Hani kitap kitap dediniz ya keşke biraz okumuş olsaydınız o kitaplar dan tarih bilginiz olurdu belki de
Hanım efendi dikkat li okursanız yorumları kadın zaten aramış oğlunu neden beni aramadı tribi ve dönüp de kocasına gelmesin demesi sizin için normal olabilir ama benim için (anormal) bir durum dur
Sizin aileniz geldiği zaman eşiniz den yazılı izin kağıdı felan mı alıyor.? Yada evine her gelen kişi kalkıp da eşini de aramak zorunda mı.? Ki burada bir anne den bahs ediyoruz yaşlı bir kadın dan bahs ediyoruz ben eminim ki kadın art niyet olmadan oğlunu aramıştır heralde bilse gelinin bu kadar tribe bağlayacağını gelemez efendim bu eve diyeceğini

zaten gelmez
Herkesin yaşantısı farklıdır siz kendinize bu üslup ve davranışları yakıştırıyorsanız size kalmış birşey

ben asla eşime gelmesin diyemem kendime yakıştırmam bunu

siz diyebiliyorsanız bravo
Heralde eşiniz anneniz gelmesin dese eliniz de oklava

sen kim oluyorsun be adam naraları atardınız

sakın demeyin ki arıyor yada gelince hizmeti ben yapıyorum beni aramak zorundalar böyle bir dünya yok bence fazla tv dizi felan izlemeyin hayat orada yaşanan gibi bir yer değil

ve bizde osmanlı dönemin de yaşamıyoruz izin almadan şehzadeni felan göremiyor sun yani muhteşem yüzyılda izlediğiniz gibi
Eşinizin annesine saygı göstermiyor saniz eminim ki eşiniz de sizin annenize göstermiyor dur ve bu yüzden size tuhaf gelmiyo bu tavır lar
Herkesin düşüncesi kendine dir efendim hayat sizin baktığınız pencere den göründüğü gibi değil siz burada ahkam kesiyorsunuz ama eminim eşiniz ve ailesi karşısında mum gibisiniz dir