- 3 Nisan 2019
- 5.510
- 10.955
Stres epilepsiyi ve birçok hastalığı körükler canım. Bahsettiğin insanlar adamı hasta ederYahu allah aşkına ne diyorsun güzel kardeşim bak kimseye yazmadım sırf anla diye sana yazdım benim eşim epilepsi hastası yalnız kalamaz düşse kalsa yanında biri olmalı ben kendi canımdan korkmuyorum o olmasa da üzülsem de ben yaşarım ama o bensiz zorluk çeker
Ben de başta çok korktum ayrılmayı düşündüm ama hikayesini yavaş yavaş duydukça iyi ki ayrılmamışım diyorum hep. Çünkü annesinin ailesinin herkesin onu kullandığı o kadar barizdi ki sevdiğim adamı sırf bu sebeple bırakamadım bunun yerine ben onu o cehennemden çıkarıp bir hayat kurabileceğimize inanarak evlendim. Sağolsun nankörlük etmedi de umarım bundan sonra da kıymet bilir. Aynen yalnız kalpler biliyorsun benim ailede de onunki kadar olmasa da hayır yok maalesef. Ve artık aklım başıma geldi sırf olmak için olsun diye insanları hayatımda tutmayacağım hele hele eşimin annesi gibi ahlak dışı yaşama sahip birini hayatımıza almaya yol açacak hamleler yapmayacağım. Allah bize yardım etsin birbirimize bağışlasın o bana omuz ben ona baston olurum gerekirse kimseye muhtaç olmayız inşallahpek cok insan boyle aileden gelen birinden korkar ve evlenmez.. insallah esin de senin bu gozunu karartip ona bir sans vermenin kiymetini bilir.
iki tarafinda ailelerinden hayir yok. illa yanimizda insan olsun diye bela getirecek insanlari etrafinizda tutmanin da alemi yok..
ne aileler, ne es dost.. insana Allah yeter.. oyle kafanizdan senaryo kurup da birimize bir sey olursa vs diye doldurmayin kendinizi.. Allah dagina gore kar verir. siz yuvaniza sahip cikin. iki goz eviniz olsun kendinizin. kalacak kisiye bir maas olsun.. yeter..
Zaten onlar yüzünden olmuşStres epilepsiyi ve birçok hastalığı körükler canım. Bahsettiğin insanlar adamı hasta eder
Çok haklısın kardeşim buradaki aile hayatlarını okuyunca kendime kızdım rahat var huzur var kalkmış olmayacak adamlara vicdan yapıyorum. Ben evime aileme önüme bakarım artık işim olmaz eşim de istemiyor zaten benim de artık hiç işim olmazNeden dertsiz basina dert almak istiyorsun
Kocan istese bile sen istememelisin onlarla gorusmeyi
Kocan senden akilli cikmis
Bagi koparmis
Kocanla mutlu ol
Oh miss
Normal aileler bile geline neler ediyor
Seninki bir bulassan neler yapmaz
olması gereken buÇok haklısın kardeşim buradaki aile hayatlarını okuyunca kendime kızdım rahat var huzur var kalkmış olmayacak adamlara vicdan yapıyorum. Ben evime aileme önüme bakarım artık işim olmaz eşim de istemiyor zaten benim de artık hiç işim olmaz
Neler yaşamış bir bilsen İnan şaşırmazdın hiç adam ilk fırsatta paçayı kurtarmış zaten yıllardır bir tutunacak dal olsa ben durmazdım diyor. Anne diye sarılamadığım kokusu midemi bulandıran bir kadınla yaşamak zorunda kaldım yıllarca dedi bir defa çok üzülmüştümolması gereken bu
Allah kayırmış da esin evlenince bulasmamis
Verilmis sadakan varmis
Çek bir kredi al yanına üç beş adam git kayınvalidenin gönlünü al ne diyeyim.
Çok uzun yıllar önce böyle bir haber yapılmıştı, aynı kişi mi acaba?Sende herşeye hemen artistlenip kızıyorsun diğer konuma da böyle yapmıştın. Kayınvalide kim ya çocuğunun gözü önünde ormanlık alanda elin adamlarıyla beraber olan kadın kusıra bakma ama ateşte görsem su atmam o kadar yani. Eşime meler neler yapmış o f...şe daha benim bilmediğim allah bilir. Benim derdim dede nine ekmek vermiş sokağa atmamış diye öldüklerimde eşim pişman olmasın diyeydi ki omu da burda arkadaşlar yanlış buldukları için anladım hata ettiğimi
Nerden açılıyor söylersen açayım oku istersen. Bu mesajdan sonra. Arkadaşım sen ne güzel insansın benim aklıma huzur evi nasıl gelmedi ya. Şu badireler bir gitsin tutup elinden götüreceğim. Gidelim onların elini öpelim be güzel olur ya onlar da mutlu olur gerçekten bizi bağrına basan büyüklerimiz olur. Allah eşinize selamet versin inşallah atlatır. Eşim de çok hastalanmış çok kötü şeyler yaşamış evlilik bir nebze iyileştirmiş sanki onu ben çünkü onun iyi olduğunu hissediyorum huzurlu olduğunu. Yani oda baya çekerek gelmiş ama şükür bu kadar şey onu sağlam tutmuş yine de.Profilin kapalı olduğu için göremedim ailenle ilgili konuyu.Sen ne kadar yapmışsın bilmem ama eşin ailesine karşı üstüne düşeni yapmış gibi duruyor.Bazı insanlar aileden yana şanssızdır sizde onlardansınız demek ki yapacak birşey yok.Benim eşimin aileside var ama yok gibi...Ne aile olmayı bilmiş ne bir değer verilmiş ona ne akrabadan haberi olmuş ne dosttan birsürü takıntısı huyuda cabası...Eşinizin bunca şeyi yaşamasına rağmen sağlam bir psikolojiye sahip olmasına Maşallah dedim.Diyorum ya eşimin birçok sorunu var ve dönem dönem ne yapacağım diye düşünüyorum... Çevre dost edinin büyük olsun derseniz illa huzur evine gidin öyle ilişkiler kurun aklıma başka birşey gelmedi başka...
