Ben hep iyi niyetimden kaybettim diyenler okusun lütfen !

çok teşekkür ederim. sözleriniz her anlamda haklılık dolu. ben hastalandım eşim hastalandı ameliyatlar olduk haber verecek kimsemiz olmadı o gün çok acı çekmiştim hasta yatağında o yatarken ben ona sarılıp ağlamıştım. keşke dedim benim şuan saçımı okşayan kızım korkma eşin iyileşecek biz yanınızdayız diyen biri olsaydı demiştim.hata ettim biliyorum ama birimize birşey olursa öbürümüz ne yapar aklıyla hareket ettim.

Barıştır barıştır yarın öbür gün boşanmanız için herşeyi yapsınlar...
Rahat batmasın dur durdugun yerde
allah korusun ben eşim olmadan sevgisiz mutsuz kalırım yaşarım ama insan gibi yaşayamam. demeyin öyle kimseye allah bu fırsatı vermesin. ben sadece onu sevdiğim için dedim

amin inşallah. allah onlara da yuvamıza zarar vermek isteyenlere de fırsat vermesin inşallah. ben müsaade etmem kendi tırnaklarımla kazıyarak bu yuvayı kurduk bozana fırsat veremem

Bu aralar soyluyorum yazmissiniz yani bir defalik nevzu değil anlami cikiyor. Neyse çok bile ugrastim valla, bana acayip samimi olmayan şekilde gorundunuz ben kaçar burdan

“Kızlar lütfen yardımcı olun ailesi akrabası kimseyle görüşmüyor ben sebep olmuşum gibi hissediyorum ne yapayım bilmiyorum.”

Kocalar arkada olunca mı vicdana geliniyor anlamadım ki..
Eğer adam illa “ Ailem!” diye tuttursaydı ,su konunun sonu ;”Ama sizce de haklı değil miyim kızlaaaar “olurdu .

Bu aralar soyluyorum yazmissiniz yani bir defalik nevzu değil anlami cikiyor. Neyse çok bile ugrastim valla, bana acayip samimi olmayan şekilde gorundunuz ben kaçar burdan
sizin samimyetiniz ve icazetinizi önemsiyor değilim. zaten yazdığınız yazıma cevapta da önyargı iğneleme bariz belliydi yine de üslubumu bozmuyorum. kullanıcı adımı not alın herkesin hikayesine derdine atlayıp yorum yapma ihtiyacı hissetmeyin. uğraşmamak için size güle güle. benim sayfamda zaten size yer yok. popülaritesini arttırmak için herkese yorum yapan bir tip zaten bana yazmasın. insanların yaşadıkları üzerinden samimiyet sorgulaması yapmayın kötü bir insansınız ve muhtemelen hikayemde kendinizden birşey bulup rahatsız olduğunuz şeyler var..

Giriş-gelişmeden sonra konunuzun sonuç kısmı.......
Canınız sıkılmış dert yazmışsınız gibi mi olmuş ne desem tam bilemedim .
Adam silmiş zaten sizde ki neyin mücadelesi kiii??
Tek derdiniz biriniz ölüp öbürü tek kalmak ise oturup dua edin beraber ölelim diye .

kocalar arkada olması ve vicdan ne alaka yazdığımın neresinde bu var ne saçmalıyorsunuz allah aşkına
lütfen bana mesaj yazmayın mecbur da değilsiniz. başlık analizi neyi ne amaçla yazdığımı sorgulamak yerine beni anlamaya çalışın yada gidin benim hikayemin altından.

zor şeyler yaşadık çünkü ailesiz olmak hep yüzümüze çarptı. ama yine de mutlu olduk birbirimize tutunduk. canım sıkılmadı dert değil de kafamı çoktandır kurcalayan bir mevzuydu içten içe. sadece dede nşne yaşlı ölğrseler pişman olmasın eşim diye söylemiştim oda cevabını verdi. ama anıarında hep onlardan bahsedince benim içime yine aynı sıkıntı geliyordu o sebeple yazmıştım. eşim epilepsi hastası yazmayacaktım bunu ama artık insanların yaralayıcı konuşmasından bıktım. ben ölmekten korkmuyorum ya da ben yalnız kalırım korkum yok o ne yapar ben olmasam diye korktuğumdan bu düşüncelerdeydim.. arkadaşlar da bana seviyeli bir şekilde kızan uyaranlardan sonra zaten vazgeçtim düşünmeyceğim artık hata etmişim

Yani birimiz ölünce ruh hastası da olsa diğerimizin yanında birileri kalsın demiyor demiyor musunuz özetle ?

Teyze amca çok da lazım bir şey değil. Bırakın görüşmesinler. Benim akrabalarım da berbattır. Çoğuyla tanışmamayı tercih ederdim.

Tek solukta okudum . Bence eşini rahat bırak evet aile çok önemli insan seslerini duyunca bile rahatlıyor ama zararı dokunuyorsa uzaklaşın ben de asla babamla görüşmem yni ben yapıyor umrumda bile değil ve hayatımda da hiç görmedim belki yoldan geçse tanımam o derece . Bana bir faydası yok aksine fayda bir kenara zararı çok olacak bir insan belki ayaküstü beni millete neyse Siz birbirinize yetersiniz İnan ki eşine bu süreçte destek ol Allah uzun ömürler versin ikinizede bişey olmasın ve Mutluca herkesten uzak yaşayın boşverin aile bazen hersey değil

Görüsmemesi daha mantikli her zaman sırtlarini dönmüsler niye zorluyosun ki adamin hayatini
mahvetmisler

Neden dert arıyorsun?
Ailesiyle yıllarca görüşmeyip eşinin ısrarıyla barışık sonra da eşine eziyet eden adamlar da gördük burda
Ki ailesi anormal eşinin bence ısrar etme başına da dert alma. O kadın sana bir şey yapsa dese birini bela etse başına onun seviyesine inebilecek mısın?

Yani birimiz ölünce ruh hastası da olsa diğerimizin yanında birileri kalsın demiyor demiyor musunuz özetle ?
Yahu allah aşkına ne diyorsun güzel kardeşim bak kimseye yazmadım sırf anla diye sana yazdım benim eşim epilepsi hastası yalnız kalamaz düşse kalsa yanında biri olmalı ben kendi canımdan korkmuyorum o olmasa da üzülsem de ben yaşarım ama o bensiz zorluk çeker

Çok haklısın ben böyle hikayesi olan insanlar olduğunu bilmiyordum. Hem bir iyilik yapıp hemde kötülük görmeyi ben de kaldıramam. O kadın eve birini alıp ben almışım gibi mahallede bağıracak bir tip asla onunla aynı seviyede olamam.

Böyle bir ailenin olmaması olmasından daha hayırlıdır. Dertsiz başınıza dert aramayın. Kendi ailenizi kurmuşsunuz. Sağlıklı arkadaşlar dostlar edinin. Çoluğunuz çocuğunuz olsun yeter

Böyle bir ailenin olmaması olmasından daha hayırlıdır. Dertsiz başınıza dert aramayın. Kendi ailenizi kurmuşsunuz. Sağlıklı arkadaşlar dostlar edinin. Çoluğunuz çocuğunuz olsun yeter
Çok teşekkür ederim. Allah karşımıza iyi insanlar çıkarsın. Bu saatten sonra aile olsun macerasına girmeye de gerek yok. Böyle mutluyuz bu huzuru bozmak ahmaklık olur. Fazla vicdan da insanı aptal yapar. Çok haklısınız

Aynen öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…