Ben hiç mi bir şey hak etmiyorum ..

Mesajını cok güzel yazmıssın lakin ben evliliklerde işlerin mesajla değil yüzyüze konusulması taraftarıyım
İlgi bekliyosun gayet doğal ancak adamın basını kasıyacak vakti yok okul iş ev masraflar sende calısmıyomussun dag gibi yük omuzlarına binmiş
Birde senden sürekli benle bişey yap benle ilgilen benle otur benle konus duydukca secimini yapmıs ve hayatından seni ekarte etmiş
İşten cıkamaz okuluda bırakamaz ama eş evde oturuyor calısmıyor bana baglı her zaman cepte nasıl olsa diye olay sana patlamıs
Acil işe girin olmadı ismek gibi belediyenin kurslarına girin kendi ayaklarınız üzerinde durmaya basladıgınızda ve eşinizi birlikte birşeyler yapmaya zorlamadıgınızda kendinizinde bir birey oldugunu gösterdiginizde size olan ilgisi ve değeri artacaktır

Ben böyle bi evlilikte hem de çocuk yokken eşimi bırakır annemin evine gider uzun süre de dönmezdim,bunu gayet ciddi söylüyorum,bu evliliği devam ettirmek için neden uğraşayım ki? Benim eşim de yoğun bi dönemden geçiyor iki iş yapıyor vs vs ama gerekirse uykusundan feragat ediyor gerekirse gittiği yere sen de gel diyor,bazen kızımla sadece eşlik edebilmek için onunla gidiyoruz,yani eşlik etmek istiyor konusahibi yol parasını düşündüğü için gelme diyor hem böyle bi cendereye sokup hem tamamıyla iyi karşılanma istiyor,hele ki bekar olucam böyle bi evlilikte kimse tutamazdı beni o evde.

Ben böyle bi evlilikte hem de çocuk yokken eşimi bırakır annemin evine gider uzun süre de dönmezdim,bunu gayet ciddi söylüyorum,bu evliliği devam ettirmek için neden uğraşayım ki? Benim eşim de yoğun bi dönemden geçiyor iki iş yapıyor vs vs ama gerekirse uykusundan feragat ediyor gerekirse gittiği yere sen de gel diyor,bazen kızımla sadece eşlik edebilmek için onunla gidiyoruz,yani eşlik etmek istiyor konusahibi yol parasını düşündüğü için gelme diyor hem böyle bi cendereye sokup hem tamamıyla iyi karşılanma istiyor,hele ki bekar olucam böyle bi evlilikte kimse tutamazdı beni o evde.

Ben çocuğum olsun istiyorum artık . 2,5 yıl oldu evleneli, ama hangi düzene güvenip te çocuk yapayım ? Seneye il değiştirirsek,yeni Doğum yapmış olsam veya hamile olsam zaten çalışamayacağım hem okul hem iş hangi masrafa yetebilecek ?? Maddi sıkıntıdan kaynaklanan huzursuzluklar kopacak o zaman yine.. Ben bunları düşünüyorum...
Buraya sık sık konu açıyorum,çünkü işin içinden çıkamıyorum..
Bunları kendisine söylediğimde benim sana ne zararım var, kendi halimde gidip geliyorum diyor..
Benim düşündüklerimi hiç mi düşünmüyor bilmiyorum ki.. şuan babamın evinde oturmamıza rağmen maddi anlamda 1 ay bile rahat geçiremedik..
Kahretsin ki iş için başvurduğum yerlerden de hiç ses çıkmadı.. o şimdi çıktı gitti yine okuluna ,bu ortamı terk etti,kafası dağılacak farklı bir ortamda.. ben ama hep evdeyim,bu düşünceler boğuyor beni..
Evliliğin 2.ayında yazdı okulu bana danışmadan,her okul dönemi biz tartışıyoruz.. çünkü hazmedemiyorum,evlilik gibi ciddi bir birliktelikte eşine danışmadan bir şey yapılmasını.. hem de onu da etkileyecekken.. ben anne babamdan bunu görmedim ya, babam 50 yaşındaki adam araba araştırıyor,anneme gösteriyor annem yok beğenmedim derse bırakıyor o arabalara bakmayı..
Ben ne yapacağımı bilmiyorum :KK43:

