ben mi tuhafım kv mi

burcubahar0635

what u get is what u give
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2015
6.512
15.675
248
Selam kızlar.2 aylık bi bebeğim var.KV beni pek arayıp sormayan soğuk bi insandır.5 yıllık evliyim hiçbi zaman bi samimiyetimiz olmamıştır hep mesafeliyizdir.Kendisi kızı ve damadıyla yaşıyor eşinden ayrı, yıllardır kızının çocuğuna bakıyor.

Bebeğim ilk doğduğunda bi süre hastanede yattı.15 gün kadar.Hastaneden çıkardığımızın ertesi sabahı kontrole çağırmışlardı.Eşim dönüş yolunda bana haber dahi vermeden yol üstünden annesini aldı.Bi baktım elinde bavul.Bizde kalacakmış çocuğa bakmak için.Eşime kızdım ama sonradan anladım ki onun da haberi yok kalacağından, annesi bebeği görsün diye almış sadece annesini o da bavul hazırlayıp gelmiş.Neyse dedim üstünde durmadım zaten lohusaydım yardıma da ihtiyacım vardı.10-15 gün bizde kaldı toplamda (aralarda evine gidip yemek falan yaptı,zaten görümcem annesini bize göndermek konusunda gönülsüzdü çünkü kadına yıllardır hizmetçiliklerini yaptırıyolar kocasıyla).

Daha sonra kvnin bi hastane işi çıktı 10 gün kadar hastanede kaldı.Bu sürede 4-5 kez aradım, halini hatrını sordum ilgilendim kendimce.

Hastaneden çıktıktan sonra kendisi beni tek bir kez bile aramadı(hastanede de aramadı).Kızım sen de naptın,bebek iyi mi, bişeye ihtiyacın var mı demedi bi kere bile.Bize tekrar gelip kalmak için eşimi arayıp gel beni al diyip duruyor yine.Sanki ben eşek başıyım bu evde.Gelip tüm gün birlikte benle oturmayacakmış gibi lütfedip arayıp bi hal hatır sorup kızım müsait misin,şu gün gelmek istiyorum biraz kalıyım uygun mu demek yok.Kendince adam yerine mi koymuyo ora benim oğlumun evi ona mı sorcam diye düşünüyo napıyo artık.Ben de eşime “lütfedip bi kere bile arayıp sormadığı insanın evine de gelip tüm gün yüz yüze oturmasın, gelmesin istemiyorum” dedim.Ki her şeyin ötesinde, gerçekten de gelip kalmasına ihtiyacım kalmadı artık çünkü bebeğimle düzenimi kurdum.Zaten gelip bişey de yapmıyo.

Ya lütfen siz söyleyin ben mi kötü niyetliyim?yaptığı terbiyesizlik değil mi?ben mi çok şey bekliyorum anlamadım valla.

Not: arkadaşlar kvnin kendi evi var.Kızı onda kalıyo eşiyle birlikte, o kızında değil

Son düzenleme:
Klasik orası benim oğlumun evi sendromu yaşıyor kayınvalideniz. Yüzüne söyleseniz aynen bu cevabı alırsınız adım gibi eminim.

Eşinizin hatrına bir kaç gün misafir edebilirsiniz ama daha fazlasında sizin bebekle kurduğunuz düzeni bozabilir. Kötü niyetli olmaz belki ama klasik ben bilmem kaç çocuk büyüttüm şunu şöyle yap diye talimatlar verebilir.

Sizi arayıp hiç sormaması çok kötü ama bir insan oğlunun evine de arada gidip misafir olabilir bence. Siz eşinizle aranızı bozmayın. Kaynananız geldiğinde ona sorarsınız neden hiç beni aramıyorsunuz falan diye.

siz esinize gelmesin istemiyorum dedikten sonra ne dedi?

Beni aramıyo olması hiç önemli değil de bu kadar “sen kimsin ki” havaları yaptığı sürece gelip burda da kalamaz.Ziyaretini yapar akşam da çeker evine gider öyleyse.

Yalnız yaşamıyor kızı ve damadıyla yaşıyor.Ben ona fazlasıyla insanlık gösterdim ama karşılığı bu oldu maalesef.Beni aramıyo olması umrumda değil ebediyen aramasa da olur da, sorun tek bi kez aramadığı insanın evine gelip kalmak istemesi.

