Ben Evliyim Ama Kocam Yok Kulübü

bende bu külübe üye olmak istiyorum
benim eşim gelir yemek bazen yer bazen yemez oğluyla oynar ve sonra bilgisayarın başına benimle konuşmak onun için sadece kızıp bağırmaktan ibaret
bıktım artık bu hayat nasıl geçer böle
düzeltmek için çabaladığımda 2 gün ii oluyo sonra gene aynı uğraşmaktan yoruldum

ben 13 yıldır uğrasıyorum ama düzelmiyor en ğüzeli onlardan beklenti icerisine ğirmeden bir hayat sürmek yoksa her ğün cok daha sıkıcı oluyor

değişmez kızlar değişmez insan yedisinde neyse yetmişindede aynı
tecrübe konuşuyor 18 senekik evliyim değişmiyor hani derler ya
ya bu deveyi güdücez ya bu diyardan gidicez başka çare yokkkk:mymeka::mymeka:

kızlar nerdesiniz hiç sesiniz çıkmıyor
bakın dua edin eşiniz televizyon seyretsede
yanınızda benimki hep uyuyor mirmirmirmirmirmirmirmirÇok üzgünüm çoook

ya benimki hic yanimda sayilmaz tek tv izlese uyusa ona bile raziyim.sabah 6 da ise gider sonra yemek yemege ugrarsa ugrar biraz uyur ve sonra gider :a015: sabaha kadar gelmez.benimkisi daha vasat bi durum :1no2:

sadem 22 üzülme canım napalım birgün inşallah yoluna girer
düzelirsiniz üzülme canım benim yaa :1hug::1hug:

benim eşimde çok iyidir her dediğimi yapar kırmaz beni ama eve gelir yemekten sonra 2 küçük ogluşumuz var onlar hemen uyuduktan sonra oda yatar sohbet felan yok. monoton adam

Slm kizlar bunlardan her evde bulunuyor demekki:roflol:.benim esim son iki senedir zivanadan cikti isten geliyor yemegini yiyiyor tv basina bende konusuyorum basinda durmadan beni dinlermis gibi yapiyor sonra uyuya kaliyor ve ben bu durumdan biktim:çok üzgünüm:ustelık burda ben cocuklarımla yalnız basıma yasıyorum cunkı arkadas felanda yok onun yuzunden burda duruyoruz ve burası yasanması cok zor bıryer(suudı arabıstan)tatıle kadar sabredıcem ama bu sekılde surduremem benı bunalıma sokuyor duzelmezse bıter :çok üzgünüm:

bende öyleyim esimin memleketindeyiz kimse yok ailemden yanımda ağzından bir sey kacırsan ğünlerce lafı oluyor kayınvalideğillede konusulmuyor bu yüzden cok sıkıldım artık her ğün okadar monotonki hayat kendindede tık yok konustugu kelimeler sabit
ben geldim
yemekte ne var
cayı demledinmi
ben yatmaya ğidiyorum
konusuyoruz bazen inkar etmemek lazım cocuklar söyle yaptı böyle oldu ama tek ben konusuyorum basını sallıyor öyle bazen ğıcıklık olsun diye sordugum soruya ben cevap veriyorum o zaman azcık ilğilenmis oluyor yaptığının farkında ama heralde yapı meselesi

COK ZOR AARKADASIM BASKA BIR MELEKETTE TEK BASINA KALMAK:çok üzgünüm: SENDE BENIM GIBISIN AMA HIC OLMAZSA KAFAN BOZULSA CEKER KAPIYI SBIRAZ DOLASIR ACILIRSIN AMA BURDA OYLE DEGIL KIZDIGIN ZAMAN CIKP GIDEMIYORSUN KAFANA GORE INSANI BITIRIYOR BURASI COK BUNALDIM ALLAH SONUMU HAYRETSIN:çok üzgünüm:

arkadaşlar benım eşimde cok konuşmaz oyle kotulugu yoktur ama kendı halındedır bende tam tersıyım çok konusurum sureklı onunla ılgılenırım abzen kızarım bır daha takmıyacam bende ılgılenmıyecegım ama bakıyorum olmuyor ınanın bazen işe gönderırken gule gule hayatım derım ses cıkmaz bende onun yerınde konusurum allah ısmarladık bıtanem derım kendıme sonr4a bı sırıtır işte öyle ıdare edıyoruz bakalım

genelde herkeste aynı sıkayetler aynı evın ıcınde ıkı yabancı durumu ( alın bendende o kadar o bılgısayar basında bende mecburen tv ızlıyorum aklı olan evıne ınternet almasın evlılıgı cok kotu etkılıyor bence.ınternetten once daha cok zaman ayırıyoduk bırbırımıze..

yazına katılıyorum bir ara bırakmıstı ama bu günlerde yine basladı facebook
bununla mücadele etmem zor ğibi geliyor bana

Arkadaslar cok kizgin oldugum ibir anda fazlasiyla abartmisim yazdiklarimi benim asil sorunum burada yasamak esimde kendine gore hakli aslinda kendi isi oldugu icin gec vakitlere kadar calismak zorunda ama facebook felan oyle seylerle ugrasmaz janet canim bu duruma karsi cikmalisin bence ne isi var evli barkli insan sende ac ozaman facabookta bir adres bakalim o normal karsilayacakmi

ugrasmam onunla ben zararlı cıkarım bu oyundan onun sıkılmasını bekleyeceğim olmazsa o zaman devreye ğirerim ve basarırımda bu isi

bende evliyim ve birşehirde tekbaşına oğlumla yaşıyorum.eşim var ama ben pek göremiyorum.kendisi öğrt.ama okulda tüm konuşma yeteneğini bırakıp geliyor.ve sadece onu televizyon izlerken birde uyurken görüyoruz.çoooooook hoş değilmi nedersiniz.tüm öğretmelermi aynı yoksa benimkindemi bir terslik var .çözemedim ben bu denklemi.....

selam arkadaşlar...
beni de aranıza alın. zira benim eşim de şöför.bir var 3 gün yok.geliyo yorgun hemen yatıyor,kalkıyor yemek yiyip duş alıp hadi allahaısmarladık diyor.evin eksiği varmış ,çocuklar özlemişmiş,alınacak verilecek varmış...anlayacağınız var ,evet ben evliyim, ama lazım olunca ortada koca yok:)))

çok yalnızım ama çoook
nasıl şey anlatamam

üzme kendini puntiyea.s. bizimde senden farkımız yok
evdemi değilmi belli değil bedenen burda ama ruhen yok:1no2::1no2::1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…