• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben Evliyim Ama Kocam Yok Kulübü

sadem 22 öncelikle cok üzüldüm canim allah sana sabir versin kocanada akil ne diyeyim baska bilmiyorum.cocuk varmi onlar icinde zor olur.kocana soruyomusun nerde kaliyor ne yapiyor o kadar disarida eve gelmiyoda.almanyanin neresindesiniz.öptüm

sagol canim
is konusuyorum deyip gecistiriyor.bu aralar disko,kahve falan aciyolar onlar hakkinda görüsüyormus.ama sabaha kadar hergün ne görüsmesi anlamadim.
m.gladbacha yakin bi yerdeyim canim.düssoldorfada yakinim

slm sadem 22 gecmıs olsun oncelıkle sanada sabır dılıyorum.sabaha kadar bekleyıp aglıyorum demıssın cok zor canım bu hıc tepkı vermıyormusun canım dısardan soylemesıde kolay gelır ınsana tabıde ınsan dert sahıbı olur boylede allah yardımcın olsun

tepki cok veriyorum.ama sabret deyip duruyor.sabret sabret nereye kadar.bende insanim sonucta.ilgiye,sevgiye ihtiyacim var. senağlama

bende buraya üye olacam çünkü eşim işi gereği pazartesi sabah even gidiyor cumartesi akşamı geliyor yanı haftada 2 gece evde oluyor ben 2 çocukla evde yalnızım çocukların derslerı bittiğinde yatıyorlar bense tek başıma kalıyorum geceler bitmek bilmiyor hiç :(((

sadem 22 seni çok iyi anlıyorum ben 7 yıllık evliyim ve her gece eşim 2 saat kadar dışarı çıkar.kahvede arkadaşlarıyla oturup tavla oynuyor.( bu arada kendisi öğretmendir.) her gece çıktığı için huylandım ve birkaç kez takip ettim gerçekten kahvede geçiriyor. bende 6 yaşındaki oğlumla dört duvar arasında ömür tüketiyordum.ama geçenlerde belki okumuşsundur ambargo koydum ve her gece değilde hafta içi 2 gece çıkmasına izin çıktı.geri kalan günlerde evde benimle tavla oynuyor.anlayacağın zor iş tatlım tek başına evde yaşamak.eğer dediği gibi gerçekten iş içinse birsüre daha dayan derim çünkü erkek milleti işleri olunca zaten sitrese giriyor.birde evde dırdır var diye dışarıya kaçmasın.seni kocaman öpüyorum.

slm kizlar.bende durumlar hala ayni.adam cikiyor sabaha kadar gelmek bilmiyor.dünde gitti gelmedi.sabaha dar oturdum agladim allaha yalvardim.
sabaha dogru gelirken kaza yapmis.arabasinin tekeri patlamis,baya bi hasar acilmis,arabasinda ohh olsun allah kayil olmuyopr.bi kac hafta öncede diger arabasiyla yapti kaza.ondada baya bi masraf var,simdi ise yeni arabasinda yapti.iki arabasida tamirde allah cikariyo iste.
duamızda beduamızda tutuyor ama acısını yine biz cekiyoruz insallah akıllanırda bizde bu gibi durumlara sevinmeyiz allah yardımcın olsun canım zor mesele helede ğurbette hic cekilmiyor bu tür kocaların kahrı

tepki cok veriyorum.ama sabret deyip duruyor.sabret sabret nereye kadar.bende insanim sonucta.ilgiye,sevgiye ihtiyacim var. senağlama

haklısın canım ama sabret dedıgıne gore ısı ıcın herhalde gec gelmelerı benım esımde malesf kımı zaman ıs dolayısıyla gec gelmelerı oluyor ve ınsanı cıdırtıyorlar bu sabret lafıyla

genelde herkeste aynı sıkayetler aynı evın ıcınde ıkı yabancı durumu :(( alın bendende o kadar o bılgısayar basında bende mecburen tv ızlıyorum aklı olan evıne ınternet almasın evlılıgı cok kotu etkılıyor bence.ınternetten once daha cok zaman ayırıyoduk bırbırımıze..

