- Konu Sahibi pamukprensler
Arkadaşlar bende 4,5 ay önce doğum yaptım ve hala regl görmedim.ne zaman görmeye başlanıyo, ne zaman gelir.tabi ben emziriyorum ama
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kucağındaki bebeğe kıyabiliyorsan ona da kıy.aynı şey çünkü.ikiside can ve ikiside bebek.eğer hamileysen sakın aldırma.dünyada nasibi varmış.baştan düşünecektiniz.iki dk zevk yaşarken faturasını bi damla bebeğemi keseceksiniz.resmen cinayet.ha büyük ha küçük.can yine aynı can.insan evladına nasıl kıyıyor anlamıyorum.kürtaj olanları lanetliyorum.katil olacaksınız resmen.hemde öz evladınızın.
lütfen okuyun..arkadaşlar bende zor durumdayım içim kafam kalbim bulanık bebeğim daha 6 aylık ve eşimin sorumsuzluğu yüzünden, tabi benim payımda büyük 6 haftalık hamileyim..burda kimsem yok eşim deseniz hafta sonu tatili bile yok zaten tek başıma herşeye yetişicem diye kafayı yedim oğlum da öyle uslu bir bebek değil..kayınvalidem bana yakın ama kızının çocuğuna bakıyor o çalışsın kendine evler arabalar alsın diye benim bebeğimede yürümeye başladıktan sonra bakabilirmiş yaramazmış benim oğlum diğer torunu gibi uslu değilmiş diye..ve hamile olduğumu öğrendiklerinde hepsi bir olup aldırmama kesin gözüyle yaklaştılar aksi durumu düşünmeyi bırak aldırdıktan sonra üzülme olasılığımı bile göz ardı ettiler..eşime gelince -bakabilirim diyosan doğur- diyor..yani kendini çoktan saf dışı etti bile zaten bi faydasını görmedim hamileliğimde de sonrasında da 4 ay salonda kaldım sırf beyefendi rahat etsin diye..şimdi de o kadar rahatki gün aldım 2gün sonra aldırmaya gidicem bebeğimi ve (midem bulanıyor dediğimde) onun tepkisi-hayırlısıyla şu işi halletsekte rahatlasak-diyor annemler burda olsa kesinlikle doğururdum ama maddi olarak oğlumun masraflarına anca yetişiyoruz doğurursam ikisinede haksızlık edicekmişim gibi geliyor..ne ondan vazgeçmek istediğimden eminim nede doğurmak istediğimden..???????????????????????????????????????????????????daha binlerce soru var kafamda..
pamukprensler bu arada hayırlısı olsun lütfen dikkat et ikilemde kalmak hemde yeni doğurduğun ve henüz doğmamamış çocuklarının arasında kalmak çok acı
üzülerek söylüyorum önümdeki tek çare olduğunu düşündüğüm şeyi yaptım..çok üzgünüm ama kimse kimsenin ne yaşadığını hangi şartlarda yaşadığını bilmezzzz zaten bozuk olan psikolojimin iyice kötüleşmemesi için hakaret içeren yorumlar yapmayın lütfen..ben bu çocuğu aldırdım onu ve kardeşini her açıdan maddi manevi en çok ta sevgi ilgi yönünden mahrum eksik ve istekleri içinde kalmış çocuklar olmaması için yaptım..pişmanlık üzüntü vicdan azabı ve daha ne varsa hepsini yeterince yaşıyorum merak etmeyin ve son olarak kimseyi kınamayın büyük konuşmayın başınıza gelir tecrübeyle sabit..benim başıma geldi