Eşinizi büyüten nine ve dedenin bir şeye ihtiyacı olursa ilgilenirseniz. Onun dışında size zarar verecek kişilerle görüşmeniz mantıklı mı sizce? Kendi elinizle yuvanıza zarar veriyorsunuz. Zaten siz görüşme dediğiniz anda kıymete biner onlar. Müdahil olmayın
Konunun linkini bana özelden atarsan görürüm.Tabi kişiliklede alakalı benim eşim hep hayata olumsuz bakan biri geçende çamaşır makinasına taktı.Sesi eskisi gibi değilmiş bozulabilirmiş falan filan gerçekten çok sıkıldım takıntıları dan sese kokuya birçok şeye...Ev yol üstünde geçen arabanın sesinden rahatsız daha ne diyebilirim ki...Bende eşimin arkasında doğru düzgün bir ailesi yok diye vazgeçmedim ama onun bu huyları beni hasta etmese iyi...Nerden açılıyor söylersen açayım oku istersen. Bu mesajdan sonra. Arkadaşım sen ne güzel insansın benim aklıma huzur evi nasıl gelmedi ya. Şu badireler bir gitsin tutup elinden götüreceğim. Gidelim onların elini öpelim be güzel olur ya onlar da mutlu olur gerçekten bizi bağrına basan büyüklerimiz olur. Allah eşinize selamet versin inşallah atlatır. Eşim de çok hastalanmış çok kötü şeyler yaşamış evlilik bir nebze iyileştirmiş sanki onu ben çünkü onun iyi olduğunu hissediyorum huzurlu olduğunu. Yani oda baya çekerek gelmiş ama şükür bu kadar şey onu sağlam tutmuş yine de.
Çok uzun yıllar önce böyle bir haber yapılmıştı, aynı kişi mi acaba?
Ben görüşmeyin demiyorum. Nihayetinde onlar büyütmüş, ortada birakmamislar Allah razı olsun. Tabii ki vefa borcu olsun. Sadece yapış yapış bir ilişki için ısrar etmeyinEvleri maaşları var dul bir teyzesi var oda yanlarında bakıyor anne babasına yani onlar iyi durumda biliyoruz. Hayır mantıklı değil yersiz vicdan gereksiz bir konuydu zaten daha da açmam bitti o konu eşimle. Yok görüşme diyecek duruma da gelmedi mevzu zaten o istemiyor
Ikı tane yetıstırme yurdunda büyümüş tanıdıgım var evlenmısler dört tane cocukları var akraba bı nenelerı vardı o da pek iyi degıldı. Kalabalık bır aıle olursunuz ılerde. Kımseye ıhtıyacınız yok bırbırınıze yetersınız. Komsunuz olur arkadasınız olur dogum kırkulacak bırsey degıl akrabanın yanında olmamısı daha ıyı esınle herseyı halledersınız. Sürıyeden gelen annesını babasını kaybeden hıc akrabası kalmayan onlarca ınsan var. Akraba olmaması daha ıyı. Israr etme torunlarını sevıyorsa onlar ulasırlarevet ne yazıkki kendisi de diyor nerden tutsam elimde kalıyor ben mutluyum evimde bu mutluluğu bozmak için niye çabalayayım diyor. beni yanlış anlamayın meraklı değilim ama benim ailem de bana ailelik yapmadı onun ailesi gibi kötü değil ama bana hiç ailelik yapmadılar. çocuğumuz olunca kime gideceğiz kimle akraba olacağız. teyze amca dede nine sormayacakmı bu çocuklar
Konunun linkini bana özelden atarsan görürüm.Tabi kişiliklede alakalı benim eşim hep hayata olumsuz bakan biri geçende çamaşır makinasına taktı.Sesi eskisi gibi değilmiş bozulabilirmiş falan filan gerçekten çok sıkıldım takıntıları dan sese kokuya birçok şeye...Ev yol üstünde geçen arabanın sesinden rahatsız daha ne diyebilirim ki...Bende eşimin arkasında doğru düzgün bir ailesi yok diye vazgeçmedim ama onun bu huyları beni hasta etmese iyi...