Allah sizin de yardımcınız olsun inşallah yeni yaşam şekliniz hep huzurla mutlulukla şekillensin.. hayat her zaman bizleri güldürmeyebiliyor işte... sıkıntıları atlatmak biraz da bizim elimizde okudukça bunu anlıyorumBütün yorumları okumadım ama ben de şunları söyleyebilirim
Destek olmayan ve size eşine ve çocuğuna vakit ayırmayan bir eş istiyor diye sakın ola 2.yi yapmayın
Anneniz veya kv destek olamayışı çok kötü
Kreş için geçen gün arkadaşım araştırıyordu ama 3 yaş altını almıyormuş çoğu
Devlet hastanelerinin psikolojik yardımlarından faydalanabilirsiniz
Çünkü bu zihniyette olan biri ne özel psikoloğa götürür ne kendi gider ne aileler yardımcı olsun ister ne kendi yardım eder ne bakıcı tutar
bizim süper güçlerimiz olduğuna inanıyorlar, sen bakarsın sen yaparsın ne gerek var ki derler
benim lohusa dönemimde bile yanımda kimse kalmasın istiyordu, kendi haftanın 6 günü gece 23ten önce gelemiyordu işten ve pazar günleri ava gidiyordu. çok bilirim 40ı çıkmamış bebeği yıkamak için o geldiğinde uyandırdığımı. tek o zaman tutmaya yardımcı oluyordu.
sorumluluk ver demiş bazıları, ben de bunu düşünerek bir sabah emzirdim üstüne mamasını verdim altını değiştirip salona eşimin yanına bıraktım biraz bakar mısın diye o uyurken sonrası faciaydı benim ve bizim için..
oğlum 1,5 aylıkken ayrıldık, şimdi 6.5 aylık...
Ne maddi ne manevi yanımızda değil..
O da 2. hatta 3,4 tane doğurmamı istiyordu, kuluçka makinasıymışım gibi...
Kabus dolu günler sonrası şimdi çok huzurlu ve mutlu bir ortamda büyüyor çocuğum..
onu dışarı çıkarmak en keyifli işim..
öğlen 14-15ten önce uyanmaktan nefret eden ben sabah 7de uyanıyorum ve yüzümüz gülüyor.
Allah yardımcınız olsun..
Canım bu sorun cogumuzda var yillarca okul is hayati derken bir anda eve tikilmak depresyona itiyor. Ben kızımdan değilde genelde esimden çıkarıyorum:)senelerdir çalıştım hep dışarda aktiftim. şimdi 1,5 senedir evdeyim ve resmen hapsoldum. bu ruh halimin büyük nedeni bu sanırım ama etrafımdaki anne olan arkadaşlarıma bakıyorum onların içinde de çalışıp çocuğu olduktan sonra işten çıkanlar var ve gayet hallerinden memnunlar ben neden böyleyim
Canim valla ayni benimkini anlatiyosun çözümü varsa babada soyleyineşim cumartesi dahil çalışıyor. yaz mevsiminde bile hafta içi işten geldikten sonra asla dışarı çıkmaz pijamasını giyer oturur. bu pazar dışarı çıktıysak ertesi pazar çıkmaz. miskin biri. bu halinden nefret ediyorum... iki çocuğum olsa halimi düşünemiyorumkreş konusunda da ne biliyim kreşte kötü davranırlarsa diye tedirgin oluyorum. bu arada eşim bakıcıya karşı :) doğuran bakan ben.. ama eşim herşeyde hakim. ikinci çocuğu da istiyor ne güzel dimi !!!!
çözüm yok maalesefCanim valla ayni benimkini anlatiyosun çözümü varsa babada soyleyin
senelerdir çalıştım hep dışarda aktiftim. şimdi 1,5 senedir evdeyim ve resmen hapsoldum. bu ruh halimin büyük nedeni bu sanırım ama etrafımdaki anne olan arkadaşlarıma bakıyorum onların içinde de çalışıp çocuğu olduktan sonra işten çıkanlar var ve gayet hallerinden memnunlar ben neden böyleyim
sertmi olmuşş.. diğer yazdıklarımıda oku yavruu..
hepsi sert olmuş, okudum ama okumamış olmayı tercih ederdim.