Ben Evliyim Ama Kocam Yok Kulübü

iyi akşamlar kızlar...
nasılsınız görüşmeyeli????
frezya ne oldu niye kapsama dışına çıktın....

günaydınlaar....
kimseler uğramamış buraya...
kızlar nerdesiniz........
tinkimi dikişler bitmedimi arkadaşım daha...

günaydınlaar....
kimseler uğramamış buraya...
kızlar nerdesiniz........
tinkimi dikişler bitmedimi arkadaşım daha...

canım dikiş bitmedi daha kızılderili kıyafeti bitmek
üzere birde daha napolyon şapkası var
ayrıca eşim evde giremiyorum canım
anladın sen onu delikafadulden
öptüm hepinizi kızlar Şeniz

bazen seni kıskanıyorum tinkimi ne güzel üretken bir kadınsın kadere razı olupta evinde bos bos oturmuyorsun inankı bu can sıkıntısı varken birde bos otursan daha kötü olursun keske bende böyle seyler yapabilsem en azından bazen ise yaradıgımı düsünürüm

canım benim öyle düşünme o kadar çok şeyler denedimki hiç biri olmadı
bu dikiş işide sürekli değil arada geliyor
benim elimden bişey geçmez inan millet ilif yapıp satıyor şal satıyor
en son bone diktim kuaför istedi satarız dedi hiç biri satılmaddı buda
benim şansım hepsi elimde kaldı :1no2:
canım ne olur üzme kendini Şeniz

yinede bravo sana tinkimicimkaydirigubbakcemile5
benim elimden hiç bir iş gelmez
ben hep diyorum ben iyi bir ev hanımı değilim diye.benim kafam çok iyi çalışır başarılı bir öğrenciydim.çalışan bir kadın olmam gerekirdi aslında ama kısmet olmadı
yinede memnunum hayatımdan ama keşke senin kadar becerim olsaydı canım
asla kendi yeteneklerini küçümseme canıma.s

bencede kücümseme kendini ne zaman yazıları okusam hep zor isler yapıyorsun ve bence yaptıkların gercekten emek isteyen seyler insallah canım bu emeklerinin karsılıgını alırsın
birde hadisi serif var bilmem biliyormusun ilmi okuyana zenginligi istedigime veririm diye hersey nasip kısmet meselesi cok calışsanda az calışsanda kısmette ne varsa o geliyor insallah rızk kapılarınız acılırda bu dar günlerden kurtulursunuz canım

aysegül gözükmez oldun canım annen geldi heralde selam söyle teyzeye eğer geldiyse

janetcim sana aynen katılıyoruma.s
zaten bu aralar çoğu evde krizden dolayı sıkıntı var tinkimicim inan tek değilsiniz
örneğin biz canım.bu ay biliyosun kızım ameliyat oldu dr parası yol parası şu bu derken çok açıldık canım ama yinede allah büyük üstesinden geliriz inşallah:Saruboceq:
allah yeterki sağlığımızı elimizden almasın canıma.s

aysegül gözükmez oldun canım annen geldi heralde selam söyle teyzeye eğer geldiyse
yettim janetcim unutulmamışım çok sevindim valla ya kaynanamgil vardı dün gittiler annem 1hafta sonra gelcek yoruldum ya artık onlara hizmet bide çocuk üst üste bittim koşturmaktan zaten sırtım ağrıyo oğlan artık büyüyo çok hareketli başından ayrılamıyorum durmuyo yerinde tırmanıyo sürekli sonra yorulunca atıyo kendini yere zırlıyo tabi düşünce yani kısacası fazla zamanım olmuyo yaramazdan canım ama yazılarınızı okumaya çalışıyorum merak etme hele senin meşhur yazılarını takip ediyorum :) ama fazla takılan yok eskisi gibi foruma sanki ne dersiniz :1no2:

günaydın hanımlar en son ben yazmışım hala duruyo valla nerelerdesiniz dediğim gibi bu forum yavaşladı gerçekten aslında anlat anlat aynı değilmi herşey aslında insan diyecek fazla bişey bulamıyo neyse öpüyorum hepinizi

evet canım herkes senin gibi cocuklar insanın tüm vaktini alıyor ben kk yada girince hic bir iş yetistiremiyorum ama yinede vazgecemiyorum ne olacak halimiz

sağolun arkadaşlar sizler beni çok iyi anlıyorsunuz allah razı olsun
canlarım ah birde evdeki taktir etse inanın annamıyor bile
hele bu ara evde çok şidetli fırtınalar kopuyor artık dayanacak gücüm kalmadı
kaç gündür ağlaya ağlaya gözlerim davul gibi şişti çok yoruldum artık senağlamasenağlamasenağlamasenağlama
artık bitmek üzere :1no2:
buraya :enbuyukkk: girmem suç msn açmam suç
oturduğum suç dikiş yapmam suç beynim uyuşuyor artık senağlamasenağlama

evde fırtına kopuyorda ondan canım senağlamasenağlama

bos ver canım senin huzurun kacmasın kalbinin burda oldugunu biliyoruz bu ormatik kocalar yüzünden dünyada yasamamız bile suc aslında

Son düzenleme:
merhaba ,
burası da bana yakın bir kulup..

bizim evde namıdeğer kumam var adı pc kötükedihüso

akşam yemeğinden sonra ben tv başına eşim pc başına gecer..artık dunyadan soyutlanmıştır ve kendi dunyasına geçmiştir..bir sogbet bir muhabbet hak getire..ilk zamanlar sorun etmesem de artık iyice batıyor bana bu olay..çünkü artık kızımız var ve ilgi bekliyor..

ben de çalıştığım için akşamları kızımla biraz oynadıktan sonra iş yapmaya çalışıyorum ve beyfendi pc den kalkıp bakamıyor çocuğa..

en son bu konuda tartıştık ve pc yi akşam 8 e kadar açma yasağı koydum..bir hafta kadar uyguladık öyle kaldı..

evde pc olmasa aynı şeyi tv ile yaşayacağımıza eminim.. erkekler böle işte..

canım kendini bırakma sakın
erkeklerin çoğu kadınların yaptığı her işi küçümserler önemsemezler canım.bütün gün evde ne yaptın ki olur.:jeyyar:
inan bana sadece senin ki değil çoğu erkekler böylea.s
sen boşver sakin ol eşinle didişme canım
herkesten önce sen kendini takdir et canım:enbuyukkk:

üzülme canım arkadaşım okuyunca bende çok üzüldüm:çok üzgünüm:ağlıyorsunda ne oluyorki onun umurunda bile değil olan yine sana oluyor...diyecek kelime bulamıyorum inan:1no2:mihribanın dediği gibi sakın kendini bırakma...güçlü olman lazım kızların için hiç olmazsa...

günaydıııınnnn canım ya üzme kendini olan sana olur ona bişeycik olmaz güçlü olmalısın annesin sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…