• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben mi hatalıyım anlayamiyorum

Haksızsınız. İnsanlar düzenlerini bozup sizin çocuğunuza bakmak için kalkıp gelmişler. Ev sizin eviniz, tabi ki masrafını da işini de siz yapacaksınız. Keşke işin ucundan tutsalar ama tutmak zorunda değiller. İşin ucundan tutacak birini arıyorsanız bir bakıcı bir temizlikçi tutmalısınız. Böylece o insancıklar da evlerine düzenlerine dönerler.
Katılmıyorum asla. O evde onlarda yaşıyorlar ne demek iş yapmak zorunda değiller. Koskoca adam olmuşlar saçlarını sakallarını toplayamıyorlar mı? Yazık ya bi insanın üzerine de bu kadar gelinmez. Kv sadece kalıyor olsa iş beklenmez yaşlı zaten çocuğa göz kulak olsun yeter diye ama diğerleri bi zahmet k..çlarını kaldıracak

Tam beni anlattın.Bana da diyorlar valla yediğimiz önümüzde yemediğimiz arkamızda valla ne güzelmiş ben bundan rahat bir bulamam diye :) Bunları kendileri biliyor e madem öyle biraz sen de destek ol
Sen şimdi git de ki ona '' bakıcı buldum ben anne, sen zaten yaşlısın hastasın kıyamadım sana için acıdı, o kadar düzenini de bozdun benim için, evini de nasıl özledin biliyorum. '' de. Suratını seyret sonra. 😀

Bilirler ama destek olmak işlerine gelmez, üç maymunu oynamak daha kolaydır çünkü. Dert anlatamaz yardım göremezsin, ya böyle kabullenip çekeceksin ya da benim yüzümden bu kadar evinizden ayrı kaldınız şimdiye kadar verdiğiniz destek için teşekkür ederim deyip göndereceksin. İnan çok yıprananacaksın ben bir yıl çabaladım sabrettim daha yeni geçen haftalarda gönderdim ikisini de. Sen şu an çalışıyorsun ama işte o yüzden önce bakıcı bulmaya bak.
Gönderirken sorun yaşadınız mı? Malum o rahatı bırakıp gitmek zordur onlar için.

Back
X