Slm kizlar bunlardan her evde bulunuyor demekki:roflol:.benim esim son iki senedir zivanadan cikti isten geliyor yemegini yiyiyor tv basina bende konusuyorum basinda durmadan beni dinlermis gibi yapiyor sonra uyuya kaliyorve ben bu durumdan biktim:çok üzgünüm:ustelık burda ben cocuklarımla yalnız basıma yasıyorum cunkı arkadas felanda yok onun yuzunden burda duruyoruz ve burası yasanması cok zor bıryer(suudı arabıstan)tatıle kadar sabredıcem ama bu sekılde surduremem benı bunalıma sokuyor duzelmezse bıter :çok üzgünüm:
ayy arkadaşım allah kolaylık versinn...hani uzak şehirde olsan aynı dili konuşursun arkadaşın olur farketmez ama sen orda diller de farklıı... Neyse kk var da her derdimizi paylaşabilioruz...:enbuyukkk:
eşinin işi dolayısıyla hep orda mı kalıosunuz?
slm arkadasım evet esımın ısı dolayısıyla 9 senedır burdayız yaz tatıllerınde turkıyeye gıdıyorum bıraz abartmısım kızgını bır anımda burdakı arkadasların yazdıklarını okuyunca sukretım aslında esım ve benım sorunlarım buranın yasam sartlarından kaynaklanıyor burası yasanması zor bıryer bazen ınsan dayanamaz hale gelıyor bırde arkadas olayıda yok kafan bozuldumu kapıyı cekıp bıraz dolasayım rahatlayımda dıyemezsın cunkı tek basına gıdılmıyor bır yere esının goturmesı gerekıyor yanı anlat anlat bıtmez
evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım insallah bir ömür dizinin dibinde askım istedigin bir sey varmı Şeniz diyecek bir seyler olurda kocana sen sadece bu bölümü aaaaaa nasıl kocalaraynen tinkimi benimkide yok, bu akşam işten erken çıktı ama tabiki eve gelmedi ayrıca yarın evlilik yıldönümümüz yarın demiyeyim bugün oldu aslında tabiki herzamanki gibi hatırlayacağını bile düşünemiyorum ama belkide hatırlar aman neyse boşver umutlandırmıyayım kendimi...
belinaycım selam canım nasılsın eşin evlilik yıldönümünüzü
hatırladımı merak ettim umarım hatırlamıştır ve güzel geçirmişsinizdir
inşallah bu gününüzü sevgiler canım a.s.a.s.
yok anam nerdeee kızım hatırlattı baba bunu senden beklemezdim bir çiçek bari alsaydın anneme dedi akşama kadar babasının başının etini yedi (parasız avukatım) benim yapamadığımın on katını yaptı babasına hatırlamadığı için.herzamanki gibi normal bir gün geçirdik kutlamadı bile o yüzden bugün içimde bir burukluk var canım sıkkın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?