hem de çokkk rahat.. dua edin benim içinO biraz fazla rahatliga alismis yavas yavas ona sorumluluk ver sen herseyi sahiplendikce yuklendikce boyle dolarsin tabi, birazda ailenizden yardim isteyin bence ikisinden biri mutlaka bakar az da olsa.
Bakici arayin siz yinede belki guvenilir birisi olursa eve kamera falan koyarsiniz ikna olur.
adem güneşin güvenli bağlanma kitabını okuyarak başlayabilirsiniz. ayrıca sayfasından radyo programlarını dinleme şansınız olursa kendi kendinizin terapisti olursunuz inşben eşime bu durumumdan bahsettim ve psikoloğa gitmek istediğimi belirttim. eşimin cevabı şu " yaa ne gerek var sen üstesinden gelirsin hem psikoloğa gitmek pahalı" ee ben daha ne diyim arkamda olan bir eşim yok ki... birilerinden nasıl yardım isteyebilirim mesela ? evet farkındayım daha çok küçük çok kızıyorum kendime
kimseye güvenerek çocuk yapılmaz biliyorum ama ; anneme kızıma bir kaç saat bak da ben bi hava alayım diyemiyorum çünkü bakmıyor ( öyle her zaman değil ayda yılda bir kere yani ) kv ise çok sert kaba saba biri bu yüzden ona da bırakamıyorum. bu durum da beni etkiliyor
ben eşime bu durumumdan bahsettim ve psikoloğa gitmek istediğimi belirttim. eşimin cevabı şu " yaa ne gerek var sen üstesinden gelirsin hem psikoloğa gitmek pahalı" ee ben daha ne diyim arkamda olan bir eşim yok ki... birilerinden nasıl yardım isteyebilirim mesela ? evet farkındayım daha çok küçük çok kızıyorum kendime