Ben kötü müyüm?

Ailemdeki tum erkekler ticaretle ugrasiyor cok para kazanan adamlar memurlugu istemiyor patronluga alismislar. Rahatlar cunku rahatliga alisan biride sonradan ogretmenluk yapamaz zor yani. Ayrica bunlari bilerek evlendin yapacak bisey yok simdilik. Yada bosanacaksin

Benim de iki diplomam olmasina ragmen işim yok bulamiyorum napayim öleyim mi? Benim eşimde kendi meslegini yapmiyor. Bence de iki memur maasiyla o luks yasamlar olmuyor o audilere bmwlere range roverlara binilmiyor. Eşin ilerde büyük kazanmaya baslarsa napacaksin. Onun parasini kullanacak misin?

Adam kazanip sana harcasa, sen evde otursan sesin cikmaz ama. Evini barkini da en iyisiyle yapmis ailesi daha ne istiyorsun?

Nasil kizdim anlatamam. Hani iyi gunde kotu gundeydi? Geciniyorsunuz anladigim kadariyla az kazanmis cok kazanmis huzurunuzdan daha mi onemli? Ne kocalar var biliyor musun? Eve geldiginde o evi darmadagin da bulabilirdin. Aldatilabilirdin. Adamin sana saygisi o kadar yuksekken sen cok buyuk saygisizlik etmissin...

Calismiyor desen anlarim. Derdin calismamasi degil, senden cok para kazanmamasi. Senin istedigin gibi calismamasi. Adam elinden geleni yapiyor, ailesi de pekala destek olmus.

7 ayda adamin gururunu ayaklarinin altinda cignemissin. Bu saygi kaybiyla ne.kadar gidecek acaba evliliginiz....

Benim de iki diplomam olmasina ragmen işim yok bulamiyorum napayim öleyim mi? Benim eşimde kendi meslegini yapmiyor. Bence de iki memur maasiyla o luks yasamlar olmuyor o audilere bmwlere range roverlara binilmiyor. Eşin ilerde büyük kazanmaya baslarsa napacaksin. Onun parasini kullanacak misin?
Oyle tabi kuzenimin esi hemsire adam iflas etti evde yani 3 dairesi var altinda arabasi kadin hic gocunmuyor. Bunlar tek memur maasiyla zor olacan seyler

Adamın hem evi varmış hem ticari aracı
Çalışmasa neyse dicem ki yaptığı iş pazarlama
Hayattaki en zor işlerdendir
Evlenmek için acele eden de sizmişsiniz üstelik
Sizin gibi bir çift tanıyorum
Evliliğin ilk yılları adam doğru düzgün para kazanamıyor diye memur eşi bir ton laf sayıyordu.
Karısı pek inanmıyordu ama adam biraz işleri yoluna koyunca ilk iş kadından ayrıldı :) sonra da köşeyi döndü zaten

Hiç de eşiniz yan gelip yatmıyormuş eve geldiğinizde süpürmüş buluyormuşsunuz daha ne maaşınızdan yiyor diye iyice bilenmişsiniz yarın öbür gün durumlar tam tersi olunca o da size krııcı olursa şaşmayın erkeklik gururunu zedeleyici şeyler söylemek nedir gören de ev sizin araba sizin ama eş çalışmayıp yan gelip yatıyor hatta evde ayyaş ayyaş oturup etrafı da bir güzel pisletiyor sanır gün olur devran döner şuan kazanıyorsunuz iyi ki yani boşuna demiyorlar kadınların parası kıymetli olur diye biraz sabır yahu sizin aldığınız paradan düşük para getirse nolcak sanki geçinebildiğiniz bir eş bulmuşsunuz ne güzel daha ne istiyorsunuz zamanla hallolur

Beni en çok 'eşime ağır,erkeklik gururunu ezecek şeyler söyledim' demeniz şaşırttı.
Böyle ağır laflar söyledikten sonra,
nasıl eşim diye o adamı yanınızda gezdirebiliyorsunuz?
Eşiniz bunu nasıl hazmediyor?
Sizin istediğiniz gibi bir işi ve düzenli,
yüksek geliri yok diye,
eşinize hakaret etmeniz doğru mu?
Eşinizi eleştirmeden önce
biraz özeleştiri yapın isterseniz.
Hiç hoş değil tavrınız.
Bunu yapan bir de öğretmen

Bu kadar hesapçı bir insanla evlendiği için eşinize çok üzülüyorum. Adam evde oturup çay sigara yaparak bilgisayar başında zaman geçirmiyor ki,kendi işini kurmaya çalışıyor bunun için yollar arıyor. Olamayacak birşeyse kendisi de anlar bırakır,neden bunu beklemiyorsunuz ki? Ayrıca neden kendi paranızın harcanmasını istemiyorsunuz? Diyelim ki siz işten çıktınız eşiniz sizin onun parasını harcamanızı istemiyor,kırılmaz mıydınız? Yaptığınız şey çok saçma,hiç evlenmemeliydiniz. Bir de bilerek evlenmişsiniz. Ne bu saçma konu hiç anlamadım.

Adamın babası size çok lüks bir semtte lüks bir ev almış.
İçinide bir ev parası kadar masraf yapmayıverseydiniz. Kredi borcu için laf etmen yersiz.
Erkeklik gururuna kadar laf etmişsen o adamın koynuna nasıl giriyosun?

Bence kötü değil ama çok bencilsin.

Kendi kendinizi doldurmuşsunuz.Eve az para getiriyor diye erkekliğine laf söylemeniz çok kırıcı.
Daha ne kadar dayanır ki bir erkek böyle bir kadına!

Benim param,onun parası kavramlarını hiç sevmem evlilikte. Siz evlisiniz böyle düşünmeniz hiç hoş değil. Gun gelecek eşiniz sizden kat kat fazla kazanacak belki doğum,bebek yüzünden 2-3 yıl evde kalacaksınız,eşiniz sizin için böyle düşünse üzülmez misiniz?

Başlığa istinaden
Evet kötüsünüz
Eşinizin bir hayali var ve siz onu küçümseyerek erkeklik gururunu ayaklar altına alarak eziyorsunuz belki destek olsanız daha başarılı olacak üzüldüm eşinize

Biz lüks bile değil normal bir ev alabilmek için iki memur kaç senedir çalışıyoruz ve çalışacağız biliyor musunuz ve ilk evlendiğimiz zamanlar dışında hep düşünerek para harcıyoruz ayda kendimize verdiğimiz bir kaç ödül günü dışında .ve ülke şartlarında ayda 1000 tl çok iyi ayrıca bana göre evlenince senin benim param yoktur eşiniz eğer işsiz değilse adam çalışıyor sonuçta ticaret de bir meslektir ben olsam eşime destek olurdum

X