Bence eşinize haksızlık ediyorsunuz. Bakın adam hem okulu hem işi aynı anda götürmeye çalışıyor. Üzerinde göze batmamak için pazar bile çalışıyor. (Bu durumda gercekten sizi gezdirmek icin izin almamalı bence de. Bu isyerinde hos karsılanmaz. Allah korusun okul isi sekteye ugrarsa elindeki isinden de olabilir.) Bir de üstüne okul stresi. Ki biz öğrenciyken sadece okul stresiyle zor basediyoruz.
Akşam geldiğinde dizinize yatmış, yatarken sarılmış.. bunlar da duygusal iletişim çeşitlerinden. Keşke itici olacağınıza siz de ona karşılık verseydiniz, birbirinize merhametle yaklaşsaydınız... Belki böyle böyle o da size içindekileri açabilirdi.
Bu kadar yoğun bir hayat yaşıyorken ne kadar sizi eglendirebilir ki? Sizce de sizin ona daha anlayışlı daha ılımlı olmanız gerekmez mi?
Evde hicbir şey yapmadan oturuyorsunuz sanirim. Kendinizi meşgul edecek bir şeyler bulmanız gerek, bu gidişle iyice eşinize saracaksınız. Mesela is bulamıyorsanız bir kursa yazılmayı deneyin belki size yeni bir iş kapısı açabilir, meslek edindirme kursları bu konuda gerçekten iyi. Ya da siz de okula başlayabilirsiniz, yeni bir meslek şansınız olur o zaman da.
Açıkçası ben sizi suçlu gördüm ve biraz ayıpladım bu konunuzda. Biraz şımarık bir izlenim verdiniz