Mesajını cok güzel yazmıssın lakin ben evliliklerde işlerin mesajla değil yüzyüze konusulması taraftarıyım
İlgi bekliyosun gayet doğal ancak adamın basını kasıyacak vakti yok okul iş ev masraflar sende calısmıyomussun dag gibi yük omuzlarına binmiş
Birde senden sürekli benle bişey yap benle ilgilen benle otur benle konus duydukca secimini yapmıs ve hayatından seni ekarte etmiş
İşten cıkamaz okuluda bırakamaz ama eş evde oturuyor calısmıyor bana baglı her zaman cepte nasıl olsa diye olay sana patlamıs
Acil işe girin olmadı ismek gibi belediyenin kurslarına girin kendi ayaklarınız üzerinde durmaya basladıgınızda ve eşinizi birlikte birşeyler yapmaya zorlamadıgınızda kendinizinde bir birey oldugunu gösterdiginizde size olan ilgisi ve değeri artacaktır

Eşime ben bunları güzelce ,sakin ses tonuyla yüz yüze söylesem beni dinlemeyecekti ki .. ne var benim sana ne zararım var,seni aç mı koyuyorum,açıkta mı koyuyorum diyecekti..
Kira vermiyoruz,babamın evinde oturuyoruz.. çok şükür açıkta değilim ,ama eşi çalışmıyorsa dinimize göre de koca hanımına bakmak zorunda öyle değil mi.. yiyecek ihtiyacımı da karşılasın bir zahmet..
Ona yük olacak hiçbir şey yapmıyorum ben.. kıyafet bile almıyorum ya, çoğu kıyafetim evlenmeden önce kalanlar hep,3-5 parça birşey almışımdır evleneli..
Sigaram vs. Yok ,ona Fuzuli bir masraf yaptırmıyorum..
tamam onun da sigarası vs. Kendine kıyafet gibi harcaması yok, ama ben onu zora sokmamak İçin ihtiyacım olan şeyleri bile yeri geliyor almıyorum..
Başvurduğum yerlerden bir sonuç gelmedi kahretsin ki,ben de istiyorum çalışmayı ..

Onunla birlikte bir şeyler yapalım,yanında olayım diye sırf okuluna günübirlik gittiğinde yanında gitmek istedim,ve maddi olarak sıkışık olduğumuzu söyledi ve gidemedim.. ben bir simit bile yerdim oysaki..
Ben en güzel günlerimi ve evliliğin ilk yıllarını beni anlamayan,duygularıma düşüncelerime önem vermeyen biriyle geçirmeyi hiç istememiştim ki :KK43:

Eşime ben bunları güzelce ,sakin ses tonuyla yüz yüze söylesem beni dinlemeyecekti ki .. ne var benim sana ne zararım var,seni aç mı koyuyorum,açıkta mı koyuyorum diyecekti..
Kira vermiyoruz,babamın evinde oturuyoruz.. çok şükür açıkta değilim ,ama eşi çalışmıyorsa dinimize göre de koca hanımına bakmak zorunda öyle değil mi.. yiyecek ihtiyacımı da karşılasın bir zahmet..
Ona yük olacak hiçbir şey yapmıyorum ben.. kıyafet bile almıyorum ya, çoğu kıyafetim evlenmeden önce kalanlar hep,3-5 parça birşey almışımdır evleneli..
Sigaram vs. Yok ,ona Fuzuli bir masraf yaptırmıyorum..
tamam onun da sigarası vs. Kendine kıyafet gibi harcaması yok, ama ben onu zora sokmamak İçin ihtiyacım olan şeyleri bile yeri geliyor almıyorum..
Başvurduğum yerlerden bir sonuç gelmedi kahretsin ki,ben de istiyorum çalışmayı ..