arkadaşım çok haklısın al bitanede bende var işten gelir neler yaptın nasıl geçti günün der tabi üstünü değiştirene kadar ondan sonra oturur bilgisayarın başına bende yemek hazırlarım sofrada dakikalarca gelmesini beklerim pcden kafasını kaldırmıyor adam sabahlatra kadar oynadığı oluyor dün akşam küçük bir tartışmamız oldu onu anlatayım dün izinliydi akşam üstü dışarı çıktık neyse geldik yemek hazırladım benimkide pcnin başında sofrayı kurdum sesleniyorum gelmiyor sesleniyorum gelmiyor ben de yedim onun gönlünün olmasınınmı beklicem çok acıktım bide hamişim neyse bi saate yakın oldu gelmedi sofra ortada geldi başladı yemek neden soğuk be adam bi saattir sofra ortada dedim ben yedim sıcaktı senin gönlün olasıya soğudu sinisr oldum işe gitmediği zaman sabahlara kadar pcnin başında olur ben yatarım sabah gözümü bi açarım yanımda koca yok bi bakarım bilgisayar başında geceleri yalnız uyuduğum bile oluytor o yatr ben kalkarım aman aklı olan kesinlikle bilgisayar almasın evine

erkeklerle uğrasması zor bu kadar vurdum duymazlıga birde kavga ederek cevap verirler ama bence yavas yavs tavrını al en azından konusarak bir sınırlama ğetirin hepsinin böyle bir dönemi oluyor insallah seninkide düzene girer yoksa böyle bir hayat gecmezki

cok sasirdim mesajlara...yani inanmasi zor gercekten, evlilik bu mu yani, o zaman evlilik sirf cocuk yapalim diye mi var?

hanımlar benim eşimde evde pek konuşmaz ama sizlerin yazdıklarını okuyunca eşime kızmaz oldum bu kadar ilgisiz değil pcye ondan çok ben bakarım dışarı pek nadir çıkar işe gelirken giderken öpmesem güzel söz söylemesem alınır.aslında dırdır etmesem adam evdede konuşacak belki ama benim konularım ilgisini çekmiyo galiba:roflol:gece çıksın sabaha kadar gelmesin yok canım böyle şeylere dayanamazdım 2 gün üstüste okeye gitsin kızıyorum ben böylelerine allah sabır versin a.s

erkeklerin hepsi aynı ben zaten geceleri internete giren erkeklerin hiç birine inanamıyorum.gündüzler torbaya mı girdi yani. yaselcim eşinin geceleri bilg.olmasına engel olmaya çalış insanın başına ne gelirse internetten geliyor tatlım. sofra meselesine gelincede ben yemekk saatinde herkesi sofrada isterim bu benim için çok önemlidir.yani dayanamayacağım bir konu allah yardımcın olsun tatlım....

erkeklerin hepsi aynı ben zaten geceleri internete giren erkeklerin hiç birine inanamıyorum.gündüzler torbaya mı girdi yani. yaselcim eşinin geceleri bilg.olmasına engel olmaya çalış insanın başına ne gelirse internetten geliyor tatlım. sofra meselesine gelincede ben yemekk saatinde herkesi sofrada isterim bu benim için çok önemlidir.yani dayanamayacağım bir konu allah yardımcın olsun tatlım....

canım internetten pek fazla takılmıyor acayip oyun fanatiği oyun dan kafayı kaldırmıyorÇok üzgünüm çoook

canım senin adına sevindim am yinede tedbiri elden bırakma.çünkü grup oyunlarındada erkekli bayanlı oynuyorlar.kk de okadar çok şey okudumki artık herşeyden huylanır oldum.ama yinede sevindim oyun uynamak zararsız birşey.eşinin ilgisini çekecek birşeyler yap yada nebiliyim onun çok sevdiği yemekleri yap birsüre,yada beraber bir yerler gezmeye oturmaya gidin belki pc den uzaklaşır.seni çoook öpüyorum .:nazar:

