• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben mi hassasım? :(

erkek kardeşiniz var mı?babanız ev meselesi konusunda,oğlu için de aynı şeyleri düşünüyorsa,tamam derim.aksi takdirde,art niyet ararım.
ayrıca,babanızın iş yeri arkadaşlarına ne,evinizin kime ait olduğundan? kendi düşüncelerini,başkaları ağzından söylüyor olmasın?

Çocukları ev alsin diye bes kurus katkida bulunmayip surekli ev alin baskisi yapan aileler, en sinir olduklarim.
Versin 50 60 bin siz de alin evinizi madem öyle.

Hanımlar merhaba

Biz evleneli 1.5 sene oldu. Kayınvalidemlerle altlı üstlü oturuyoruz evimizin içi geçen sene her şeyiyle sıfırdan yapıldı.
İşten geldikten sonra kayınvalidem burda oldukça yemek yapıyor sağolsun..
Şuan eşimle bende 1.5 senede iyi para biriktirdik. Arabamız var ama yenilemek istiyoruz. ( otomatik vites vs olsunn diye) Takılarımız vs de duruyor. Ama tabiki araba için onları satmayacağız.
Dün babamlardaydım. Tabiki bizde daire almak istiyoruz hani hemen taşınmasak bile yatırım olacak bizim için. Ama eşimle ikimizin düşünceside biraz daha nakit çıkartıp o şekilde borca girmek. Kredi korkutuyor. Neyse; dün tamam biliyorum babamın bizi düşündüğü için dediğini ama çok kırıldım babama.

Daire alın borca girin yoksa millet sizden sürekli para isteyecek. ( bi önceki konumu bilenler vardır. )

Bugün iş yerinde sormuşlar babama ortanca damadın evi var mı babamda var demiş. Kimin üstüne demişler babamda; damadın babasının üstüne demiş. Güya arkadaşlarıda demiş ki ; O zaman onun bişeyi yok babasının üstüneyse vs diye. Bekleyin bekleyin paranız aynı kalcak bilmem ne saydı durdu. Eşim yoktu ben vardım sadeece. Biliyorum iyiliğimizi düşündüğünü ama bizde bu şekilde düşünüyoruz. Kim istemez ki ev sahibi olmak di mi sonuçta?

Sürekli gittiğimde hep aynı muhabbeti yapıyor. Ve bu durum beni rahatsız ediyor. Tabiki bizim düşüncemiz var ama her gittigimzde uslubuda dalga geçer gibi olduğu için kırılıyorum. Çok mu hassasım anlamadım :KK43:

Benim de annem ablama aynı şekilde yaklaşır. O da senin gibi aynı apartmanda 15 sene oldu. Ama onlarda zamanında ciddi sıkıntılar vardı. Neyse...
Annemiz babamız başımızın tacı ama artık evlendiysek herkesin de bir yeri var. Bence babana bunu hatırlatmalısın. Çünkü eşinin yanında bu muhabbeti böyle açarsa aradığın zaman daha da çok üzülürsün.

Babana deki ozmn baba ustunu sen tamamla da alalim bi ev.
Bakalim bidaha bu ev mevzusunu aciyomu para istiyecekler benden diye:KK70:

Eşinizin ailesi sayesinde kira vermiyorsunuz anladığım kadarıyla bir rahatsızlığınız da yok bu durumda para biriktirmek için bir fırsat acele etmeye lüzum yok bence ev için birkaç yıl daha birikim yapıp gönlünüzce bir ev alırsınız.
Diğer konunuzu bilmiyorum sadece buna göre yorum yaptım

Back
X