Onunla birlikte bir şeyler yapalım,yanında olayım diye sırf okuluna günübirlik gittiğinde yanında gitmek istedim,ve maddi olarak sıkışık olduğumuzu söyledi ve gidemedim.. ben bir simit bile yerdim oysaki..
Ben en güzel günlerimi ve evliliğin ilk yıllarını beni anlamayan,duygularıma düşüncelerime önem vermeyen biriyle geçirmeyi hiç istememiştim ki :KK43:
Sen böyle görüyorsun kim bilir o seni nasıl görüyor
Atıyorum suanda evde tüm gün yatan eve gelince iki güler yüz göstermeyen yanına yanastırmayan dırdır yapan sürekli söylenen memnuniyetsiz vs vs
Kimbilir o seni nasıl görüyor
İletişim kopuklugunuz var malesef
Ayrıca okula gelmene niye izin vermedi anlamadım ucakla falan mı gidiyorda o kadar masraflı olsun
Baska biri olabilir mi acaba ?

Sen böyle görüyorsun kim bilir o seni nasıl görüyor
Atıyorum suanda evde tüm gün yatan eve gelince iki güler yüz göstermeyen yanına yanastırmayan dırdır yapan sürekli söylenen memnuniyetsiz vs vs
Kimbilir o seni nasıl görüyor
İletişim kopuklugunuz var malesef
Ayrıca okula gelmene niye izin vermedi anlamadım ucakla falan mı gidiyorda o kadar masraflı olsun
Baska biri olabilir mi acaba ?

Sanmıyorum..
Maddi olarak hep sıkışık olduğumuz İçin babasından vs alıyormuş yol parasını (otobüs parasını).
Ben bir dahaki gidişimin parası çıkarsa kar diye bakıyorum dedi..
Başkası olduğunu sanmıyorum,yazın 3 ay tatilde o ile hiç gitmedi mesela.

Esiniz gecim derdine dusmus, pazar bile calisip, diger yandan okula gidiyo cok zor bir tempo.

Geleceginiz icin ugrasiyor .
Flort donemindeki herseyi unutun, onlar guzel ani olarak kalicak artik.
Ilgi alaka elbette hakkiniz, lakin bunalmis esiniz.. bir muddet kendi haline birakin

Sizde calisin, evde oturdukca insan kendini kyruyor.

Sanmıyorum..
Maddi olarak hep sıkışık olduğumuz İçin babasından vs alıyormuş yol parasını (otobüs parasını).
Ben bir dahaki gidişimin parası çıkarsa kar diye bakıyorum dedi..
Başkası olduğunu sanmıyorum,yazın 3 ay tatilde o ile hiç gitmedi mesela.
Gercekten maddi acıdan bir otobüsü bile karşılayamayacak kadar kötü durumdamısınız

Gercekten maddi acıdan bir otobüsü bile karşılayamayacak kadar kötü durumdamısınız

Ay sonunda sıkıştığımız İçin ve kendisi otobüs gidiş geliş paralarını babasından alıyormuş,maaşından vermiyormuş,1 gidişi bile çıkarabilirsem kardır diye bakıyorum ben dedi..
Kaldığı zamanlarda da yurtta kalıyor,devlet yurdunda..para harcamıyor .
Zaman zaman yemeğini bile geçiştiriyormuş..
Böyle diyen birine ne diyebilirim ki ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Günaydın.
Üzülerek okumaya devam ediyorum.
Evliliğini sürdürme amacını da anlamıyorum.
Adam istemiyor,sevmiyor,bunu görmen için daha ne yapması gerek bilmiyorum.
Tüm bunları defalarca yazdım ve maalesef belli ki yazmaya da devam edeceğim...

gereksiz kapris yapıyorsunuz. okul için tabi izin alınır, okul için izin alırken bir de gezmek için nasıl alsın?
istanbul kaçmıyor ya gider görürsünüz.
ayrıca evet adam o mesaja karşılık gelmiş yanaşmış itmişsiniz. napsın adam amuda mı kalksın?
bazı kadınlar böyle. erkek kapıda köpek olurken oh mükemmel, azıcık ilgi kayınca erkekten kötüsü yok. e demezler mi sen adama çektirirken iyi miydi diye? etme bulma dünyası biraz.

