nerde dinlenmesi:bbo: canım bizimkide o akraba yanın tatil sayanlardanjanetcim inşallah biraz dinlenmişsindir.tatil güzel şey yaaaaaaaaaaaa.
bayan olarak bizim için pek farketmesede.benneyaptımki..hani derizya tatile gittim yoruldum,pikniğe gittim yoruldum gibi.heryerde tüm işle biz ilgileniriz ama erkekler tadını çıkarır sanki evde onlar yoruluyormuş gibi.yoruldum deyincede kızarlar seni gezdirdik yine yaranamadık diye :mymeka: üf ya üf ...işte ben buyüzden kimseyi tanımadığım ve otelde kalacağım tatilleri tercih ediyorum...:dance:
yoksa eşin akrabalarının yanı hiçç çekilmiyor.
bu arada döndüğüne sevindim:sm_cool:
benımde yokkkkkkkk.........
bu gıdıslede hi olmayacak....
nasıl evlıysek))
Yazdıklarınızda kendimi gördüm .Bizde tam terside.İş güç derken gece kızımla uyuyup kalırım.eşimde söylenir bana.Ben bir sorayım eşim belki sizin kulube üye olmak ister.:jeyyar:
güzelim eğer sen bunu farkettiysen hiç durma ve durumu değiştirmeye bak.çünkü karşı tarafın hissettiklerinin hepsi bu blokta bunu yaşayan bir erkekte olsa üzülürüm.bence eşine biraz vakit ayır.onlar çocuk gibidirler bayanlar kadar güçlü yada iradelerine hakim değiller çok çabuk pesederler .en basitinden kendini onun yerine koy ve düşün sen ne kadar üzülürdün diye .bence yol yakınken eşini kazanmaya bak sonradan pişman olma. sevgiyle kal
Canım farkındayım ama elimde değil sabah 7 de kalkıyorum kahvaltı ev temizliği , çocuğu okula bırakıp işe gidiyorum. Yürüyerek işe gidiyorum.AKşam kızımı alıp eve gelip yemek içmek derken gece oluyor ve benim vücudumda takat kalmıyor.Elimde değil. Eşimde benimle beraber kalkıyor oda işe gidiyor ama benim ekstradan ev işlerimde var.Çamaşır, bulaşık.Bunları yapan birisi olsa inan sabaha kadar uyumam..:1shok:
adını değistirdim arkadaslar kulübümüzü moderatör arkadasım konu tekrarı diye kapattı çünki ama bu başlı başına ayrı bir konu aynı evde aynı yatakta aynı koltukta otururken yalnızlık cekmek ayrı dünyalarda yasamak bir cok kadın öyle aslında evli olupta kendini yapayalnız hissetmeksenağlama
insallah bu sefer anlayısla karsılar moderatör arkadasım a.s. ve bizimde bir kulübümüz olur ve bizde yalnız değiliz bizim gibi kadınlarda var diye birbirimize destek oluruz kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?