Ben Evliyim Ama Kocam Yok Kulübü

ayy arkadaşım allah kolaylık versinn...hani uzak şehirde olsan aynı dili konuşursun arkadaşın olur farketmez ama sen orda diller de farklıı... Neyse kk var da her derdimizi paylaşabilioruz...:enbuyukkk:
eşinin işi dolayısıyla hep orda mı kalıosunuz?

kocalı dullar ben gibi nasılsınız bugün :roflol:
benimki malum yine yok sizlerdede durum aynı heralde
ne zaman düzelecek sizce benim hiççççç umudum yok:1no2::1no2:

aynen tinkimi benimkide yok, bu akşam işten erken çıktı ama tabiki eve gelmedi ayrıca yarın evlilik yıldönümümüz yarın demiyeyim bugün oldu aslında tabiki herzamanki gibi hatırlayacağını bile düşünemiyorum ama belkide hatırlar aman neyse boşver umutlandırmıyayım kendimi...

slm arkadasım evet esımın ısı dolayısıyla 9 senedır burdayız yaz tatıllerınde turkıyeye gıdıyorum bıraz abartmısım kızgını bır anımda burdakı arkadasların yazdıklarını okuyunca sukretım aslında esım ve benım sorunlarım buranın yasam sartlarından kaynaklanıyor burası yasanması zor bıryer bazen ınsan dayanamaz hale gelıyor bırde arkadas olayıda yok kafan bozuldumu kapıyı cekıp bıraz dolasayım rahatlayımda dıyemezsın cunkı tek basına gıdılmıyor bır yere esının goturmesı gerekıyor yanı anlat anlat bıtmez

allah yardımcın olsuna.sbende kendimi yalnız hissediyordum ama yanılmışım hiç oralar gelmemişti aklıma:1no2:şükür türkiyede ve böyle bir memleketteyima.sseviyorum ülkemi cennet gibi her köşesi en kısa zamanda dönersiniz inşallaha.sa.s.

evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım insallah bir ömür dizinin dibinde askım istedigin bir sey varmı Şeniz diyecek bir seyler olurda kocana sen sadece bu bölümü aaaaaa nasıl kocalar varmıs diye ziyarete ğelirsin ..........kaydirigubbakcemile3

ya kocaları olanlar sıcacık yataklarında bizim gibiler saat nerdeyse 3 olmus buralarda of offfffffff kendimi hatırladım birden bire tinkimi hani bir kendimi sanıyordum yalnız buralarda oldugunu bilsem gelmezmiydim

yok anam nerdeee kızım hatırlattı baba bunu senden beklemezdim bir çiçek bari alsaydın anneme dedi akşama kadar babasının başının etini yedi (parasız avukatım) benim yapamadığımın on katını yaptı babasına hatırlamadığı için.herzamanki gibi normal bir gün geçirdik kutlamadı bile o yüzden bugün içimde bir burukluk var canım sıkkın.

tinkimi belinay merhaba melek anneleri
baın sizi burdada buldum:roflol:
belinaycım eşinin yıldönümünüzü hatırlamamasına üzüldüm ama boşver öoğu erkek böyle şeyleri önemsemez benimkide öyle
tinkimi sen niye eşinden şikatyetçisin kız çok mu ilgisiz
aslında benimkide öyle çok ilgili kibar bir erkek sayılmaz ama burdaki bazı arkadaşların yazdıklarını okuyunca halime şükrettim diyebilirim
eşim sevdiğini pek söylemez ama bunu hareketleriyle belli eder dışarı işi pek yoktur bizimle gezmeyi çok sever azda olsa sohbet edebiliyoruz
ama belinaycım benimkide öyle özel günleri hiç önemsemez ben söylerim dır dır ederim kaçgün sonra bana hediye alırkaydirigubbakcemile3
sende eşini rahat bırakma seni kutlayana ve hediye alana kadara.salışmasınlar böyle demi:roflol:

canım ya takma kafana üzme kendini bakalım benimki hatırlıycakmı
bizimde aralık 15 te hiçççç sanmıyorum ama üzülsekte kırılsakta yok çare
offfffffffff ki ne offfffffffffffffff :mymeka::mymeka:
kıyamam senin o güzel avukatına yaaa :1hug::1hug:

yıldönümü unutulan kaderdaşlarım boşverin yaaaaaaaaaaa.
ben 7 yıldır bu sene hatırlandım.e tabi 6 senede boşdurmadım.klava:aylarca söylendim durdum bıktığı yerde hediyeyle geldi.bu sene başına geleceklerden korktu heraldeki gününde kutladı. hemde tektaşla geldi.yani yöntem işe yaradı nihayet:hooray: gerçi arkadaşlarım bunun altında bir şeyler aramam gerektiğini ve denetimde olmam gerektiğini söylüyor ama sizcede öylemidir.ne dersiniz:uhm: ben yine de sabreden derviş muradına ermiş diyorum :dance:

slm evli olupta koçişleri yanında olmayan canlarım
nasılsınız bu akşam bakım koçişim bu sabah gitti cumartesi akşamı gelecek offfffffffffffff
gene 5 uzunnnnnnnnnn geceler beni bekliyo çok sıkılıyorum yaa iyiki KK varda buraya takılıyorum öptüm canlarım hepinizide

tünaydın kızlar gezmelerdemisiniz yoksa
kimseler yok yine
ay ne kötü memleket degistirmek alısamadım ben bu ceyhana daha ne yeni arkadaslar edine bildim nede gezecek carsısını filan biliyorum bunalıma girdim iyice kocada sürekli iste bu günlerdede sürekli bilirkisilik yapıyor yüzünü göremek cok zor olmaya basladı artık hos yüzünü görsek ne olacak ya

hatunlar selammmmmmmmmm
nerdesiniz kızlarrrrrrrrrr
anam koçişleri evde olduğundan bizleride unuttunuz pazartesi göreceksiniz hepiniz ifade vereceksiniz
anacım benimki dün geldi şimdide arkadaşları cağırdı onlarla geziyo ben bu adamı ne edim söyleyin şimdi :))))

yok kız iki günlügüne kaynanın zeytinleri filan vardı köyde erkekleri yok baslarında mecburen biz götürdük
cocukları:ecrin_bebek: kaynanaya bırakıp zeytin topladık cumartesi
pazar aksamı ise eve geldik yani kocislerle hasret giderme kaydirigubbakcemilesöyle dursun zeytin toplayarak gecirdik ha bu arada romantizim oldumu dersen traktör üstündeyken bir ara manalı manalı baktı bir o:asigim:

yok vallahi benim kocamda evde yok bugünden beri boşuna günahımı almayın yani...janet sen çok yaşa emi güldürdün beni traktör üstündeyken manalı manalı bakmış ya eşin...:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

janet beni güldürdün allahta seni güldürsün nasıl baktı kız eşin :jeyyar:
benimki gibi tam ormantikmi:roflol: tam adanalı yav benim adam :mymeka:

ne bilim ac tavuk rüyasında darı görür derler ya bende öyle zanetmis olabilirim
tinkimi seninkide benim avrat dermi merak ettim bunun bir hikayeside var simdi yatacağım sonra anlatırım

ahhhhhhhhhhh ahhhhhhhh demezmi canım benim
lan avrat lan garı benim sinir olduğumu bile bile arada
söyler bende ha o dilini eşşek arısı soksunda
birdaha diyemezsin inşallah derim pis pis güler gıcık :mymeka:
şey ormantik yav :mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…