Ben mi abartıyorum?

Merhaba
Geç söyleseler de kırılırdınız emin olun.
Abla gibi gördüğünüz insana hemen cephe almayın. Kimse kusursuz değil. Elti arkadaş değildir, kendi seçimlerimiz değildir yani. Ama iyi geçinmek de şanstır.
Ben de çok severim eltilerimi. Eğer say aya kalksam çok kırılacağım şey bulurum ama seviyoruz yine de birbirimizi, o kadar kusur herkeste var.
Bunu içinizde büyütmeyin.
Eltiniz sizin kaybınızdan önce hamile kalmış zaten, böyle düşünün.
Allah en kısa zamanda sizi sevindirsin inşallah

Düşuncem değisti zaten tesekkur ederim

Tabi ki yaşadigim aciyi kayibi hic bir sekil de unutamam ultrason fotograflarini bile atamadim onlari bulundugu yerden almaya bile cesaret edemiyorum bebegimin mezarina bile gidemedim bu aci diner mi? sadece durumu kabullenip tevekkul etmem gerekiyor dusuncemin yanlis oldugunun farkindaydim zaten gelen yorumlardan sonrada ne kadar yanlis oldugunu anladim.

Evet bence biraz abartiyorsunuz.

ben bebeğimi kaybettim düşük oldu , 10 gün sonra dayım ve eşi hamileliğini süpriz yaptılar gözlerim doldu ama hem kendime üzüldüm hem de ikisi de 46 yaşında onlar için çok sevindim bebeği dört gözle bekliyorum o da benim canım
Ben sizi çok iyi anlıyorum yine olacak Allah’ın izniyle
Bence terapiye gidin ben başladım çok iyi geldi

Evet haklisiniz acima yenik düştum bu 4 sene icin de onlar kolay hamile kalirken ben zorlandim onlarin sucu mu asla, surekli gorusuyoruz her hafta bizdeler kendileri de bebek haberini verirken ya da cocuklariyla ilgili sohbet ettikleri zaman farkinda olmadan beni kirabileceklerini dusunup kusur bakma diyen insanlar evet bencilce davrandigimi anladim ama şu da var insan yaşamadigi aciyi anlamaz bu surec benim icinde bir o kadar zorlu aciydi doğumda yasadigim travmayi atlatbilmis degilim ama bu beni hakli cikarmaz ve sadece bebegini kaybeden de ben degilim benim sorunum cok hassas olmam bunu da kendi icimde halletmek zorundayim yorumunuzu biraz sert bulsamda aslinda tam olarak dogruyu yazmissiniz tesekkur ederim

Gecmiş olsun Allah size de en kisa zamanda nasip etsin gelen de giden de bizim Rabbim cennetinde kavusmayi nasip etsin aslinda gidecektim ama artik iyilesmeye basladim sadece guzel dusunup yeni bir hamilelik sureci icin kendimi stresten uzak tutmaliyim bu arada dayingil adina cok sevindim uzun yillar bu haberi bekleyen insanlar icin ne guzel bir hediye ve bir kadinin yaşayabilecegi en güzel duygu annelik duygusu saglikla dunya'ya gelsin hayirli evlat olsun insallah

Aslında ben sizi çok iyi anlıyorum
Yaşadığınız şey inanılmaz zor ve atlatması hiç kolay değil
Birçok açıdan zor
Ama bakın böyle yaparak acınızı besliyorsunuz oda çoğalıyor en çok size yazık, ben aslında sizi kayırdım biraz dikkatli düşünürseniz anlarsınız beni. Bu durumu aşınca bir de bugünkü tavrınıza üzülmeyin insanlara karşı mahcup hissetmeyin

Kesinlikle öyle psikoloğum bana suan bebek yapmamın doğru zaman olmadığını söyledi mesela acele acele yapamam bende..
Kendime zaman verdim 1 sene içinde gibi..
Spora giderim, takviyeler alırım, sağlığıma psikolojime odaklanırım dedim daha güçlü hissettim.
Sağlıklı anne sağlıklı bebek demek. Bu psikolojik olarakta böyle.. önce kendimizi düşünmeliyiz.
Aslında dayımların bebek haberi beni çok motive etti 46 yaşında ikisi de en zor dönemde bebiş gelmesi mucize değil de ne dedim..
Hiçbir şey icin geç değil Allah’a sükür çok motive oldum düşününce
Doğru zamanda hayırlısı İle sağlıklı evlatlarımız olsun insallah

Cok ince dusuncelisiniz tesekkur ederim ne demek istediginizi cok iyi anladim terapiye gitsem de buna benzer ya da tam ayni sorularla karşilasicam çunku dogru soru bunlar bazen ben de dusunuyorum ya eltimin yerinde ben olsaydim hatta gecende boyle bir konusmamiz gecti sanirim ben de duygularimi fazla belli ettim ablam " Dusundum ya evladima bir sey olsa ne yaparim Allahim yasayacaksam kucukken yasayayim buyuk aci yasatmasin" dedi zaten bir de esimin bu surecte ne kadar bana destek oldugunu takdir etti esinin bile belki boyle durumda bu kadar destek olacagini beklemedigini soyledi tabi bende Allah yaşatmasin ama boyle bir durumda gosterilen davranisinda farkli oldugunu belirttim ve ablam icin dua edip guzel dilekler de bulundum asla kotu olmasini istemm ve konuyu acarkende bundan cok korktum benim ablam yok ve eltim yani abla dunyadan gordugun en iyi insan dusuncemden bu kadar utanmam ve kendime kizmamin sebebi de bu.

Söylemeseler niye bana demediler ben nazar mı edecektim kıskanacak mıydım konusunu açardınız. (Daha önce bu konu açıldı )
evet bu konular hep açıldı konu sahibi
bu sefer de neden bana söylenmedi nazarım değer diye düşünüldü deme ihtimaliniz vardı

başınız sağolsun.. Allah tez zamanda size de hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin

Çok tesekkur ederim, bu konuda ki acilan yazilara bakmamistim eğer baksaydim belki acmazdim bile ama bir yonden iyi ki açmisim şimdi çok daha iyiyim☺

Çok haklısınız bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…