ben mi tuhafım kv mi

bunlar hep aynı galiba. ben de hep eşime derim beni insan yerine koyup arayan soran yok diye. bir şey oldu mu eşim aranır. kv olsun görümce olsun beni hiç aramazlar. ben de kv nadiren arıyorum hastalık mastalık durumlarında. onun dışında zaten haftada 1 kez gidip görüyoruz.

Sizde haklısınız elbette ama şahsen ben annem babam gelip bende kalmak istediğinde eşimden ille izin almalarını istemem.o yüzden onun ailesi beni aramasada çok takılmam sonuçta misafir çıkıp gidecek elbet evine seviyeli bi şekilde ağırlar gönderirsiniz bunun için gerilmenize eşinizle sorun yaşamanıza gerek yok bence

Zorunda degiller. Marjinal ozguvenin butunlestigi celiskilerle yasayip gider omurleri ayy anacigim telefon acacak bana ben gelecegim diuecek bende kocisime telefon acacagim musayitmiyiz diyecegim dunyaya bak yaa:)) entellektuel bakis acisinin neresinden bakarsam olmuyor .esimin annesinin esimin hatta dunya gorusyle bakiyorum yine yok..yeni bir akim gumbur gumbur Mod bu efendim. Zorunda degiller onlar farklilar:)

bence ikinizde tuhafsınız

Kötü değilsiniz. Herşeyi geçtim, siz zaten evdesiniz ihtiyacınızda yokmuş, sabahtan akşama kadar neden kv ile oturasınız? İyi demişsiniz eşinize. Klasik olay, orası benim oğlumun evi diye düşünüyor olmalı.

Gelini neden arasın diyenler olmuş ama koca zaten akşama kadar işyerinde, evde duran konu sahibi. Akşama kadar kv ile oturacak olan o. Elbette sorulmalı. Kv aramasa bile, eşinin sorması lazım. Kaldı ki, kv bavulu hazırlayarak kimseye haber vermeden gelmiş.

Son düzenleme:

Baya farklılar ve kendince haklılar

Kocanda sen gelmesin dedin diye annesini kabul etmedi oylemi?suc sende degil kocanda,anasina karisinin alfiyla evime gelme diyen adam utansin,cok yazik

Kocanda sen gelmesin dedin diye annesini kabul etmedi oylemi?suc sende degil kocanda,anasina karisinin alfiyla evime gelme diyen adam utansin,cok yazik

Senin gibi beni bi kere bile aramayan kaynanamı evime kabul etmek zorunda olmadığım için mi bu nefret? Evet bence de çok yazık.

Neyse konum iyice amacını aşmadan kapanırsa sevinirim Mune

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…