kızlar nerdesiniz hiç sesiniz çıkmıyor
bakın dua edin eşiniz televizyon seyretsede
yanınızda benimki hep uyuyor mirmirmirmirmirmirmirmirÇok üzgünüm çoook
bende öyleyim esimin memleketindeyiz kimse yok ailemden yanımda ağzından bir sey kacırsan ğünlerce lafı oluyor kayınvalideğillede konusulmuyor bu yüzden cok sıkıldım artık her ğün okadar monotonki hayat kendindede tık yok konustugu kelimeler sabit
ben geldim
yemekte ne var
cayı demledinmi
ben yatmaya ğidiyorum
konusuyoruz bazen inkar etmemek lazım cocuklar söyle yaptı böyle oldu ama tek ben konusuyorum basını sallıyor öyle bazen ğıcıklık olsun diye sordugum soruya ben cevap veriyorum o zaman azcık ilğilenmis oluyor yaptığının farkında ama heralde yapı meselesi
bende öyleyim esimin memleketindeyiz kimse yok ailemden yanımda ağzından bir sey kacırsan ğünlerce lafı oluyor kayınvalideğillede konusulmuyor bu yüzden cok sıkıldım artık her ğün okadar monotonki hayat kendindede tık yok konustugu kelimeler sabit
ben geldim
yemekte ne var
cayı demledinmi
ben yatmaya ğidiyorum
konusuyoruz bazen inkar etmemek lazım cocuklar söyle yaptı böyle oldu ama tek ben konusuyorum basını sallıyor öyle bazen ğıcıklık olsun diye sordugum soruya ben cevap veriyorum o zaman azcık ilğilenmis oluyor yaptığının farkında ama heralde yapı meselesi[/QUOTE
hihoyyyt aynı durum benimde başımda seni çok iyi anlıyorum .boşverrrrrrrr.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?