Eşinizin hatrına bir kaç gün misafir edip geldiğinde kendisiyle konuşup gücendiğinizi anlatabilirdiniz. Eşinizin annesi o yabancı değilki gelmek istiyorum diyen insana kim olsa hayır demek kolay değil, eşinizden annesine hayır demesini istemişsiniz çok yanlış bana göre. Kv nizle kendi sorununuza eşinizi ortak etmemeliydiniz onun annesi o, sizde annesiniz. İnsanlar bazen her şeyi düşünmeyebilir bizzat kendinizin konuşması çok daha uygun olurdu diyr düşünüyorum

Bu bi sorun değil ki.O beni görmek duymak istemiyosa o zaman evimde de yatmaya gelmesin yani.Lohısa halimde kırk kat eller aradı sordu bişeye ihtiyacın var mı dedi.Bu yaşa gelmiş kadına ben mi öğreticem böyle zamanlarda napması gerektiğini.

Size ne söylesem etki etmez çok dolmuşsunuz, bilmiyorum ben anneler konusunda çok hassasım belkide.

Bence ortada büyütecek birşey yok gelebilir de kalabilir de eşinizin annesi farkında iseniz ve eşinize gelmesin demeniz de çok ayıp yani en azından ben demezdim
Hangi kaynana gelinini arayıp soruyor ki.? Çok nadir bir durum kaldı ki kayınvaliden in kimsesi yok ne yani oğluna gelmek için sizden yazılı izin kağıdı mı alması gerekir.?
Acaba sizin anneniz size gelmeK istediği zaman sizi ayrı eşinizi ayrı mı arayıp izin alıyor yoksa sadece sizi aramakla mı yetiniyor.? Sizi arayıp geleceğim dediği zaman eşiniz size hayır gelmesin çünkü beni aramadı derse sizin tepkiniz ne olur.?

Bu yeni nesil gelinlerin hiç tahammülü yok
Unutmayın sizde birgün kaynana olacaksınız ve düşünün ki gelininiz oğlunuza gelmesin diyecek yolarım o gelini vallahi

Ben kv nin Bı yanlışını görmedim. Kadın sık arayıp sorsa sık gelse YÖK arıyı YÖK sürekli geliyor dersiniz. Bı de eşinize gelmesin demişsiniz. Annesi o ve kadını çağırıp gel bizde de kal diyebilir arada. Siz de kv olacaksınız ilerde ve belki yalnız kalicaksiniz. İlgi beklixeksiniz. Hayat bu. Düşmez kalkmaz bir Allah

Bana siz tuhaf geldiniz, üzgünüm.

1.si, kadın kendi evinde kalmıyorsa, yıllardır kızında kalıyorsa, bu dönüşümlü olmalı. Oğlunda da kalmalı. Kızının bir düzeni yok mu? Belkide siz soğuk olduğunuz ve 5 yıldır hir ilişki kuramadığınız için annesine gitme diyordur? Hizmetçilikle bir alakası yoktur yani. Mesela bu hizmetçi ayrıntısını vermeniz bende buz gibi bi etki yarattı.

2.si kadın 10ar 15er gün hastanede yatacak durumda ve 4 kere aradım o niye aramadı diyorsunuz. Lohusayken gidemediyseniz hergün arayın, 2 3 kere arayın hatta günde. Hasta haliyle sizi aramaması bence bi sorun değil. Siz hasta değilsiniz, bir düzen kuruyorsunuz. İnsanlar niye size arayıp bunu sorsun ki? Oğlundan bebekle ilgili bilgi alıyordur zaten.

3.sü bizde de eşimin ailesi eşimi, benim ailem beni arar. Biz kendi aramızda konuşur dönüş yaparız. Bunda da bi tuhaflık görmedim. Gayet standart bir türk annesi bence kayınvalideniz.

4.sü de eşime annen gelmesin desem, yüzüne bakamam bir daha. O bana derse oda bakmasın zaten.

Sorması lazım
Hele kalmaya geliyorsa kesinlikle sorması lazım
Siz haklısınız ama klasik kv
Oğlumun evi diye düşünüyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…