Ben mi abartıyorum?

Allah razi olsun aslinda durumun farkindayim amac kiskanmak cekememezlik degil asla gercekten sevdigim saydigim birisi ben bu durumun normal oldugunu kabullenmekte zorlandim bu konuyu acmakta amacim zaten sizin gibi durumun normal oldugunu dediginiz gibi herseyin bizler icin oldugunu dusunerek bakis acimi degistirmekti tabi bunuda sozlu ve yazili olarak duymak sağolun Allah size de saglikli salih saliha evlatlar nasip etsin babaniz icin uzuldum başiniz sağolsun

Allah razi olsun Allah size de tez zaman da nasip etsin aslinda karsi tarafin ne dusunecegini kestirememek cok zor ayni durumu yasadim hamileyken hamilelik haberini beraber bekledigimiz bir arkadasimla paylastim cunku sureci de beraber bekliyorduk sonrasinda uzuldum cunku o da benim gibi uzun sure bekliyordu iste sorun bu kiziyorum kendime bende sevincliyken paylastim bu haberi simdi ise ne bu hassaslik ama yasadigim acinin hengamesine kapılip gittim

Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.
Peki bakış açınız değişti mi bir nebze?
Umarım değişmiştir. Hormonal düzeniniz normale dönmüştür diye umut ediyorum. Ama eltinizin şu an hormon dengesi alt üst durumda olabilir. Ablam dediğiniz insanın daima yanında olun. Böyle dostluklar, yanlış anlaşılmalar yüzünden heba olmasın.

Tabi ki değisti pskologdan randevu almıştım onu bile iptal ettim inanir misiniz☺ Allah razi olsun siz de ablam sayılırsiniz tesekkur ederim tavsiyeniz icin

Merhaba 4 yıllık evliyim ve kolay hamile kalamiyorum takviyelerle gectigimiz şubat ayinda 7 haftalik düşuk ardindan ekim ayında 20 haftalik erken doğumla bebegimi kaybettim.
bende 4 yili bitrdm 5.yildayim. ve zor hamile kaliyorum benimde 6 haftalik bir dusuk ve ekim 1de 27 haftalik kaybım var... Herseyi gecip buna takıldim. Herhangi bir genetik test yaptrdnzmi kendinize ayni seyleri yasiyoruz cok uzgunum
Sorunuz icinse siz acinizdan oyle dusunuyorsunuz.Evet biri bahsetmis bende soyleym biriside nazarnin degecegni dusunmustu soylemediler diye. Araniz iyi oldugu icin belki onun adina mutlu olmanizi istemistir eltiniz olumsuz dusunmeyin. Ben erken dogum yapar yapmaz abim cagirdi yengem yeni dogum yapmisti yegenlerime asiri duskunum bunu biliyor . Esime gelsin burda bizim cocuklarla kafasini dagitsin demisti. Bu beni dusundugunu gosterir .Sizin gibi dusunsem bende derdm kendi yeni cocugu oldu ben kaybetttm uzulmemi mi istyor derdim. aksine onun cocuklariyla vakut gecrp gulmemi istedi bundan eminim. Ve oylede oldu hemen onlara gittm kendi evladimn yerine yegenlerimi ikiser kez optum.. Onlar agladikca sutum geldi gogsum sizladi ayni seyler yani. Ama eltinizde bence siz mutlu olun diye soylemistir. Secmek istememistir sizi sonradan benden niye sakladin dersin diye dusunmustu. herseyde yaninizda olan biriymis . bence bu konuda kendinizi uzmeyin

amin, inşallah.. hormonlar bazen insanı fazlaca hassaslaştırıyor. fakat hamileliği sizde yaşadınız, gerçekten sevindirici bir haber olduğunu biliyorsunuz aslında. bundan çok uzun zaman önce değil, yaklaşık on beş gün önce ohss olduğumda gerçekten çok fazla ağrı ve mide bulantısı çektim, her gün serum yemekten kollarım, her gün kan sulandırıcı iğne yapmaktan göbeğim mosmordu, ohssden dolayı karnım şişti ve o durumdayken arkadaşımın hamileliğini öğrendim ve ağladım.. ağlama sebebim onun hamileliğine üzüldüğümden değildi asla fazlaca hormon yüklü olduğumdan kaynaklıydı, sizin de öyle olduğunu düşünüyorum. bakış açınızın değişmesine de çok sevindim

