senelerdir çalıştım hep dışarda aktiftim. şimdi 1,5 senedir evdeyim ve resmen hapsoldum. bu ruh halimin büyük nedeni bu sanırım ama etrafımdaki anne olan arkadaşlarıma bakıyorum onların içinde de çalışıp çocuğu olduktan sonra işten çıkanlar var ve gayet hallerinden memnunlar ben neden böyleyim
Cocuklugunda anne sevgisi ve ilgisi gormemis bir insanim. Su an 25 yasindayim ve etkisini hala hissederim. Ömür boyu da surecek bu. Bu sekilde cocugunuzdan kacmanizi asla tavsiye etmiyorum. Yoksa o da buyuyunce annesini sarilip opmek istemeyen, ozlemeyen, kesinlikle icten gelerek sevmeyen, anne sevgisi ve ilgisini disarida baskalarinda arayan, sizden kopuk biri olur benim gibi. Davranislarinizi yol yakinken degistirin.
ACaba eşinden yeteri kadat destek almıyor musun ya da maddi sorunların mı var tabi ki kötü anne değilsin ki vicdan yapmışsın ama 2 yasındaki yavruya sabretmelisinaslında böyle bir anne olmak aklımın ucundan geçmiyordu... o kadar mutsuzum kiherkes çocuğuyla mutlu mesut gezer tozar eğlenir çocuğuyla yaptığı her şeyden zevk alır peki ben neden böyleyim. kızım 2 yaşında ve kızımı dışarı çıkarmaya üşeniyorum evdeyken hep koltuğa uzanıyorum aptal gibiyim hiç çocuğumla oynamıyorum üşeniyorum sıkılıyorum. kızımı dışarı çıkarsam üflenmeye başlıyorum kızımı seviyorum hem de çok ama niye böyleyim. bugün hiç uyumadı ben de gribim hiç halim yoktu kızımın öğlen uyuması gereken bir saatti ve uyumamak için direniyordu bağırdım ona uyumayacak mısın diye o da korkuyla ve gözleri dolarak başını salladı ( uyumak istiyormuş yani ) korkudan salladı başını.. neden canavarlaştım hep ağlıyorum lütfen üstüme gelmeyin. ben anneliği beceremedim mi eksik olan ne
İşe başlayın mutlaka bir kreşe verin çalışırsan mutlu olursun çocukların mutlu anneye ihtiyacı varsenelerdir çalıştım hep dışarda aktiftim. şimdi 1,5 senedir evdeyim ve resmen hapsoldum. bu ruh halimin büyük nedeni bu sanırım ama etrafımdaki anne olan arkadaşlarıma bakıyorum onların içinde de çalışıp çocuğu olduktan sonra işten çıkanlar var ve gayet hallerinden memnunlar ben neden böyleyim
senelerdir çalıştım hep dışarda aktiftim. şimdi 1,5 senedir evdeyim ve resmen hapsoldum. bu ruh halimin büyük nedeni bu sanırım ama etrafımdaki anne olan arkadaşlarıma bakıyorum onların içinde de çalışıp çocuğu olduktan sonra işten çıkanlar var ve gayet hallerinden memnunlar ben neden böyleyim
ben eşime bu durumumdan bahsettim ve psikoloğa gitmek istediğimi belirttim. eşimin cevabı şu " yaa ne gerek var sen üstesinden gelirsin hem psikoloğa gitmek pahalı" ee ben daha ne diyim arkamda olan bir eşim yok ki... birilerinden nasıl yardım isteyebilirim mesela ? evet farkındayım daha çok küçük çok kızıyorum kendime
Düzeni tamamen değişmiş bi kadın olarak eski hayatınızı özlüyorsunuz, yeni hayatınıza uyum sağlayamamışsınız ve bu da sizi mutsuz ediyor benim anladığım kadarıyla.senelerdir çalıştım hep dışarda aktiftim. şimdi 1,5 senedir evdeyim ve resmen hapsoldum. bu ruh halimin büyük nedeni bu sanırım ama etrafımdaki anne olan arkadaşlarıma bakıyorum onların içinde de çalışıp çocuğu olduktan sonra işten çıkanlar var ve gayet hallerinden memnunlar ben neden böyleyim