- 15 Kasım 2020
- 511
- 600
- 37
- Konu Sahibi aycoregimisali
Sizin para biriktirememeniz sıkıntı ama şuanki konumuz bu değil.Cimri olduğu bariz ortada.Nasıl yapalım? dediği anda şöyle yapalım sen al şu yediğimin içtiğimin parasını beni de bir daha arama canım diyip masadan kalkmak lazımdı.Ayı yani çok afedersiniz.Erkekler şöyle düşünüyor(bu tarz çıkarcı erkekler asla hepsi değil) ben bu kızla devamlılık sağlayabilir miyim net değil o zaman neden bu kadar para ödeyeyim gibi düşünebiliyor.Ama şu da var benim başıma on liralık yirmi liralık parayı öderken de yarısını talep eden de oldu.Herkesin de dediği gibi koşarak uzaklaşın.Kızlar selam kısaca özetleyeceğim.
Ben 27 yaşındayım biriyle görüşüyorum kendisi de 29 yaşında. Ben henüz çalışmıyorum kendisi çalışıyor mühendis ve aylık yaklaşık 9bin tl maaşı var. Kirada tek başına oturuyor.
Ben de birkaç aya çalışmaya başlayacağım inşallah.
İlk buluşmamızda starbuckstan kahve alıp açık havada oturup konuşmuştuk. Kahveleri o ödemişti.
Tekrar buluştuk yemek yedik içecek çay falan hesap toplam 300 tl geldi. Hesabı açıp nasıl yapalım dedi ben de 150 tl koydum. Sen öde diyecek halim yoktu tabi ki. Ortam kızışmasın diye hepsini de ödemedim(içimden her ne kadar böyle yapıp kalkıp gitmek geçse de)Alman usulü yaptık yani o da üstünü koydu kalktık
Kızlar ben inanılmaz soğudum yani cimri erkek asla istemiyorum. Sizce normal mi? Benim 9bin tl gelirim olsa asla hesap ödetmem yani benim yediğim 150 tl nin hesabını yapmak normal mi? Ben şu an babaevindeyim ve içimden gelen şeylere kozmetik kıyafet yemek vs hep harcarım babam da sağolsun bana hiçbir zaman bir şey demez Allah ondan razı olsun. Biriktiremem harcarım hep.
Ben bir daha görüşmek istemiyorum sizce ben mi paragözüm o mu cimri?
Sizler ne düşünüyorsunuz? Fikirleriniz kıymetli benim için.