• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben hapı yuttum galiba!!

kucağındaki bebeğe kıyabiliyorsan ona da kıy.aynı şey çünkü.ikiside can ve ikiside bebek.eğer hamileysen sakın aldırma.dünyada nasibi varmış.baştan düşünecektiniz.iki dk zevk yaşarken faturasını bi damla bebeğemi keseceksiniz.resmen cinayet.ha büyük ha küçük.can yine aynı can.insan evladına nasıl kıyıyor anlamıyorum.kürtaj olanları lanetliyorum.katil olacaksınız resmen.hemde öz evladınızın.

kucağındaki bebeğe kıyabiliyorsan ona da kıy.aynı şey çünkü.ikiside can ve ikiside bebek.eğer hamileysen sakın aldırma.dünyada nasibi varmış.baştan düşünecektiniz.iki dk zevk yaşarken faturasını bi damla bebeğemi keseceksiniz.resmen cinayet.ha büyük ha küçük.can yine aynı can.insan evladına nasıl kıyıyor anlamıyorum.kürtaj olanları lanetliyorum.katil olacaksınız resmen.hemde öz evladınızın.

bir zahmet önceki sayfaları okusaydınız da ondan sonra incilerinizi dökseydiniz........alsanaalsanasmile

üzülerek söylüyorum önümdeki tek çare olduğunu düşündüğüm şeyi yaptım..çok üzgünüm ama kimse kimsenin ne yaşadığını hangi şartlarda yaşadığını bilmezzzz zaten bozuk olan psikolojimin iyice kötüleşmemesi için hakaret içeren yorumlar yapmayın lütfen..ben bu çocuğu aldırdım onu ve kardeşini her açıdan maddi manevi en çok ta sevgi ilgi yönünden mahrum eksik ve istekleri içinde kalmış çocuklar olmaması için yaptım..pişmanlık üzüntü vicdan azabı ve daha ne varsa hepsini yeterince yaşıyorum merak etmeyin ve son olarak kimseyi kınamayın büyük konuşmayın başınıza gelir tecrübeyle sabit..benim başıma geldi

pamukprensler bu arada hayırlısı olsun lütfen dikkat et ikilemde kalmak hemde yeni doğurduğun ve henüz doğmamamış çocuklarının arasında kalmak çok acı

lütfen okuyun..arkadaşlar bende zor durumdayım içim kafam kalbim bulanık bebeğim daha 6 aylık ve eşimin sorumsuzluğu yüzünden, tabi benim payımda büyük 6 haftalık hamileyim..burda kimsem yok eşim deseniz hafta sonu tatili bile yok zaten tek başıma herşeye yetişicem diye kafayı yedim oğlum da öyle uslu bir bebek değil..kayınvalidem bana yakın ama kızının çocuğuna bakıyor o çalışsın kendine evler arabalar alsın diye benim bebeğimede yürümeye başladıktan sonra bakabilirmiş yaramazmış benim oğlum diğer torunu gibi uslu değilmiş diye..ve hamile olduğumu öğrendiklerinde hepsi bir olup aldırmama kesin gözüyle yaklaştılar aksi durumu düşünmeyi bırak aldırdıktan sonra üzülme olasılığımı bile göz ardı ettiler..eşime gelince -bakabilirim diyosan doğur- diyor..yani kendini çoktan saf dışı etti bile zaten bi faydasını görmedim hamileliğimde de sonrasında da 4 ay salonda kaldım sırf beyefendi rahat etsin diye..şimdi de o kadar rahatki gün aldım 2gün sonra aldırmaya gidicem bebeğimi ve (midem bulanıyor dediğimde) onun tepkisi-hayırlısıyla şu işi halletsekte rahatlasak-diyor annemler burda olsa kesinlikle doğururdum ama maddi olarak oğlumun masraflarına anca yetişiyoruz doğurursam ikisinede haksızlık edicekmişim gibi geliyor..ne ondan vazgeçmek istediğimden eminim nede doğurmak istediğimden..???????????????????????????????????????????????????daha binlerce soru var kafamda..

