- 3 Nisan 2019
- 20
- 10
- 32
-
- Konu Sahibi Tarihidepresiff
Eşiniz ve kardeşi arasında sapıkça bir ilişki mi var diye düşünmeden edemedim.midem kalktı yani.esinizle ciddi ciddi konuşun eğer hala değişmiyorsa bence çocuk falan olmadan ayrılın kendi yolunuza bakın.ömür geçmez böyleleriyle.
Ne yapmam gerekiyor bu durumda daha önce kaç kez konuştum eşimle ama değişen hiç bir şey yok hatta ben böyle eşimi uyardım diye daha fazla samimi olmaya başladılarSarılmak da sıkıntı yok bence sonuçta kardeşi olabilir ben kuzenlerime de sıkı sarılırım ama diğer anlattıklarınız sıkıntılı.
Ya bilmiyorum çocuk falan olmaz zaten yumurtlama sorunum var ama acaba diyorum görümcem evlenince falan düzelir mi bu durum sabretmeli miyimÇok zor durumunuz ama konuşmayla anlamıyor ve inat yapıyorsa yol yakınken ayrılın zaten mutlu değilsiniz ve sizi hiç umursamayan bir eşiniz var.yapabiliyorsaniz kazara çocuk falan olmadan ayrılın.hayat kısa ve böyle saçmalıkları çekmeye değmeyecek kadar güzel.
Ne kadar iğrenç bi durum ya ben asla tahammül edemem. O ne öyle vıcık vıcık. Ama abide durumdan memnun konuşsan bile faydasız. Aliyeyi tutup sizi atiyi yani. Böyle bi adamla böyle bir aileyle ömür hayat nasıl geçer bilemedim. Bencr bi atak yapmalısınız. Herkes yerini bilmeli. Yaşın da küçük ya. Kendi ailenle konustun mu bu durumu ?
Senle daha neden evlendi o zaman size böyle şeyler yaşatmaya kimsenin hakkı yok. Bence annenize anlatın derim böyle kişilerle tek başınıza mücadele edemezsiniz. Aileyi ve eşi dengede tutmalı insan.Eşim çok fazla ailesine bağlı yani hep beraber otururken asla benle konuşmaz bana bakmaz bile işte sadece bi elma soyup vermişti onu bile görümcem sorun etti. Birbirlerinden hiç ayrılamıyorlar hatta kaç defa sevgili gibisiniz ne bu böyle dedim eşime ama anlamıyor anlamadığı gibi bide bana kötü söz söylüyor. Aileme söylemedim annem üzülmesin diye
Senle daha neden evlendi o zaman size böyle şeyler yaşatmaya kimsenin hakkı yok. Bence annenize anlatın derim böyle kişilerle tek başınıza mücadele edemezsiniz. Aileyi ve eşi dengede tutmalı insan.
Valla onu yaşamadan bilemezsiniz. Evlenmeye niyeti varmi kaç yaşında.Onuda dedim eşime neler demedim kii bu kadar bağlıysan evlenmeseydin şimdi yapamıyorsan git ailenin yanına evlilik böyle olmaz madem ayrı duramıyorsun git ailenle kardeşinle yaşa falan dedim bitirmeye bile kalktım bi zaman ama eşim her defasında ikna etti beni sonra yine aynı şeyler oldu tabi. Acaba görümcem evlenince düzelir mi sabretmeli miyim
Benden 2 yaş büyük 23 yaşında ama iyi biri gelirse düşünüyorlar da tabi bulması evlenmesi falan 2 3 yılı bulur. Öfkeyle kalkıp zararla oturmak istemiyorum bu yüzden yani bi çözüm arıyorum yoksa koyup gitmek tabi ki en kolayı ama evlilik bitirmek içinde geçerli bi sepeb gibi görmüyorum ben yardım istiyorum sadece bilmiyorum doğru mu düşünüyorum siz ne dersinizValla onu yaşamadan bilemezsiniz. Evlenmeye niyeti varmi kaç yaşında.
