- 20 Ağustos 2015
- 6.512
- 15.675
- 248
- Konu Sahibi burcubahar0635
-
siz esinize gelmesin istemiyorum dedikten sonra ne dedi?Selam kızlar.2 aylık bi bebeğim var.KV beni pek arayıp sormayan soğuk bi insandır.5 yıllık evliyim hiçbi zaman bi samimiyetimiz olmamıştır hep mesafeliyizdir.Kendisi kızı ve damadıyla yaşıyor eşinden ayrı, yıllardır kızının çocuğuna bakıyor.
Bebeğim ilk doğduğunda bi süre hastanede yattı.15 gün kadar.Hastaneden çıkardığımızın ertesi sabahı kontrole çağırmışlardı.Eşim dönüş yolunda bana haber dahi vermeden yol üstünden annesini aldı.Bi baktım elinde bavul.Bizde kalacakmış çocuğa bakmak için.Eşime kızdım ama sonradan anladım ki onun da haberi yok kalacağından, annesi bebeği görsün diye almış sadece annesini o da bavul hazırlayıp gelmiş.Neyse dedim üstünde durmadım zaten lohusaydım yardıma da ihtiyacım vardı.10-15 gün bizde kaldı toplamda (aralarda evine gidip yemek falan yaptı,zaten görümcem annesini bize göndermek konusunda gönülsüzdü çünkü kadına yıllardır hizmetçiliklerini yaptırıyolar kocasıyla).
Daha sonra kvnin bi hastane işi çıktı 10 gün kadar hastanede kaldı.Bu sürede 4-5 kez aradım, halini hatrını sordum ilgilendim kendimce.
Hastaneden çıktıktan sonra kendisi beni tek bir kez bile aramadı(hastanede de aramadı).Kızım sen de naptın,bebek iyi mi, bişeye ihtiyacın var mı demedi bi kere bile.Bize tekrar gelip kalmak için eşimi arayıp gel beni al diyip duruyor yine.Sanki ben eşek başıyım bu evde.Gelip tüm gün birlikte benle oturmayacakmış gibi lütfedip arayıp bi hal hatır sorup kızım müsait misin,şu gün gelmek istiyorum biraz kalıyım uygun mu demek yok.Kendince adam yerine mi koymuyo ora benim oğlumun evi ona mı sorcam diye düşünüyo napıyo artık.Ben de eşime “lütfedip bi kere bile arayıp sormadığı insanın evine de gelip tüm gün yüz yüze oturmasın, gelmesin istemiyorum” dedim.Ki her şeyin ötesinde, gerçekten de gelip kalmasına ihtiyacım kalmadı artık çünkü bebeğimle düzenimi kurdum.Zaten gelip bişey de yapmıyo.
Ya lütfen siz söyleyin ben mi kötü niyetliyim?yaptığı terbiyesizlik değil mi?ben mi çok şey bekliyorum anlamadım valla.
Sizi arayıp hiç sormaması çok kötü ama bir insan oğlunun evine de arada gidip misafir olabilir bence. Siz eşinizle aranızı bozmayın. Kaynananız geldiğinde ona sorarsınız neden hiç beni aramıyorsunuz falan diye.
siz esinize gelmesin istemiyorum dedikten sonra ne dedi?
Yalnız yaşayan bir kadın bence moralinizi bozmayın ve evinize de kabul edin
Yazık işte kimsesi yok onu dinleyen oda belki huzursuz orada oğlundan yardım istiyor
Yanınıza gelince anne hiç beni aramıyorsun kırıcak bişey mi yaptım diye sorun isterseniz
Eşinizin hatrına bir kaç gün misafir edip geldiğinde kendisiyle konuşup gücendiğinizi anlatabilirdiniz. Eşinizin annesi o yabancı değilki gelmek istiyorum diyen insana kim olsa hayır demek kolay değil, eşinizden annesine hayır demesini istemişsiniz çok yanlış bana göre. Kv nizle kendi sorununuza eşinizi ortak etmemeliydiniz onun annesi o, sizde annesiniz. İnsanlar bazen her şeyi düşünmeyebilir bizzat kendinizin konuşması çok daha uygun olurdu diyr düşünüyorum
Size ne söylesem etki etmez çok dolmuşsunuz, bilmiyorum ben anneler konusunda çok hassasım belkide.Bu bi sorun değil ki.O beni görmek duymak istemiyosa o zaman evimde de yatmaya gelmesin yani.Lohısa halimde kırk kat eller aradı sordu bişeye ihtiyacın var mı dedi.Bu yaşa gelmiş kadına ben mi öğreticem böyle zamanlarda napması gerektiğini.
Sorması lazımSelam kızlar.2 aylık bi bebeğim var.KV beni pek arayıp sormayan soğuk bi insandır.5 yıllık evliyim hiçbi zaman bi samimiyetimiz olmamıştır hep mesafeliyizdir.Kendisi kızı ve damadıyla yaşıyor eşinden ayrı, yıllardır kızının çocuğuna bakıyor.
Bebeğim ilk doğduğunda bi süre hastanede yattı.15 gün kadar.Hastaneden çıkardığımızın ertesi sabahı kontrole çağırmışlardı.Eşim dönüş yolunda bana haber dahi vermeden yol üstünden annesini aldı.Bi baktım elinde bavul.Bizde kalacakmış çocuğa bakmak için.Eşime kızdım ama sonradan anladım ki onun da haberi yok kalacağından, annesi bebeği görsün diye almış sadece annesini o da bavul hazırlayıp gelmiş.Neyse dedim üstünde durmadım zaten lohusaydım yardıma da ihtiyacım vardı.10-15 gün bizde kaldı toplamda (aralarda evine gidip yemek falan yaptı,zaten görümcem annesini bize göndermek konusunda gönülsüzdü çünkü kadına yıllardır hizmetçiliklerini yaptırıyolar kocasıyla).
Daha sonra kvnin bi hastane işi çıktı 10 gün kadar hastanede kaldı.Bu sürede 4-5 kez aradım, halini hatrını sordum ilgilendim kendimce.
Hastaneden çıktıktan sonra kendisi beni tek bir kez bile aramadı(hastanede de aramadı).Kızım sen de naptın,bebek iyi mi, bişeye ihtiyacın var mı demedi bi kere bile.Bize tekrar gelip kalmak için eşimi arayıp gel beni al diyip duruyor yine.Sanki ben eşek başıyım bu evde.Gelip tüm gün birlikte benle oturmayacakmış gibi lütfedip arayıp bi hal hatır sorup kızım müsait misin,şu gün gelmek istiyorum biraz kalıyım uygun mu demek yok.Kendince adam yerine mi koymuyo ora benim oğlumun evi ona mı sorcam diye düşünüyo napıyo artık.Ben de eşime “lütfedip bi kere bile arayıp sormadığı insanın evine de gelip tüm gün yüz yüze oturmasın, gelmesin istemiyorum” dedim.Ki her şeyin ötesinde, gerçekten de gelip kalmasına ihtiyacım kalmadı artık çünkü bebeğimle düzenimi kurdum.Zaten gelip bişey de yapmıyo.
Ya lütfen siz söyleyin ben mi kötü niyetliyim?yaptığı terbiyesizlik değil mi?ben mi çok şey bekliyorum anlamadım valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?