sadem 22 öncelikle cok üzüldüm canim allah sana sabir versin kocanada akil ne diyeyim baska bilmiyorum.cocuk varmi onlar icinde zor olur.kocana soruyomusun nerde kaliyor ne yapiyor o kadar disarida eve gelmiyoda.almanyanin neresindesiniz.öptüm
slm sadem 22 gecmıs olsun oncelıkle sanada sabır dılıyorum.sabaha kadar bekleyıp aglıyorum demıssın cok zor canım bu hıc tepkı vermıyormusun canım dısardan soylemesıde kolay gelır ınsana tabıde ınsan dert sahıbı olur boylede allah yardımcın olsun
duamızda beduamızda tutuyor ama acısını yine biz cekiyoruz insallah akıllanırda bizde bu gibi durumlara sevinmeyiz allah yardımcın olsun canım zor mesele helede ğurbette hic cekilmiyor bu tür kocaların kahrıslm kizlar.bende durumlar hala ayni.adam cikiyor sabaha kadar gelmek bilmiyor.dünde gitti gelmedi.sabaha dar oturdum agladim allaha yalvardim.
sabaha dogru gelirken kaza yapmis.arabasinin tekeri patlamis,baya bi hasar acilmis,arabasinda ohh olsun allah kayil olmuyopr.bi kac hafta öncede diger arabasiyla yapti kaza.ondada baya bi masraf var,simdi ise yeni arabasinda yapti.iki arabasida tamirde allah cikariyo iste.
tepki cok veriyorum.ama sabret deyip duruyor.sabret sabret nereye kadar.bende insanim sonucta.ilgiye,sevgiye ihtiyacim var. senağlama
genelde herkeste aynı sıkayetler aynı evın ıcınde ıkı yabancı durumu( alın bendende o kadar o bılgısayar basında bende mecburen tv ızlıyorum aklı olan evıne ınternet almasın evlılıgı cok kotu etkılıyor bence.ınternetten once daha cok zaman ayırıyoduk bırbırımıze..
erkeklerin hepsi aynı ben zaten geceleri internete giren erkeklerin hiç birine inanamıyorum.gündüzler torbaya mı girdi yani. yaselcim eşinin geceleri bilg.olmasına engel olmaya çalış insanın başına ne gelirse internetten geliyor tatlım. sofra meselesine gelincede ben yemekk saatinde herkesi sofrada isterim bu benim için çok önemlidir.yani dayanamayacağım bir konu allah yardımcın olsun tatlım....
canım senin adına sevindim am yinede tedbiri elden bırakma.çünkü grup oyunlarındada erkekli bayanlı oynuyorlar.kk de okadar çok şey okudumki artık herşeyden huylanır oldum.ama yinede sevindim oyun uynamak zararsız birşey.eşinin ilgisini çekecek birşeyler yap yada nebiliyim onun çok sevdiği yemekleri yap birsüre,yada beraber bir yerler gezmeye oturmaya gidin belki pc den uzaklaşır.seni çoook öpüyorum .
teşekkür ederim canım önerin için eşimin ilgisini çekecek birşey var oda sürekli olmuyor üstelik hamişim gezmeye gidiyoruz ama eve gelir gelmez pcnin başına oturuyor pcnın başındayken doğru dürüst konuşmaz bazen bernde yanında otururum onu seyerederim yaptığı tek şey arada bir beni öpmesi pek konuşmuyor
slm kizlar.pazar günü topladim valizimi ayrilcam dedim esime aradim görümcemi bosaniyorum ben dedim.gelip aldi beni evden bi kac gün evinde kaldim görümcemin.ev aradik bosanacagim icin.bu sirada esimde hep geldi yalvardi yakardi bi diller biseyler.yok dedim artik biktim ayrilcam senden dedim.evimide tutcam nafakamida öde dedim.
sonra büyükler falan yien araya geldi,esim yalvardi agladi yine döndüm eve yanina.bidaha gitmiycem gec gelmiycem seni ihmal etmiycem dedi bakalim nasil sürcek
huylu huyundan vazğecmiyor canım yılların tecrübesi her sene değisirmi acaba diyorum arkama bakınca hic degisen bir sey yok eğer eslerimizi seviyorsak kendimize yeni ugraslar bulup onlara sen benimle hic ilgilenmiyorsun kelimesini dedirtmek o zaman intikam almıs oluruz Çok üzgünüm çoookslm kizlar.pazar günü topladim valizimi ayrilcam dedim esime aradim görümcemi bosaniyorum ben dedim.gelip aldi beni evden bi kac gün evinde kaldim görümcemin.ev aradik bosanacagim icin.bu sirada esimde hep geldi yalvardi yakardi bi diller biseyler.yok dedim artik biktim ayrilcam senden dedim.evimide tutcam nafakamida öde dedim.
sonra büyükler falan yien araya geldi,esim yalvardi agladi yine döndüm eve yanina.bidaha gitmiycem gec gelmiycem seni ihmal etmiycem dedi bakalim nasil sürcek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?