Yaşıda sizden büük olgun olmasi gerek. Evlilik bitirmek kolay tabi. Böyle şey için bitirilmez de siz yıpranacaksınız ilerde neler olur Allah bilir. Yine diyorum annenizle konuşun daha aklı selim davranir sizi yonlendirir diye düşünüyorum. Inşallah tez zamanda aday gelir gorumceniz gider kocayaBenden 2 yaş büyük 23 yaşında ama iyi biri gelirse düşünüyorlar da tabi bulması evlenmesi falan 2 3 yılı bulur. Öfkeyle kalkıp zararla oturmak istemiyorum bu yüzden yani bi çözüm arıyorum yoksa koyup gitmek tabi ki en kolayı ama evlilik bitirmek içinde geçerli bi sepeb gibi görmüyorum ben yardım istiyorum sadece bilmiyorum doğru mu düşünüyorum siz ne dersiniz
Yaşıda sizden büük olgun olmasi gerek. Evlilik bitirmek kolay tabi. Böyle şey için bitirilmez de siz yıpranacaksınız ilerde neler olur Allah bilir. Yine diyorum annenizle konuşun daha aklı selim davranir sizi yonlendirir diye düşünüyorum. Inşallah tez zamanda aday gelir gorumceniz gider kocayave o da sizin yaşadığınızı yaşar anlar halinizi
Allah Allah nasi insan böyle. Ben büyük konuşmak istemem ama böyle şeye gelemem ya. Benimde görümcem var kıskanç biri ama böyle seyini şuana kadar görmedim zaten evlenip gitti gitmese belki farklı olurdu. Sende tez zamanda kurtulursun canımAy inşallah inşallah evlensin kendi gibi görümceleri olsun insallaaahh eşi tek erkek olsun 5 kız kardeşi falan olsun ne biliyim olsun iştebu zamana kadar görümcem okuyordu başka şehirde 7 aydır falan iyi kötü rahattım ama okulu bitti son 2 ayı kaldı şimdi geldi o varken kaynanam bile bana mesafeli davranıyor o varken bana hiç kızım bile demiyor o yokken normal iyiler yani bilmiyorum annesi kızının kıskanma huyunu bildiği için bana mesafe koyuyor sanırım öyle hissediyorum.
Allah Allah nasi insan böyle. Ben büyük konuşmak istemem ama böyle şeye gelemem ya. Benimde görümcem var kıskanç biri ama böyle seyini şuana kadar görmedim zaten evlenip gitti gitmese belki farklı olurdu. Sende tez zamanda kurtulursun canım
Senin gibi hiç sorunum olmadı ama ben hareketlerinden anlıyordum çevrem onun çevresi bile dedi yani. Annesiyle konuşuyolar sanki ben evde degilmisim gibi diyoki anne geldin mi temizliği yaparım ederim bi sürü şey yani. Duymazdan geliyorum ama canıma tak derse gereken yapar tavrımı koyarim ortaya. Benim esimde ailesine duskun ama 1 artim var benim esim dengeyi saglayabiliyo.Valla böyle yani durum senin görümce evlenince nasıl oldu bende de öyle rahatlama olur mu acaba
Senin gibi hiç sorunum olmadı ama ben hareketlerinden anlıyordum çevrem onun çevresi bile dedi yani. Annesiyle konuşuyolar sanki ben evde degilmisim gibi diyoki anne geldin mi temizliği yaparım ederim bi sürü şey yani. Duymazdan geliyorum ama canıma tak derse gereken yapar tavrımı koyarim ortaya. Benim esimde ailesine duskun ama 1 artim var benim esim dengeyi saglayabiliyo.
Aynen haklsın seni suçlu çıkarırlar. Eşin yannda anlsa keske. Sıkma canını eden bulur elbetİyi neyse ki sen daha şanslısın. Şimdi bende defalarca görümceme karşı ses çıkarmayı düşündüm ama bu defa ben kıskanç olurum adım kadar eminim o yüzden malesef sesim çıkmıyor eşim de tabi beni hiçe sayıyor amaann püf