gereksiz kapris yapıyorsunuz. okul için tabi izin alınır, okul için izin alırken bir de gezmek için nasıl alsın?
istanbul kaçmıyor ya gider görürsünüz.
ayrıca evet adam o mesaja karşılık gelmiş yanaşmış itmişsiniz. napsın adam amuda mı kalksın?
bazı kadınlar böyle. erkek kapıda köpek olurken oh mükemmel, azıcık ilgi kayınca erkekten kötüsü yok. e demezler mi sen adama çektirirken iyi miydi diye? etme bulma dünyası biraz.

Ben üzdüğüm İçin pişmanım,Allah affeder inşallah..
Onun dışında bir şey demiyorum . Teşekkürler.

Günaydın.
Üzülerek okumaya devam ediyorum.
Evliliğini sürdürme amacını da anlamıyorum.
Adam istemiyor,sevmiyor,bunu görmen için daha ne yapması gerek bilmiyorum.
Tüm bunları defalarca yazdım ve maalesef belli ki yazmaya da devam edeceğim...

Günaydın abla..
Yüzüme dese seni sevmiyor,istemiyorum seninle hiçbir şeyi diye,hala uğraşacak değilim ki abla..
Ben gurursuz bir insan değilim ki,istenmediğimi duyduğum yerde durayım..
Buradaki herkes okulu İçin izin aşıyor,birde srninle zaman geçirmek için mi alsın vs demiş ya,ben de idare etmeye çalıştım..
Ama ben güzel bir evliliğim olsun,çocuğum olsun istiyorum artık,okuyan birisi iş ve okulu bir arada nereye kadar ne şekilde götürebilir ki, ben de tabiki destek olurum fakat belli bir düzen olmadan baştan düşünülmeden bunlar bundan sonra nasıl yapılabilir ki bilmiyorum..bu şekilde önümü göremiyorum abla.. ailemden ayrılmak istemesem,başka ilde kira ödemektense babamın,yani kendi evimde oturmak istesem gelecek 3 yıl devamlı o şehre yerleşmesi gerekiyor Yani öyle düşün abla..
görünürde kendi çabalıyor,okuluna gelip gidip yolu o çekiyor,yeri geliyor aç susuz kalan o ,ama beni de etkileyen yönleri var. Ben bunu kimseye anlatamıyorum ...

O kadar pişmanım ki evlendiğim için.. bana deseler ki seni 3 sene önceye döndürelim,neyim varsa vermeye hazırım..
Ömrümün sonuna kadar bekar yaşamaya seçerdim..
Ben bu insana markete gittiğimde haber vermezsem kavga kıyamet kopuyor, 5 dk sonra evde olabileceğim yer düşünün.. kendisi bana ikimizin de hayatını etkileyecek 5-6 yıllık bir olayı hiç söylemeden sinsice ilerliyor...
Çevremden herkesin dediği şey “ okuyan biriyle evlenilir mi X ya neden böyle bir şey yaptın” . ( yanlış anlaşılmasın,okumaya karşı oldukları İçin değil, belli bir düzen olmaz,işten çıkarsalar ortada kalırsınız vs.diye düşündüklerinden)..
Şimdi yine çıktı gitti okuluna..
Geçen gün dedim ki günü birlik gidiyorsun ben de gelsem seninle benim için de bir değişiklik olur dedim.. bana “ yol parasını babamdan alıyorum,maddi olarak sıkıntıdayız,ben bir haftalık yol param daha çıksın diye bakıyorum “ dedi..
O kadar zoruma gidiyor ki bunlar.. 1 gün ya sadece yol masrafım olurdu bir de simit bile yerdim Yani..
Böyle zamanlardan geçiyorum anlatabildim mi
Ahh ahh geçmişe dönebilsek ben neler yapardim neler ama donemeyiz artik bugune bakacagiz. Kendi kendine eglenmenin yollarini bul canim hayatinin merkezine onu koyma karsindakini cok sisirme boyle yaparak. Ben de kocami cok severek evlendim ama içinden bi karaktersiz cikti sonra.Cok ugrstim bisey degismedi. Artik kendi kendime mutlu olmaya calisiyorum o evde hic yokmus gibi davraniyorum. Daha az sinirlerim bozuluyor boylece.

