Ben haksız mıyım?

Eşiniz herseyini paylasmayi severmi? Maddiyata hiç değer vermiyormu? Benim eşimin ağzı yanmış kesinlikle kimseye vermez

Maddi acidan da, komsu oglunun guvenligi acisindan da, malcılık olarak goruyorsaniz da, manevi olarka rahatsizsaniz da haklisiniz.

Ama esiniz anlamiyorsa da birakin, ne hali varsa gorsun. Bi insanin zorla aklini basina getiremezsiniz.

siz haklisiniz gayette.eşinizin israrla boyle sıkınti bir tipe motorunu vermesinj anlamis degilim.hemde cocugun ailesi istemezken. esiniz baskı altinda olabilirmi

Motoru vermesi cok sacma odunc araba bile vermemek lazim o sizi bencillikle sucluyorsa sizde onu akilsizlikla suclayin bu oyle bir hareket cunku. Bisey olsa ne yapacak nasil hesap verecek insanlar arac bile vermiyor kotor daha tehlikeli kendisi maddiyati dusunmuyorsada kendini cok zengin saniyor heralde

Yok diretmedim ama artık tartışmalarda halı mıyım haksız mıyım anlayamaz seviyeye geldim. Çünkü ne dersem diyim beni anlamıyor. Bencillikle suçladı mesela. Ne alakası var bununla
Motorla komşunun oglunun başına birşey gelse ilk suclanilacak olan eşiniz olacak, motorun sahibi olarak, uyarildigi halde motorunu verdiği icin.

Bazin insanlarin ama agirlikli olarak erkeklerin zekasi bazi konularda gelişmiyor mu desem, basmıyor mu desem bilemedim.
Yapilan isin iyi/kötü oluşunu,
enini sonunu dusunmeden,
bir şeyleri yaşayıp, tecrübe edince anlayabiliyorlar yapilmasi yada yapilmamasi gerektiğini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…