Merhaba 4 yıllık evliyim ve kolay hamile kalamiyorum takviyelerle gectigimiz şubat ayinda 7 haftalik düşuk ardindan ekim ayında 20 haftalik erken doğumla bebegimi kaybettim.Eltilerimle aramiz cok iyi her hafta birbirimize gider geliriz erken doğum yaptiktan 2 hafta sonra eltimin hamilelik haberini aldik hic unutamiyorum o gunu göguslerim sizliyordu ilk ne dusunecegimi bilemedim tabi onlar adina sevindim ama acımin tazeliginden dolayi bu haberin erken verilmesine kirildim acim vardi ki beni bu surecte en iyi eltilerim anlardi nasil zor zamanlar gecirdigimi bilirler lohusalikta ustune eklenince ister istemez neden erken soylediler diye kafamda kurup durdum eltimide cok severim anlayisli ince dusuncelidir elti degil tam bir abladir dogumdan sonrada her gun nasil oldugumu sordu guzel haberler paylasilmali ama zamaninda acıma saygi beklerdim yine bekledim "senin ne hissettigini dusunemedik erken verdik haberi" diye ben o zamanlar tv de bile bebek gorunce agliyordum, sela verilince agliyordum acimın tarifi yok suan iyiyim ama kafamda bunu asamadim nasil davranicagimi bilemiyorum hâla birbirimize gider geliriz ama ben gebeliginin nasil gittigini tam sormuyorum bebek konusunu konusmak istemiyorum anlasin istiyorum boyle dusunucede kendime kiziyorum ama elimde degil ben mi fazla dramatize ediyorum