• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben Evliyim Ama Kocam Yok Kulübü

selamlar kızlar...nasılsınız görüşmeyeli?açıkçası tinkimi gittiğinden bu yana buraya birşeyler yazmak istemiyorum...çok özledim arkadaşımı...

gel canım her zaman kapılarımız acık sizlere yalnız eşlerinizle kötü olmayın bura yüzünden sonra insan kendini sucluyor günlerce

kızlar site açıldı gözümüz aydın hadi toplaşalımm

kızlar yarın yolcuyum allah kısmet ederse epey bir süre aranızda yokum kendinize iyi bakın hepizie kucak dolusu sevgiler

ben nasıl ayrılacağım annemgili cok özledim ama canım arkadaslarım sizlerden ayrı kalacağım günler geliyor aklıma artık buldugum internete girmeye calışırım kk icin

33asdie.jpg

cnm yapma ya niye bukadar kendin ezdiryosun bak bide sana neler yapıyo ve kyınpederın yüzüne nasıl bakıyon cnm ya özelikle eşin idyemiyeceğim insan hiçmi utanmıyor
ailene gelince ailen gerçekten bööyleyse cnm seni baştan atmişlar ne olursa olsun asla birakmmaları gerek seni böyle tek başina nasıl mücadele edeceksın ya ben şaşirdim gerçekten ne diyeceğim bimiyom :1no2:
cnm sanırım mesleğinde var dahane katlanıyon bu insana ailen istemiyosasen kendi ayakların üstünde dur cnm ya lütfen bu kadrda yapma yazık san değılm
bence bide en kısa zamanda destek al cnm alalh emanet :Saruboceq:ol çok öptüm

merhaba bayanlar forum gitti sanmıştım iyi gelmiş bari herkese merhaba şimdiden anneler gününüz kutlu olsun hepinizin anneler gününü kutluyorum frezyacım ben değil onlar utansın yaptıklarına ne diyeyim allaha havale ediyorum şimdi kızlar eşimle baya bi konuştum geçen eltimin yaptıklarından sonra demiştimya size çıktı gitti diye haftasına bi geldi ev araştırıyorum diye şaşırdım ciddimmisin dedim evet ilk iş teklifini değerlendiricem seni kaybetmektense az yerim uz yerim çalışırım çabalarım ama seni kaybedemem dedi inanmicaksınız ama benim ödlek kocam babasına bile ayrılacağız diye söylemiş gecen kayınpederim benimle görüşmeye çalıştı uykum var diye kaötım duydum kaynanamla konuşuyorlardı yuvamızı birliğimizi bozuyorlar felan diye gece eşime söyledim oda ben bi adımı atarken 3defa düşünürüm ben çocuk değilim kararımı verdim dedi bende dedimki ama benden biliyorlar evi yuvayı yıkıyorum gibi düşünüyorlar dedim oda dediki ben çocuk değilim sana kalsam şimdiye kadar çokta ayrılırdım ama ben düşündüm ve bu kararımı verdim açlıkta toklukta zorlukta yanımdaysan sorun yok olay bitti sana biri bişey derse eşim bu konuda konuşmamı istemiyor kararı o verdi de geç dedi bilmiyorum şimdi ilk fırsatta benimle görüşücekler tabi eşimede nasıl iş bulucaz oda belli değil dua edin lütfen bana hepinizi öptüm bye

merhaba bayanlar forum gitti sanmıştım iyi gelmiş bari herkese merhaba şimdiden anneler gününüz kutlu olsun hepinizin anneler gününü kutluyorum frezyacım ben değil onlar utansın yaptıklarına ne diyeyim allaha havale ediyorum şimdi kızlar eşimle baya bi konuştum geçen eltimin yaptıklarından sonra demiştimya size çıktı gitti diye haftasına bi geldi ev araştırıyorum diye şaşırdım ciddimmisin dedim evet ilk iş teklifini değerlendiricem seni kaybetmektense az yerim uz yerim çalışırım çabalarım ama seni kaybedemem dedi inanmicaksınız ama benim ödlek kocam babasına bile ayrılacağız diye söylemiş gecen kayınpederim benimle görüşmeye çalıştı uykum var diye kaötım duydum kaynanamla konuşuyorlardı yuvamızı birliğimizi bozuyorlar felan diye gece eşime söyledim oda ben bi adımı atarken 3defa düşünürüm ben çocuk değilim kararımı verdim dedi bende dedimki ama benden biliyorlar evi yuvayı yıkıyorum gibi düşünüyorlar dedim oda dediki ben çocuk değilim sana kalsam şimdiye kadar çokta ayrılırdım ama ben düşündüm ve bu kararımı verdim açlıkta toklukta zorlukta yanımdaysan sorun yok olay bitti sana biri bişey derse eşim bu konuda konuşmamı istemiyor kararı o verdi de geç dedi bilmiyorum şimdi ilk fırsatta benimle görüşücekler tabi eşimede nasıl iş bulucaz oda belli değil dua edin lütfen bana hepinizi öptüm bye

inan canım senin adına çok sevindim
ben hep derim atalarımız ne güzel söylemiş sabrın sonu selamettir diye.sende sabrettin.inşallah huzurada ereceksin
nihayet eşinde doğruyu gördü anladı canım bundan sonrası kolay hepsi olur.yeterki eşin kararından dönmesin.umarım en yakın zamanda hem ev hemde eşin iş bulur canıma.s

kızlar sihirli deynekmi deydi nedir herşey süper gidiyor düzeliyor eşime bişeyler oldu çaba gösteriyor resmen ya yazılım uzmanlığı kursuna gitmek istiyordu geçen bütcemize uygun bi kurs bulduk ama 1.buçuk ay ist kalmamız gerekiyor bende dedim annemde kalırız yok olmaz kalamam 1.buçuk ay azmı felan dedi ikna edebilirsem bu kursa gidecek sonra ist bi iş bulacak yazılım uzmanlığını okadar aranıyorki inş ikna edebilirim sonrasınaherşey yoluna girer dün kaynanam dediki bizim ev 2katlı işte ayrılmaya kalkarsanız babanızla görüştüm bi kat bi oğlanın diğer kat bi oğlanın bende çatıyı ev yaptırır orda kalırım ama öyle bişey olursa kabul etmem kalıki ne zaman o çatı katı olacak ve gene bi misafirim olsa gelecekler bi bişey alsam bilecekler gene karışırlarmış gibime geliyor oyüzden altlı üstlü oturmak istemiyorum kese ayrı olsa bile gene laf edilir gibime geliyor Allahım çıkış yolu verir inş ist olmak bana çok iyi olacak hem aileme yakın olcam yarın bi gün çocuğum olsa bile annem bakar diye düşünüyorum dua edin kızlar inş ist taşınırız:)

niye kimse yokya herkesin kocası düzeldi galiba ama benimki düzelmez kardeşler oyunmuş hepsi bi dayağı eksikti cuma günü dayağınıda attı şimdi ev ark arıyorum

niye kimse yokya herkesin kocası düzeldi galiba ama benimki düzelmez kardeşler oyunmuş hepsi bi dayağı eksikti cuma günü dayağınıda attı şimdi ev ark arıyorum

ne oldu yine canım
hani düzelmişti eşin ev arıyordunuz.niye dayak attı ki sana canım:jeyyar:
ev arkadaşı niye arıyorsun canım boşanmayamı karar verdin yoksa:uhm:

Back