Son düzenleme:
canım senin adına sevindim am yinede tedbiri elden bırakma.çünkü grup oyunlarındada erkekli bayanlı oynuyorlar.kk de okadar çok şey okudumki artık herşeyden huylanır oldum.ama yinede sevindim oyun uynamak zararsız birşey.eşinin ilgisini çekecek birşeyler yap yada nebiliyim onun çok sevdiği yemekleri yap birsüre,yada beraber bir yerler gezmeye oturmaya gidin belki pc den uzaklaşır.seni çoook öpüyorum .:nazar:

teşekkür ederim canım önerin için eşimin ilgisini çekecek birşey var oda sürekli olmuyor üstelik hamişim gezmeye gidiyoruz ama eve gelir gelmez pcnin başına oturuyor pcnın başındayken doğru dürüst konuşmaz bazen bernde yanında otururum onu seyerederim yaptığı tek şey arada bir beni öpmesi pek konuşmuyor

slm kizlar.pazar günü topladim valizimi ayrilcam dedim esime aradim görümcemi bosaniyorum ben dedim.gelip aldi beni evden bi kac gün evinde kaldim görümcemin.ev aradik bosanacagim icin.bu sirada esimde hep geldi yalvardi yakardi bi diller biseyler.yok dedim artik biktim ayrilcam senden dedim.evimide tutcam nafakamida öde dedim.
sonra büyükler falan yien araya geldi,esim yalvardi agladi yine döndüm eve yanina.bidaha gitmiycem gec gelmiycem seni ihmal etmiycem dedi bakalim nasil sürcek

sadem 22 hadi kolay gelsin canım.bence iyi yapmışsın arada bir diş göstermekde lazım yani..:oklava:

teşekkür ederim canım önerin için eşimin ilgisini çekecek birşey var oda sürekli olmuyor üstelik hamişim gezmeye gidiyoruz ama eve gelir gelmez pcnin başına oturuyor pcnın başındayken doğru dürüst konuşmaz bazen bernde yanında otururum onu seyerederim yaptığı tek şey arada bir beni öpmesi pek konuşmuyor

ben internette oynuyor zannetmiştim ozaman boşver sıkma canını okadar. konuşmamasına gelincede o zaman sen onu konuştur.oyunu öğrenmek istermiş gibi sorular sor.. evliliğin yüzde sekseni zaten oyun oynamak rol yapmak değilmi.göster oyunculuğunu belki sorularından bıkarda pc den kalkar.Şeniz

Son düzenleme:
slm kizlar.pazar günü topladim valizimi ayrilcam dedim esime aradim görümcemi bosaniyorum ben dedim.gelip aldi beni evden bi kac gün evinde kaldim görümcemin.ev aradik bosanacagim icin.bu sirada esimde hep geldi yalvardi yakardi bi diller biseyler.yok dedim artik biktim ayrilcam senden dedim.evimide tutcam nafakamida öde dedim.
sonra büyükler falan yien araya geldi,esim yalvardi agladi yine döndüm eve yanina.bidaha gitmiycem gec gelmiycem seni ihmal etmiycem dedi bakalim nasil sürcek

allah yardımcın olsun ama huylu huyundan vazgeçmez iyi bir derse ihtiyacı var bence senin eşinin:1no2:ne olursa olsun fazla taviz verme bence biraz akıllansına.s

huylu huyundan vazğecmiyor canım yılların tecrübesi her sene değisirmi acaba diyorum arkama bakınca hic degisen bir sey yok eğer eslerimizi seviyorsak kendimize yeni ugraslar bulup onlara sen benimle hic ilgilenmiyorsun kelimesini dedirtmek o zaman intikam almıs oluruz Çok üzgünüm çoook
en güzel vakit gecirtecek seyler ise eger cocugunuz yoksa bir tane yapın :emir_bebek:
yok ben ugrasamam derseniz cok ğüzel kurslar var inanın stres attırıyor hem yeni arkadas yeni muhabbet yeni konu helede kurs gibi yerlerde herkes ayrı seylerden bahsedecegi icin bol sohbetkaydirigubbakcemile5 inanın eve geldiginizde bana karısmasada islerimi yapsam biraz dinlensem diyeceksiniz benim aklıma baska bir sey ğelmiyor
boşa kocayı demekle olmuyor erkeklerin bir cogu böyle cünki :delphin:

Back