selam kızlar dedimya bi kadınla msnede cıvık cıvık konuşmasına çok denk geldim en son kadını sildim diye oturuyordum içimemi doğdu nedir hiç bakmam tlf msj geldi abdullah adında biri ama güzel söz yazmış içime bi kuşku doğdu eşim mutfakta iken aradım özeldenki ses bayana ait sonrada olan oldu bağırdım çağırdım oda yakama yapıştı bende onun yakasına yapıştım etmediğim laf kalmadı kaynanamlar yoktu bağırışlarımız komşular felan hep duymuş eltim girdi aramıza ayırdı ertesi gün kayınpeder ve kaynanam benimle görüştü ben tencereyi tıkırdatıyormuşum karıştırmasam msneyi tlfonu hiç bişey olmazmış böylede kavga çıkmazmış benim yüzümden oğullarıda kötü olmuş oğullarına güveniyorlarmış öyle bişey yapacak insan değilmişben bağırmışım oyüzden dayak yemişim susmam gerekirmiş bende sadece siz nasıl insanlarsınız anlayamadım sizi bi kerede oğlunuzun yaptığından utanın o yaptığı için değil ben baktığım için kabahatliyim öylemi dedim sizede diyecek bişeyim yok hepinizi allaha havale ediyorum dedim çıktım odama kaç sat ağladım bilmiyorum zaten eşim boğazımı felan sıktıydı bütün boğazlarım morluk içinde boğazımda acıyor yanma var allahım bana sabır evrsin artık eşimden nefret ediyorum daha evlendiğim11ay oldu yazık ya ben onun için ta ist geldim anamı babamı toprağımı bırakıp geldim aldatılmayı hak edecek ne yaptımki ben her istediğinde yattım şu zamanda kaç kadın vardır hem elti hem görümce hem kaynana ile aynı evi paylaşan seni sevdiğim için çektim onları geldim yanına bumu benim hakkım şimdi sessizim konuşmuyorum araştırıyorum kızlar kendimi garantiye aldığımda bitiricem artık çekilcek gibi değil çünkü kaldıramıyorum artık tüketti benide sevgimide