Kaybiniz icin cok uzuldun ne kadar benzer seyler yaşamisiz basiniz sağolsun tez zamanda yeri dolsun insallah sorunuza gelecek olursak rahim agzi yetmezligi varmis doğum yapana kadar bilmiyordum bir sonra ki hamilelikte dikis attirmam gerekiyor, artik durumun ne kadar normal olduğunu anladim Allah bizlerede nasip etqin insallah❤

Çok gecmis olsun Allah şifa versin kadin olmak çok zor şukur artik atlatiyorum❤

Hayirlisi olsun ozaman

Amin insallah ben yurt disinda yasiyorum doğumu Turkiye'de yaptim ve bulundugum ülkede genetip test yaptirmak zor prosedur uzun suruyor sorun belli oldugu icin ustune düsmedim siz de sorun neydi?
sorun yoktu suyu bitti.. Tekrar genetik test vermeye gidemedim henüz, baska hastaliklarla ugrasmaktan ona sira gelmedi.

Allah şifa versin bolca sabir ve yüreginize ferahlik insallah en kisa zamanda tekrar sağlikli evlatlariniz olur❤
Suan dusunmuyorum ne zaman isterim onuda bilmyorum. Allah isteyen dileyene nasip etsin. Tesekkur ederim dilekleriniz icin. Allah sizede guzellikle saglikla nasip etsin

Allah razi olsun pskolojik destek alicam zaten bu acinin hamile kalana kadar gecmeyeceginin farkindayim cok iyiler ve bu dusuncem yuzunden de kendime kiziyor hatta utaniyorum ama elimde degil insallah en kısa zamanda aşacağim
Bence bunu ne kadar kabullenirseniz o kadar sağlıklı düşünürsünüz. Acım geçene kadar demişsiniz de geçer mi? Yaptığınız doğumu unutabilecek misiniz, yaşasaydı şimdi şu kadarlık olacaktı demeyecek misiniz? İsterse 5 çocuğunuz olsun, yine de bir anne olarak hep ilk bebeğinizi hatırlayacaksınız. Eltiniz size inat mı hamile kaldı, nispet mi yapıyor yoksa sadece anne olmak mı istedi? Çok severim abla gibidir diyorsunuz ama sevincine ortak olmuyorsunuz. Hamileyken değilmiş gibi mi davransın, herkes sizden gizleyip yalan mı söylesin? Sizin acınızı sizden başkası dindiremez.

Bu platformda şunu farkettim eğer eltiniz size haber vermeseydi açacağınız konu “” ay nazar ederim diye mi korktular, neden benden sakladılar””” olacaktı. Adı elti ya.

Sizin acınız var diye insanlar sevinçlerini yaşamasalar paylaşmasalar bu onlara haksızlık olmaz mıydı? Ha bir hafta önce ha bir hafta sonra ne farkeder?
Saygısızlık karşınıza geçip senin olmadı ama baaak bizim çocuğumuz oluyooor demekle olur
Düşüncesizlik ay bende gebeyim diye kasıla kasıla bebek kıyafetlerini ultrason görüntülerini gözünüze sokmakla olur
Acınızı paylaşmayan insan her Allah ın günü arayıp halinizi sormaz
Haksızlık ediyorsunuz insanlara
Arayıp bulantın var mı nasılsın bebeğin herşeyi yolunda mı demek çok zor olmamalı ya, tamam siz kaybettiniz ama orada da hayata tutunmaya çalışan bir can var, bunu en iyi sizin anlamanız gerekmiyor mu?
Ne o insanlar sizin acınızın sebebi ne o bebek sizin bebeğinizin sebebi

Evet siz fazla abartıyorsunuz, kadın sizin için elinden geleni yapıyor ama sizin acınız var diye de böyle güzel bir haberi vermemezlik edemez. Kaldı ki dediği gibi güzel şeyler paylaşılmalı.

Bana da cinsiyet öğrenmeye 1-2 hafta kala söylenmişti, bende nazar mı edicektim gözüm mü kalıcaktı diye kırılmıştım hala da içimde uktedir. Bence hassaslığımızdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…