Seni çok iyi anlıyorum canım evlilik olmasada sevgililik ve nişanlılık döneminde hemen hemen aynı şeyleri ben yaşadım. Eşim hem okur hem çalışırdı gündüz okur gece ve haftasonları çalışır birikim yapardı haliyle bende çok üzülürdüm ilgi beklerdim çevremde benimle aynı dönemde nişanlı olanlar yer içer gezerdi ben onun işten çıkmasını bana bi mesaj atıp araması beklerdim ki birde mesafe vardı aramızda o istanbul ben ankara... bazen bunalıp onu darladığım kavga ettiğimde olurdu insanız sonuçta, bana hep bizim için sabret geleceğimiz için ilerde daha güzel rahat yaşayalım diye derdi... gündüz çalışır gece eve gelirken o yorgunlukla otobüs merdivenlerinde oturup ders çalışırdı yemek yemeye bile vakti olmazdı evlendiğimizde 65kiloydu 1.80 boyundaki adam.. sonuç atandı öğretmen oldu eşim işinide öğrencilerinide çok seviyor gene çalışıyor ama artık çok daha rahat kafası rahatladı ben ona destek oldum birbirimize güzel vakitler ayırıyoruz tatillerimizi yapıyoruz maddi olarak rahatız evimizi arabamızı aldık.. yani onun bizim için dediği kısma geldik şükür eski günlere baktıkça suan şükretmeyi öğrettiğini düşünüyorum. Yani güzel kardeşim geçecek inşallah dışarılarda orda burda arkadaşlarıyla vakit geçirmiyo sizin için geleceğiniz için uğraşıyo yükleri az değil ev geçindirmek birilerine muhtaç yaşamak kolay değil inşallah birbirinizi daha iyi anlar çokdaha güzel günlere gelirsiniz kendini yıpratma boşuna sevmese inan dizine gelip yatmaz sen uyurken gelip sarılmaz uyurken seni ne kadar masum görüp sevdiğini anlamış ki demekki sarılmak istemiş. Rabbim büyük inşallah ferahlık gelir içinize

Seni çok iyi anlıyorum canım evlilik olmasada sevgililik ve nişanlılık döneminde hemen hemen aynı şeyleri ben yaşadım. Eşim hem okur hem çalışırdı gündüz okur gece ve haftasonları çalışır birikim yapardı haliyle bende çok üzülürdüm ilgi beklerdim çevremde benimle aynı dönemde nişanlı olanlar yer içer gezerdi ben onun işten çıkmasını bana bi mesaj atıp araması beklerdim ki birde mesafe vardı aramızda o istanbul ben ankara... bazen bunalıp onu darladığım kavga ettiğimde olurdu insanız sonuçta, bana hep bizim için sabret geleceğimiz için ilerde daha güzel rahat yaşayalım diye derdi... gündüz çalışır gece eve gelirken o yorgunlukla otobüs merdivenlerinde oturup ders çalışırdı yemek yemeye bile vakti olmazdı evlendiğimizde 65kiloydu 1.80 boyundaki adam.. sonuç atandı öğretmen oldu eşim işinide öğrencilerinide çok seviyor gene çalışıyor ama artık çok daha rahat kafası rahatladı ben ona destek oldum birbirimize güzel vakitler ayırıyoruz tatillerimizi yapıyoruz maddi olarak rahatız evimizi arabamızı aldık.. yani onun bizim için dediği kısma geldik şükür eski günlere baktıkça suan şükretmeyi öğrettiğini düşünüyorum. Yani güzel kardeşim geçecek inşallah dışarılarda orda burda arkadaşlarıyla vakit geçirmiyo sizin için geleceğiniz için uğraşıyo yükleri az değil ev geçindirmek birilerine muhtaç yaşamak kolay değil inşallah birbirinizi daha iyi anlar çokdaha güzel günlere gelirsiniz kendini yıpratma boşuna sevmese inan dizine gelip yatmaz sen uyurken gelip sarılmaz uyurken seni ne kadar masum görüp sevdiğini anlamış ki demekki sarılmak istemiş. Rabbim büyük inşallah ferahlık gelir içinize

