Birkaç birşey var canım istersen özelden yaz bana anlatayım sana.. Ama istiyor musun bir düşün önce..Ne var aklında senin ???
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben mi abartıyorum..
- Konu Sahibi gkk1
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- koca şehir dışı takıntı
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 25 Şubat 2017
- 812
- 582
- 53
Cok haklısın her zamabmmn uyanık olmak lazım. Yapmasin engel olalim diye degil yaparsa bir pislik gormek icin. Cunku niyeti pisse o bir sekilde o haltı yer. Onemli olan sınırı bilmek. Her hareketinde aldatıyor muamelesi de yapılmaz ki. Gozun açık olsun ama adami da bunaltma. Bunu yapan erkek olsa kadını kısıtlasa bu sekilde hemn burda herkes kadına ya duzeltsin kendini ya da boşa bu ne boyle der. Bu kıskançlığı yapan kadın. Adam da seviyor ki katlanıyor. Ama omur boyu katlanmaz. Ona da yazık.Ben eşime çok güvenirdim..
Beni gözüyle bile aldatmayacağını sanırdım, çünkü inançlı düzgün biri olarak tanımıştım ..
Ama bu sene içinde yaşadığım birkaç olay eşime o kadar güvenmemem gerektiğini öğretti bana..
Yani “Benim eşim beni aldatmaz” diyemem..
Arkamdan iş çevirirse varsın çevirsin, güneş balçıkla sıvanmaz.. eğer bana yanlış bir şey yaparsa beni kaybedeceğini çok ama çok iyi biliyor..
- 25 Şubat 2017
- 812
- 582
- 53
Canim bak kocan sana aynısını yapsa. resmen dese ki sen baska biriyle mi goruseceksin neden orda fazla kaldin? Bana yalan mi söylüyorsun vs. Sen demez misin afedersin ben o.... Muyum sen bana güvenmiyor musun? Ne hatami gördün? Sen adama bu kadar baski yaparak resmen namussuz muamelesi yapiyor saygi duymuyor güvenmiyorsun. Bu cok gurur ve onur kırıcı. Yapma!!!!!!!Ay böyle yorumları görünce serbest oluyorum yani rahatlıyorum ama diğer türlüsü yorumlar gelince içim içimi yiyor..
Sanırım ben buraya beni azarlamaları yapma demeleri için konu açıyorum :)))
Son düzenleme:
- 11 Mayıs 2017
- 3.451
- 1.922
- 83
BEn sana mesaj atamıyorum sen denesene biBirkaç birşey var canım istersen özelden yaz bana anlatayım sana.. Ama istiyor musun bir düşün önce..
haklısın ya cidden.. eşim de diyor ki yapsam gam yemiycem diyor benim gibi bir adama böyle yapıyorsun ben neyim gözünde diyor sen bana nasıl bunu imada bulunursun diyorCanim bak kocan sana aynısını yapsa. resmen dese ki sen baska biriyle mi goruseceksin neden orda fazla kaldin? Bana yalan mi söylüyorsun vs. Sen demez misin afedersin ben o.... Muyum sen bana güvenmiyor musun? Ne hatami gördün? Sen adama bu kadar baski yaparak resmen namussuz muamelesi yapiyor saygi duymuyor güvenmiyorsun. Bu cok gurur ve onur kırıcı. Yapma!!!!!!!
- 7 Kasım 2017
- 36
- 15
- 3
- 32
Bende sizi anlamiyorum, hem sikayey ediyorsunuz, sonra esinize toz kondurmuyorsunuz? Sizin amaciniz nedir? Mademki esiniz yapmaz etmez, cok guveniyorsunuz. Ozaman adami bunaltma !haklısın ya cidden.. eşim de diyor ki yapsam gam yemiycem diyor benim gibi bir adama böyle yapıyorsun ben neyim gözünde diyor sen bana nasıl bunu imada bulunursun diyor
Bence siz ne dusunuceginizi bilmiyorsunuz, siz aslinda kocaniza guvenmiyorsunuz ama bunu kendinize ittaf edemiyorsunuzm.
Ne yapmamı istiyorsun anlamadım güvenmiyorum diyip gemileri mi yakayım...Bende sizi anlamiyorum, hem sikayey ediyorsunuz, sonra esinize toz kondurmuyorsunuz? Sizin amaciniz nedir? Mademki esiniz yapmaz etmez, cok guveniyorsunuz. Ozaman adami bunaltma !
Bence siz ne dusunuceginizi bilmiyorsunuz, siz aslinda kocaniza guvenmiyorsunuz ama bunu kendinize ittaf edemiyorsunuzm.
- 7 Kasım 2017
- 36
- 15
- 3
- 32
Ne yapmamı istiyorsun anlamadım güvenmiyorum diyip gemileri mi yakayım...
Onu ben degil siz karar vermelisiniz ne yapmayi dusunuyorsunuz bu saaten sonra?
Daha ılımlı olmayı çok dert etmemeyi eşimi takip etmeyi ve darlamayı bırakmayıOnu ben degil siz karar vermelisiniz ne yapmayi dusunuyorsunuz bu saaten sonra?
- 7 Kasım 2017
- 36
- 15
- 3
- 32
Daha ılımlı olmayı çok dert etmemeyi eşimi takip etmeyi ve darlamayı bırakmayı
Sizin burcunuz ne ve esinin?
ben boğa o koçSizin burcunuz ne ve esinin?
- 3 Nisan 2014
- 36.119
- 147.242
- 798
Ne yapmamı istiyorsun anlamadım güvenmiyorum diyip gemileri mi yakayım...
iyide seninki güvenme güvenmeme meselesi değil ki. kıskanç olduğun için bu şekilde davrandığını düşünmüyorum ben.
senin sorunun bağımlılık.
heh işte ne güzel konuştun bencede kesinlikle..iyide seninki güvenme güvenmeme meselesi değil ki. kıskanç olduğun için bu şekilde davrandığını düşünmüyorum ben.
senin sorunun bağımlılık.
yok canım yapmıyorum.. inşallah yapmayacağımda..şurda milletin gazına gelme gözünü seveyim. aklında ne varsa yapma.
- 3 Nisan 2014
- 36.119
- 147.242
- 798
heh işte ne güzel konuştun bencede kesinlikle..
ahaha yok ama o konudada kendini eğitmen lazım. sürekli yapışık yaşamak istemen çok yorucu. ben mesela tahammül edemem .
doğru valla evdeyken bile ayrı koltuklarda oturunca surat asıyorum illaki yan yana oturucaz ahahahahahaha yok ama o konudada kendini eğitmen lazım. sürekli yapışık yaşamak istemen çok yorucu. ben mesela tahammül edemem .
- 3 Nisan 2014
- 36.119
- 147.242
- 798
doğru valla evdeyken bile ayrı koltuklarda oturunca surat asıyorum illaki yan yana oturucaz ahahahah
ciddimisin yahu
benim kocam böyle darlasa boşarım ha
ahahah ya ama sadece akşam görüyoruz birbirimizi canım ya dip dibe olalım istiyorumciddimisin yahu
benim kocam böyle darlasa boşarım ha