Ben Evliyim Ama Kocam Yok Kulübü

janet nihayet sesin çıktı.ben kayboldun zannetmiştim de...hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

neyse şaka bir yere söylediklerine aynen katılıyorum.yoksa öbür türlü kemdimizi yiyip bitiriyoruz.erkek milletine birşey olduğu yok..şutarafagitti

yıllık izindeydik canım daha dogrusu esim izinde ben onun pesinde bir aydır yoktum buralarda
ama aklım hep burdaydıkaydirigubbakcemile5

janetcim inşallah biraz dinlenmişsindir.tatil güzel şey yaaaaaaaaaaaa.
bayan olarak bizim için pek farketmesede.benneyaptımki..hani derizya tatile gittim yoruldum,pikniğe gittim yoruldum gibi.heryerde tüm işle biz ilgileniriz ama erkekler tadını çıkarır sanki evde onlar yoruluyormuş gibi.yoruldum deyincede kızarlar seni gezdirdik yine yaranamadık diye :mymeka: üf ya üf ...işte ben buyüzden kimseyi tanımadığım ve otelde kalacağım tatilleri tercih ediyorum...:dance:
yoksa eşin akrabalarının yanı hiçç çekilmiyor.
bu arada döndüğüne sevindim:sm_cool:

merhaba benim eşiminde işi gereği nerdeyse her hafta 2 gün olmuyor. Ben kendime kocalı dul diyorum

nerde dinlenmesi:bbo: canım bizimkide o akraba yanın tatil sayanlardan tatilimiz iki haftası kaynana ve görümceye hizmet ile gecti beyefendi ava gitti balığa gitti :mymeka:bes günüde annemgile ayırdı
nasıl olduysa ben bile hayret ediyorum genelde ben giderim o gelir beni alır kaydirigubbakcemilebir iki gün ancak kalır yanlarında
sorunmu var diyeceksin kesinlikle yok cok iyi anlasır ama kaynana evinde kalırsa kılıbılık o taraflı olur diye düsünüyorlar helede kaynanana ici gider biraz kendilerden fazla kalsak yıllarımız böyle gecti of offffffffffffff

janetcim ozaman sana geçmiş olsun demek lazım galiba. ya her evlilik böyle galiba büyükler derya hep ne kadar uzak okadar iyi diye aynen öyle.bende eşimin memleketindeyim tüm sülalesi burda.bir görümcem var onunda kendi ablamdan hiç farkı yok sağolsun:Saruboceq: annesiyle babasıda 2 sene önce vafat etti.benim problemimde sülalesiyle onalarla birtürlü anlaşamıyorum.aman sende ;uzak akraba onlar diyeceksin ama öyle değil 40 kaynanaya bedeller.kötükedihüso .kendi ailemde şehir dışında eşim de oraya gelmez.(annemle çok iyi anlaşıyorlarda) bizi kapıdan bırakır döner.benimkide böyle bir tatil işte napacaksın idare et gitsin.ailecek tatildede tercihim akrabasız yerler ......bil bakalım niye:1rolleyes:

benimkilerde öyleydi canım ama sonradan ğelen elti kattı ortalığı biraz kızgınım onun icin simdi hic cekilmiyor orası sizin tatil isine sevindim insallah ilerde bizde öyle oluruz
gelelim tatilinizin akrabasız yerlerde yapmanıza bir tahminde bulanayım:asigim: :asigim: Şeniz insallah bunun icindir kaydirigubbakcemile3

selam arkadaşlar bende bu topik açıldığından bu yana ha bugün ha yarın yazayım diyodum şimdi aranıza gelmek kısmetmiş meğer,benim eşimde işi gereği sabah 7 de gidip gece 12 veya 1 gibi işten gelir, zaten evde olsada farketmiyor 3 gün konuşmasam oda konuşmaz o kadar yani hafta sonlarınıda gece geç saatlere kadar arkadaşlarıyla geçirir sadece pazar sabahları evdedir o kadar yani anlayacağınız bende evliyim ama kocam yok...

benımde yokkkkkkkk.........

bu gıdıslede hi olmayacak....

nasıl evlıysek))

sabah 6da ben cıkıyorum evden..

gece 12de o gelıyor eve...

hayırlısı bakalım...