O kadar güzel yazmışsın ki...
Bana eğer öncesinde bahsetseydi bu fikrinden şuan evli olmazdık,gider okulunu okurdu en azından devamsızlıktan okul uzamazdı..
En azından ben kendimi evin içinde resmen beni görmüyor diye bu kadar üzmezdim,ailemin yanında olurdum çünkü..
Bana bir Defasında dedi ki; geleydin benle o ile yerleşseydin,okul 1 yıl uzamayacaktı dedi.. düşünebiliyor musunuz,her şeyimiz alınmış edinmiş,evimiz yerleştirilmiş,2 aylık evli iken evimizi başka ile taşıyacakmıştık..
Ben de dedim be adam dedin mi bana bunları önceden,sonradan istediğin gibi olsun istiyorsun dedim..
Bu yıl son olsa tamam , ama bizim daha önümüze en az 3 yılımız var... ve başka ile yerleşeceğiz,ben hamile kalsam veya Doğum yapsam çalışamayacağım, okula gidip hem nasıl çalışabilecek ..part time bir işte çalışan asgari ücret bile kazanamıyor...
Ben geleceğimi görmeden bu evliliğe ne güvenebiliyorum,bizi bu bilinmezlikelre düşürdüğü İçin ona zaten destek olamıyorum... çocuk bile istemiyorum bu yüzden düşünebiliyor musunuz,her şeyi be kadar etkilediğini..
Ona eğer 3 yıl çocuk olmayacak desem kavga kıyamet kopar,ben çocuğuma bakarım der..
Benim düşündüklerimi düşünemiyor mu,hayat o kadar zor ki,onun nasıl bir bakış açısı var bilmiyorum..
Gerçekten kapris yapıyor gibi,şımarıklık gibi görünebilir ama çok zor .. siz tam olmasa da anlarsınız beni.. ama işlerin nasıl ilerleyeceğini bilmeden belli bir düzen olmayan bir evlilik çok zormuş :KK43:

Ay sonunda sıkıştığımız İçin ve kendisi otobüs gidiş geliş paralarını babasından alıyormuş,maaşından vermiyormuş,1 gidişi bile çıkarabilirsem kardır diye bakıyorum ben dedi..
Kaldığı zamanlarda da yurtta kalıyor,devlet yurdunda..para harcamıyor .
Zaman zaman yemeğini bile geçiştiriyormuş..
Böyle diyen birine ne diyebilirim ki ?
Şehirdısında mı okuyor
Diyemezsin tabi anca bende annemlerden alayım bende geleyim olur bu lafa

