- 11 Mayıs 2017
- 3.451
- 1.922
- Konu Sahibi garipbirhayat
Hiçbir evlilik mükemmel değil canım merak etme illaki sıkıntılar çıkıyor bizde evlenir evlenmez yasamadık bu rahatlığı ki 8senelik sevgililik dönemimiz var :) asker yolu bekledim evlenecekti işi bile belli değildi o dönemde çalıştıgı işte güzel para kazanamıyordu yeni iş bulması gerekiyordu kayınbabam eşime baskı yapardı iş bul ben bakamam size diye ve istanbul gibi bi yerde yasayacaktık yeni gelindim eksik eşya aldım eski bi binada ev tuttuk 900lira kira doğalgazı bozuk 300liranın altında fatura gelmezdi diğer eksikler vs ve eşim 1400lira maaş alırdı misafirliğe giderken giydiğim kıyafetler beğenilmezdi ama eşim alamazdı ona yansıtmazdım çünkü oda belli etmese bile üzülürdü ben gizli gizli ağlardım bir keresinde para ihtiyavı oldu babasından aldı nasıl utandı anlatamam sana bir erkek için özellikle evli bir erkek için babadan para almak onur kırıcı bişey eşinizde bekarken bunu sanırım tam anlamadı ve evlendikten sonra yavas yavas anlayıp önüne bakmak istesi sanırım en azından sorumluluk almak istiyo kavgalar gürültüler illki oluyo canım evlilik sevgililil dönemlerine hiç benzemiyo bambaşka olayları var sana tavsiyem kendini yıpratma zamanda alsa geçiyo tüm bunlar iş arayabilirsin çalışabilirsin arkadaş çevrenle daha iyi vakit geçirebilirsin sürekli evdeysen oda bunalıma girmene yetiyo. Bir keresinde ben sevgililer günüydü daha öncesinde hep uzakta oldugumuz için ilk defa beraber kutlayacaktık evde süslendim birşeyler hazırladım eşimi bekliyorum iş üstüne işi çıktı yemek arası gibi bişeye geldi eve bağırdıö çağırdım çocuk istiyorum ben en azından onunla oyalanayım bana arkadaş olsun diye eşimde alıp beni işyerine götürdü :)orda onu seyrettim en azından beraberdik :) Allah yokluklarını göstermesin ve daha büyük dertler vermesin o zamanlar bende maddiyat düzelsin düzen otursun diye çocuk istememiştim ama suan çocugumuz olmuyo Rabbim en kısa zamanda nasip eder inşallah eğer çocuk düşünürsen o sana arkadaş olur aile desteğinizde varsa o biraz büyüyene kadar düzeniniz oturur zaten
Yok canım.. ay sonunu iki kişiyken kira vermezken zor getiriyorsak.. önünüzdeki senelerde farklı bir ile taşınıp kira masrafı altına girecekken bir de ben çocuk istemiyorum... kendisi bilir,benim korkularımı vs anlarsa ne ala. Anlamazsa kendisi bilir,ben belli bir düzen olmadan çocuk yapmam istemem..
Bakalım hayat ne getirir,ne götürür bilinmez...
Keşke böyle olmasaydı,keşke bana dürüstçe söyleseydi de şuan bu durumda olmasaydık...