Son düzenleme:
Kızlar bende evliyim ama benimde kocam yok yurtdışında senağlama

Evlendigimden beri vize bekliyorum :1no2:

Benide aranıza alın :teselli:

Yazdıklarınızda kendimi gördüm .Bizde tam terside. İş güç derken gece kızımla uyuyup kalırım.eşimde söylenir bana.Ben bir sorayım eşim belki sizin kulube üye olmak ister.:jeyyar:

Yazdıklarınızda kendimi gördüm .Bizde tam terside. İş güç derken gece kızımla uyuyup kalırım.eşimde söylenir bana.Ben bir sorayım eşim belki sizin kulube üye olmak ister.:jeyyar:

güzelim eğer sen bunu farkettiysen hiç durma ve durumu değiştirmeye bak.çünkü karşı tarafın hissettiklerinin hepsi bu blokta bunu yaşayan bir erkekte olsa üzülürüm.bence eşine biraz vakit ayır.onlar çocuk gibidirler bayanlar kadar güçlü yada iradelerine hakim değiller çok çabuk pesederler .en basitinden kendini onun yerine koy ve düşün sen ne kadar üzülürdün diye .bence yol yakınken eşini kazanmaya bak sonradan pişman olma. sevgiyle kal

merhaba arkadaşlara.s.sizi anlıyorum çünkü bu sıralar bende kendimi çok yalnız hissediyorum:1no2:eşim çok yoğun bu sıralar evin bütün işi ve çocuk bende olunca bende yorgun düşüyorum ve bazen kırgınÇok üzgünüm çoookkonuşmayı özlüyorum geçicidir umarım:1no2:görüşmek üzere sevgiler...

Canım farkındayım ama elimde değil sabah 7 de kalkıyorum kahvaltı ev temizliği , çocuğu okula bırakıp işe gidiyorum. Yürüyerek işe gidiyorum.AKşam kızımı alıp eve gelip yemek içmek derken gece oluyor ve benim vücudumda takat kalmıyor.Elimde değil. Eşimde benimle beraber kalkıyor oda işe gidiyor ama benim ekstradan ev işlerimde var.Çamaşır, bulaşık.Bunları yapan birisi olsa inan sabaha kadar uyumam..:1shok:

seni çok iyi anlıyorum.işin çok zor ama ben seni yargılamıyorum ki zaten haddim değil .ben sadece eşin bıkıp evden uzaklaşabilir yani geç gelebilir ,yada başka şekilde ilgi arayabilir diye sadece seni uyarmak istedim.çevremde ve bu blokta buna benzer okadar çok şey okuyoruzki insanın can dostu sırtından vuruyor.bence bunu bir zorunluluk gibi düşün ve sadece yarım saat olsun ona ayır.nasıl çocuklar için ayakta ölümü sürüklüyorum diyorsak eşin içinde bunu yap bence.:1hug: allah yardımcın olsun güzelim.HAYATTA EN ZOR MESLEK KADIN OLMAKKKKKKKKK. senağlama

benim koca isten ğeldi hemen bir seyler hazırla
anlamadımCADIARZU ya önce sonra anlasıldı beyefendi balıga gidecekmis gene yalnızları oynuyoruz bu gece:çok üzgünüm:

ayyyyyyy
bu akşam kocişim eve geliyor nihayettttttttttt
ama pazartesi gene gidecek
vede ben cumartesi akşamına kadar gene kızım vede oğlumla başbaşa kalacam

canım benim kocam da işi gereği sürekli şehir dşında..en yakın 15 günde görüşüyoruz en kocalı dul benim heralde kulüpte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…