O kadar güzel yazmışsın ki...
Bana eğer öncesinde bahsetseydi bu fikrinden şuan evli olmazdık,gider okulunu okurdu en azından devamsızlıktan okul uzamazdı..
En azından ben kendimi evin içinde resmen beni görmüyor diye bu kadar üzmezdim,ailemin yanında olurdum çünkü..
Bana bir Defasında dedi ki; geleydin benle o ile yerleşseydin,okul 1 yıl uzamayacaktı dedi.. düşünebiliyor musunuz,her şeyimiz alınmış edinmiş,evimiz yerleştirilmiş,2 aylık evli iken evimizi başka ile taşıyacakmıştık..
Ben de dedim be adam dedin mi bana bunları önceden,sonradan istediğin gibi olsun istiyorsun dedim..
Bu yıl son olsa tamam , ama bizim daha önümüze en az 3 yılımız var... ve başka ile yerleşeceğiz,ben hamile kalsam veya Doğum yapsam çalışamayacağım, okula gidip hem nasıl çalışabilecek ..part time bir işte çalışan asgari ücret bile kazanamıyor...
Ben geleceğimi görmeden bu evliliğe ne güvenebiliyorum,bizi bu bilinmezlikelre düşürdüğü İçin ona zaten destek olamıyorum... çocuk bile istemiyorum bu yüzden düşünebiliyor musunuz,her şeyi be kadar etkilediğini..
Ona eğer 3 yıl çocuk olmayacak desem kavga kıyamet kopar,ben çocuğuma bakarım der..
Benim düşündüklerimi düşünemiyor mu,hayat o kadar zor ki,onun nasıl bir bakış açısı var bilmiyorum..
Gerçekten kapris yapıyor gibi,şımarıklık gibi görünebilir ama çok zor .. siz tam olmasa da anlarsınız beni.. ama işlerin nasıl ilerleyeceğini bilmeden belli bir düzen olmayan bir evlilik çok zormuş :KK43:
Hiçbir evlilik mükemmel değil canım merak etme illaki sıkıntılar çıkıyor bizde evlenir evlenmez yasamadık bu rahatlığı ki 8senelik sevgililik dönemimiz var :) asker yolu bekledim evlenecekti işi bile belli değildi o dönemde çalıştıgı işte güzel para kazanamıyordu yeni iş bulması gerekiyordu kayınbabam eşime baskı yapardı iş bul ben bakamam size diye ve istanbul gibi bi yerde yasayacaktık yeni gelindim eksik eşya aldım eski bi binada ev tuttuk 900lira kira doğalgazı bozuk 300liranın altında fatura gelmezdi diğer eksikler vs ve eşim 1400lira maaş alırdı misafirliğe giderken giydiğim kıyafetler beğenilmezdi ama eşim alamazdı ona yansıtmazdım çünkü oda belli etmese bile üzülürdü ben gizli gizli ağlardım bir keresinde para ihtiyavı oldu babasından aldı nasıl utandı anlatamam sana bir erkek için özellikle evli bir erkek için babadan para almak onur kırıcı bişey eşinizde bekarken bunu sanırım tam anlamadı ve evlendikten sonra yavas yavas anlayıp önüne bakmak istesi sanırım en azından sorumluluk almak istiyo kavgalar gürültüler illki oluyo canım evlilik sevgililil dönemlerine hiç benzemiyo bambaşka olayları var sana tavsiyem kendini yıpratma zamanda alsa geçiyo tüm bunlar iş arayabilirsin çalışabilirsin arkadaş çevrenle daha iyi vakit geçirebilirsin sürekli evdeysen oda bunalıma girmene yetiyo. Bir keresinde ben sevgililer günüydü daha öncesinde hep uzakta oldugumuz için ilk defa beraber kutlayacaktık evde süslendim birşeyler hazırladım eşimi bekliyorum iş üstüne işi çıktı yemek arası gibi bişeye geldi eve bağırdıö çağırdım çocuk istiyorum ben en azından onunla oyalanayım bana arkadaş olsun diye eşimde alıp beni işyerine götürdü :)orda onu seyrettim en azından beraberdik :) Allah yokluklarını göstermesin ve daha büyük dertler vermesin o zamanlar bende maddiyat düzelsin düzen otursun diye çocuk istememiştim ama suan çocugumuz olmuyo :KK43: Rabbim en kısa zamanda nasip eder inşallah eğer çocuk düşünürsen o sana arkadaş olur aile desteğinizde varsa o biraz büyüyene kadar düzeniniz oturur zaten

Şehirdısında mı okuyor
Diyemezsin tabi anca bende annemlerden alayım bende geleyim olur bu lafa

Evet . Bulunduğumuz ile 3 saat mesafede bir ilde okuyor...
Sınav zamanları 1 hafta fela kalıyor,onun dışında imza atmaya,uygulamalı derslere vs gidiyor haftada 2-3 gün de..
Bu yıl son olsa yemin ederim ki tamam,idare ederim.. ama daha 3 yıl var bundan sonra en az.. ben neyle karşılaşacağımı ,ne olacağını bilemiyorum ki...

X