aldırma canım kendine güven 1 kaç yıl zorlanırsın ama ikisi bir büyür oynarlar sende rahatlarsın sonuçta eşin 2-3yıl sonra bebek isterse çok üzülürsün eşini ikna etmeye çalış bizim bebeğimiz nasıl kıyarız de günah de suçlu önlemini başta almayanlar çünkü bebeğin ne suçu var Allah vermiş yeterki sen güçlü ol herşey hallolur

pamukprensler bu arada hayırlısı olsun lütfen dikkat et ikilemde kalmak hemde yeni doğurduğun ve henüz doğmamamış çocuklarının arasında kalmak çok acı

canım geçmiş olsun, üzülme diyecem ama boşyere olacak biliyorum.her işte bir hayır vardır allah affetsin bütün günahlarımızı ve yavrularımızı bize bağışlasın......senağlama

önceleri doğacak bebek dünyada birtakım sıkıntılarla karşılaşacaksa kürtajı gerekli görüyordum. hatta ablam, doğum yaptıktan hemen sonra hamile kalınca doğurmaya karar vermiş ve tarafımdan eleştirilmişti. ta ki bir gün kürtaj görüntülerini izleyene kadar... şimdi kürtaja kesinlikle HAYIR diyorum... cinayet benzetmlerinizi doğru buluyorum. eşiniz de olsa birtakım lüzumsuz, tatsız insanların lafıyla bebeklere kıyılmamalı. başından tedbiri alınmalı.

bu arada...

pamukprensler, hamilesin diye tedirgin oldum ve hamile olmadığına sevindim. ama hamile olsaydın da "doğur" derdim.

üzülerek söylüyorum önümdeki tek çare olduğunu düşündüğüm şeyi yaptım..çok üzgünüm ama kimse kimsenin ne yaşadığını hangi şartlarda yaşadığını bilmezzzz zaten bozuk olan psikolojimin iyice kötüleşmemesi için hakaret içeren yorumlar yapmayın lütfen..ben bu çocuğu aldırdım onu ve kardeşini her açıdan maddi manevi en çok ta sevgi ilgi yönünden mahrum eksik ve istekleri içinde kalmış çocuklar olmaması için yaptım..pişmanlık üzüntü vicdan azabı ve daha ne varsa hepsini yeterince yaşıyorum merak etmeyin ve son olarak kimseyi kınamayın büyük konuşmayın başınıza gelir tecrübeyle sabit..benim başıma geldi

Naapalım, üzülme canım. :teselli:İnşallah eşinle ikinizin istediği, daha uygun bir zamanda tekrar bir bebeğiniz daha olur belkiolumunekankayizsmile

melikenin dediği gibi kimse kimsenin ne yasadığını bilemez.,,Üzülme arkadasım,eminimki sartlar baska olsa bebeğinden asla vazgecmezdin.Sana yardımcı olmayan eşin cok daha suclu bence.Şu an zaten hassas bir dönemdein,lutfen artık bu konuyu düşünmemeye çalış ki,bebeğin stresinden etkilenmeinKeske en basında korunsaydın ama olmuş bir hata.Bundan sonra cok dşkkat et.unutma bebeğini aldırdın ama sana bu konuda yardımcı olmayanalarda suclu.eşin,kayınvaliden vs vsss..

ha birde bir arkadas lanetliyorum falan demiş.Bu nasıl bir laftır yaa.Lanetleme yetisini kim verdi ona sasıyorum.Nasıl yapılıyor o lanet bir anlatsın bakayım..Tövbe tövbe ..

Sen kendini uzme,sadece Allah'a dua et ve af dile.O çok affedicidir,lanetten bahseden kullarının aksine..

ben ve benim gibiler evlat evlat diye yanarken böyle kürtaj düşünceleri canımı acıtıyor. Olmaması Allahtan ama oluyoken tedbir almayıp sonrasında aldırmak yanlış
konu sahibi arkadaş hamile olmamana sevindim umarım tedbirli davranıp bir daha böyle üzüntüler yaşamazsın

arkadaşlar destekleriniz için gerçekten teşekkür ederim buna ihtiyacım vardı ve şunu bilinki şartlarım az daha elverişli olsa asla vazgeçmezdim bebeğimden bunu kendi rahatım için yapmadım:1no2: ayrıca bu kararı verirken çocuk için yanıp tutuşan insanları da düşündüm bunun için Allahım beni cezalandırırmı bilmiyorum ...:1no2:

içim acıdı bebeğine, dicek başka bişey bulamıyorum

Son düzenleme:
Back