek için tıkla... Şuan kredi ödüyorum ben de düşündüm onu ama çok istemiyor onu da
H Hayallerdeyim Aktif Üye Kayıtlı Üye 28 Mayıs 2021 1.245 426 34 27 Ağustos 2024 Konu Sahibi Hayallerdeyim #24 visneliturta34 .!.: Annen o işleri senin yapmana çok alışmış belliki zamanlada bu yardımdan çıkıp görev olmuş hala da öyle sürdürüyor. Yapma sende kendi evin varmış bak. Canın sıkıldığı anda git evine kendi hayatına odaklan umarım çok mutlu olursun. Genişletmek için tıkla... Görev yaptığım yerde evim , kredi çektiğim için tatile vs gidemedim araba öğrenmeye çalışıyorjm o yüzden gidemedim.
visneliturta34 .!.: Annen o işleri senin yapmana çok alışmış belliki zamanlada bu yardımdan çıkıp görev olmuş hala da öyle sürdürüyor. Yapma sende kendi evin varmış bak. Canın sıkıldığı anda git evine kendi hayatına odaklan umarım çok mutlu olursun. Genişletmek için tıkla... Görev yaptığım yerde evim , kredi çektiğim için tatile vs gidemedim araba öğrenmeye çalışıyorjm o yüzden gidemedim.