1 aydan az zaman kaldı düğünüm olacak, hatta kına geceme daha da az kaldı. Bizim buralarda kına gecesi kadın erkek karışık oluyor, düğün gibi tamamen. Fakat ben gerek dini boyutunu düşündüğüm gerekse "canım öyle istediği :)" için kadınlar arasında yapmak istedim. Tepki alacağımı biliyordum ama bu kadarını beklemiyordum. Nişanlım dışında yanımda duran bir tek kişi bile yok. Babam ve annem tamamen karşılar bu duruma, davetiyeler basıldı hâlâ beni kararımdan vazgeçirmeye çalışıyorlar. Tanıdık herkes öyle olmaz diyor, daha az evvel halam uzun uzun konuştu evin önü müsait orada yapalım diye. Olmaz istemiyorum dedim tabi ama özellikle ailemin yanımda durmayışı canımı çok sıkıyor, bazen ağlamamak için zor tutuyorum kendimi yanlarında. Dayanamıyorum bazen tavırlarına. Trip atıyorlar bana bildiğiniz. Kimse gelmezmiş böyle yaparsam. Zaten değer veren gelir diyorum, her şey para toplanması değil ki.. Onlar öyle görüyor biraz da maalesef. Böyle ya da buna benzer bir şey yaşadınız mı.. Nasıl tahammül ettiniz, nasıl davrandınız.. Ben bu duruma kızıp onlara yansıtamayınca, içime atıyorum çok fazla ya da nişanlıma yansıtıyorum.. Bundan nasıl vazgeçebilirim hiç değilse.. Artık kafam allak bullak gerçekten. Çok üzülüyorum...